Search:

Type: Posts; User: nish

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Thread: ts1 Battle Report

    by nish
    Replies
    69
    Views
    53,032

    Assalamualaikum semua .. terimakasih buat...

    Assalamualaikum semua ..
    terimakasih buat kengkawan yang masih setia bersama nish dari awal nish menerajui ally MYTH sehingga lah detik2 kemenangan kita dan sehingga ke hari ini.

    Nish faham...
  2. Thread: ts1 Battle Report

    by nish
    Replies
    69
    Views
    53,032

    Sangbelang a.k.a Baron Dante nak ambil title WW...

    Sangbelang a.k.a Baron Dante nak ambil title WW Winner tu nish tak kisah pun .. walaupun dia tak buat apa pun untuk kemenangan kat TS1 tu .. hilang selama 6 bulan .. bila dah menang nak claim title...
  3. Thread: ts1 Battle Report

    by nish
    Replies
    69
    Views
    53,032

    nish tau abang owner asal Sangbelang .. tapi .....

    nish tau abang owner asal Sangbelang .. tapi .. abang tau sendiri lah ok susah payah nish jager account tu termasuk WW .. . termasuk ally2 yg abang tinggal begitu sahaja .. sebab .. yer la kan .....
  4. Thread: ts1 Battle Report

    by nish
    Replies
    69
    Views
    53,032

    uiks?? kenapa abang Baron Dante a.k.a Sangbelang...

    uiks?? kenapa abang Baron Dante a.k.a Sangbelang nak mempertikaikan?

    nish dapat Gelaran ini tahun 2010 - ni bukti :
    ...
  5. Thread: ts1 Battle Report

    by nish
    Replies
    69
    Views
    53,032

    Terimakasih daripada nish mewakili simbol...

    Terimakasih daripada nish mewakili simbol perpaduan aka account sangbelang untuk semua kerjasama yang d berikan. :d
  6. Thread: ts1 Battle Report

    by nish
    Replies
    69
    Views
    53,032

    memang la~ masa abang jager masa tu memang takde...

    memang la~ masa abang jager masa tu memang takde peluang pun nak menang .. sebab .. masa tu semua ally DZ-MYTH tak bersatu padu (chuckle)
    tapi bila sangbelang a.k.a baron dante hilang .. tak muncul2...
  7. Thread: ts1 Battle Report

    by nish
    Replies
    69
    Views
    53,032

    Terimakasih .. (happy) semua ini atas kerjasama...

    Terimakasih .. (happy) semua ini atas kerjasama semua .. tanpa kengkawan.. tak mungkin berjaya ..hatrik menang WW .. hehe agak2 ader tak istilah nak pencen? (chuckle)
  8. Thread: ts1 Battle Report

    by nish
    Replies
    69
    Views
    53,032

    2 jam lebih sebelom tamat server :) ...

    2 jam lebih sebelom tamat server :)

    http://travian-reports.net/my/report/139328ae028
  9. Replies
    61
    Views
    54,776

    Menarik tentang T4 : 1. Wira boleh mengembara .....

    Menarik tentang T4 :
    1. Wira boleh mengembara .. so tak la boring sangat .. sambil2 menunggu .. rasa teruja gak laa .. sambil2 berdoa : "wira!~ wira!~ dapat laa barang best2 (chuckle)
    2. Grey Area...
  10. Replies
    8
    Views
    11,265

    Terimakasih untuk info ni :)

    Terimakasih untuk info ni :)
  11. Thread: pengembaraan wira

    by nish
    Replies
    1
    Views
    3,559

    Chances mati tu tersangat la tinggi .. dan untuk...

    Chances mati tu tersangat la tinggi .. dan untuk tips .. kalau masih d awal game T4.. baik biar wira tu mati daripada merawat menggunakan krim ubat sebab di awal2 game .. krim tu mahal.. dan wira di...
  12. Thread: Gold question...

    by nish
    Replies
    14
    Views
    6,273

    Salam .. nak tanyer .. apa kah cara untuk...

    Salam ..

    nak tanyer ..

    apa kah cara untuk kita mengagih-agihkan gold ke server-server lain yg kita main .. selepas kita menutup satu account atau bila server tu dah abis?

    sebab apa yang ada...
  13. Thread: Mid game

    by nish
    Replies
    9
    Views
    3,360

    Kelebihan bila menggunakan puak teuton sebagai...

    Kelebihan bila menggunakan puak teuton sebagai pemegang WW dan dengan ader nya bantuan artifak rahsia arkitek :)
  14. Thread: Top 20 Alliances

    by nish
    Replies
    46
    Views
    8,151

    Salam.. tumpang lalu gak.. :) MY-NE™ yang...

    Salam..

    tumpang lalu gak.. :)

    MY-NE™ yang menang ...
Results 1 to 14 of 14