Search:

Type: Posts; User: tayad

Search: Search took 0.20 seconds.

  1. Replies
    11
    Views
    1,417

    time kasih byk2

    :)..time kasih banyak2 yea
  2. Replies
    11
    Views
    1,417

    time kasih..err,sorok askar camne??

    time kasih..err,sorok askar camne??
  3. Replies
    11
    Views
    1,417

    maknanya...

    untuk latih askar selain dari askar belantan kena research kat akademi tu dulu k?mahalnya?huhu
  4. Replies
    2
    Views
    494

    kenapa tak boleh latih askar?

    :confused:
    saya main teuton,dah bina akademi tahap 1 tapi still tak boleh latih askar lembing..awpa yg saya tertinggal??
  5. Replies
    24
    Views
    9,210

    time kasih

    hilang dah kerisauan..:)
  6. Replies
    24
    Views
    9,210

    sedikit kekeliruan

    saya main di ketiga2 server my1,my2,my3 mgunakan nama & kata laluan yg sama,ini bukan multi akaun kan??kenapa masa nak log masuk saya dapat peringatan dari admin?:confused:
Results 1 to 6 of 6