Search:

Type: Posts; User: Jack sparrow

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    162
    Views
    62,798

    x pa gas..aku senyap je...senyap itu sulit x...

    x pa gas..aku senyap je...senyap itu sulit x boleh bocor..kekeke..
    x ambil la gas..budak aku yang misi nak bom WW je..ada yang keluar ally..tapi stil berinteraksi dalam skype..x pa...lain hari boleh...
  2. Replies
    162
    Views
    62,798

    dah hilang hammer..?miahahahha..kesian sama...

    dah hilang hammer..?miahahahha..kesian sama lukman si blueknight dan si AYAM Imperian hammer cap ayamnya hilang..miahahahha..pui..hammer Dimaz pun dah hilang..miahahhaa



    miahahha..dengar2 si...
  3. Replies
    169
    Views
    60,706

    ala..taktik je tu..miahahhaa...

    ala..taktik je tu..miahahhaa...
  4. Replies
    169
    Views
    60,706

    ____________ IMPERIAN tulis: Dear sis n...

    ____________
    IMPERIAN tulis:

    Dear sis n brothers

    Darklover full deff
    mungkin dari pusat juga

    so kita habiskan desa desa bawah dia
  5. Replies
    169
    Views
    60,706

    pi la tanya...nak tahu jugak apa...

    pi la tanya...nak tahu jugak apa jawapannya..setakat ckp kosong buat apa..miahahha..

    IDX..wow..i x main kat IDX..miahahha...siot je..
  6. Replies
    169
    Views
    60,706

    wow...betol2..

    wow...betol2..
  7. Replies
    169
    Views
    60,706

    FUyo...Id spy aku u dah tahu..miahahha...cian...

    FUyo...Id spy aku u dah tahu..miahahha...cian masih x tahu lagi la tu..ada Kot di belakangnya..miahahha..

    fake yang ikut 2 org..nampak sangat nipu ...sapo yang nipunye..aden ke..wa...
  8. Replies
    169
    Views
    60,706

    tu la...sapo la mamat Roti tu..miahahaha..siot...

    tu la...sapo la mamat Roti tu..miahahaha..siot je...miahahhaa
  9. Replies
    169
    Views
    60,706

    miahahahaha..kan aku dah kata..DSX serang...

    miahahahaha..kan aku dah kata..DSX serang aku..mana ada aku mintak DEF..sbb semua dorang buat tu fake attack je..
    miahahha..mana la aku dapat infor ni..kan..kan..kan..


    siapa yang cabut lari...
  10. Replies
    169
    Views
    60,706

    wow...pembetollan..sbb kick oner id yang suruh..i...

    wow...pembetollan..sbb kick oner id yang suruh..i x kick se suka hati ..miahahha..hak..pui..



    miahahha sedih aku..ibu kota zainol kena bom dgn mini hammer..miahahha..ala..nak serang...
  11. Thread: Top Ally

    by Jack sparrow
    Replies
    78
    Views
    26,063

    ala..bila DSX depan mula la kecoh..bila DSX...

    ala..bila DSX depan mula la kecoh..bila DSX belakang..tutup mulut terus..miahahha..



    ha..betol lat tu..sampai sekarang DSX duk fake attack je id jack sparrow...miahahah..



    wow...kena...
  12. Replies
    169
    Views
    60,706

    yep...betol2..x macm DSX..yellow Kick.sama ada...

    yep...betol2..x macm DSX..yellow Kick.sama ada yang baru kenal atau rakan sendiri..memeh la..
    kiteorg x mcm tu la..walaupun dia pop paling kecil..tapi kiteorg pentingkan persahabatan yang telah lama...
  13. Replies
    169
    Views
    60,706

    Konon nak jadi perusuh tapi dah ada ID dari DSX...

    Konon nak jadi perusuh tapi dah ada ID dari DSX nak p`gang WW..miahahha..



    wow..bahaya la..biasa la..miahaha..
  14. Replies
    169
    Views
    60,706

    O..blue Kninght..lu ini dulu nya anak buah...

    O..blue Kninght..lu ini dulu nya anak buah gua..miahaha..sekarang sudah jadi pengkhianat paling di kehendaki oleh team gua..n tamak kuasa..miahahha..kalian mahu tahu..Gua ada bergabung sama Blue...
Results 1 to 14 of 15