Search:

Type: Posts; User: super spammer

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    1,544

    macam mana nak buka?

    seperti yang para moderator tahu, scouterz dulu telah dibanned atas sebab ultra spamming. macam mana nak buka forum melalui ip address scouterz yang telah diblok itu?
  2. Replies
    5
    Views
    504

    ish ish ish. kesian mod landsay. asyik dia je...

    ish ish ish. kesian mod landsay. asyik dia je menjawab dari tadi. mod untuk bahagian ni pergi ke mana agaknya ?
  3. Replies
    5
    Views
    504

    ish, apa maksud ko?

    ish, apa maksud ko?
  4. Replies
    40
    Views
    24,754

    pihak travian bagi la tiket untuk kami orang...

    pihak travian bagi la tiket untuk kami orang sabah ni. hehe. (oi orang beaufort, saya orang keningau ni. hehe)
  5. Replies
    363
    Views
    15,894

    mod, banyak sangat spam kat sini ni. offtopic...

    mod, banyak sangat spam kat sini ni. offtopic banyak betul ni. pasal kawin la, apa la
  6. Replies
    2
    Views
    1,551

    adui. aku nak jumpa engko kat server mana? aku...

    adui. aku nak jumpa engko kat server mana? aku nak standby cata ni. haha
  7. Replies
    5
    Views
    352

    camne lah nak kira $$$ bila jadi mod nanti ni....

    camne lah nak kira $$$ bila jadi mod nanti ni. adui. landsay, bagitaula. hehe
  8. Replies
    5
    Views
    352

    wahai mod, satu lagi soalan belum terjawab tu....

    wahai mod, satu lagi soalan belum terjawab tu. berapa kamu dapat $$$$$ ha?
  9. Replies
    2
    Views
    1,551

    Administrator

    admin travian dapat elaun berapa sebulan? $$$$$$$(nod)
  10. Replies
    5
    Views
    352

    Moderator

    admin tak cari moderator lagi ke? aku tengok sorang je creative mod tu. moderator dapat elaun ke? kalau ada berapa $nye?
  11. Replies
    1
    Views
    3,243

    apa itu spam?

    saya nak tanya, spam tu apa. sebab tu hari, saya, scouterz, kena banned. reason:spam/offtopic. kalau tak silap mod faquarl ada hanta private message tapi tak sempat baca dan terus kena banned. lepas...
  12. Replies
    12
    Views
    4,877

    id aku kat travian beta skang ni : scouterz. ...

    id aku kat travian beta skang ni : scouterz.
    rasanya semua orang kenal aku kan? aku digelar super spammer oleh pihak moderator dulu. but now, i'am back for revenge. hehe haha (ini bukan ancaman)
    ...
  13. Replies
    30
    Views
    14,765

    habis tu, kenpa tak suruh mod close thread ni....

    habis tu, kenpa tak suruh mod close thread ni. dah abis bincang kan? hheehe
  14. Replies
    6
    Views
    2,910

    saya akan tutup thread ni kalau jadi mod.

    saya akan tutup thread ni kalau jadi mod.
  15. Thread: 15c

    by super spammer
    Replies
    11
    Views
    7,316

    saya, scouterz, vote for jiraiya.

    saya, scouterz, vote for jiraiya.
  16. Replies
    37
    Views
    42,780

    Sweaper: penyapu engko ambik penyapu, sapu pc...

    Sweaper: penyapu
    engko ambik penyapu, sapu pc engko. dalam travian , ia bererti pembersih. sama macam hammer jugak. buat att troop banyak banyak, hantar troop tersebut untuk membersihkan kampung...
  17. Replies
    37
    Views
    42,780

    Hammer: tukul. cara nak buat, ambik paku,...

    Hammer: tukul.

    cara nak buat, ambik paku, buka peta dalam travian, tukul player tu. kalau mati, memang dah ajal.
    dalam travian, ia bererti askar yang banyak. engko kena ada at least 2000 untuk...
  18. Replies
    46
    Views
    48,280

    ade. kampung engko akan digelar kampung pekebun...

    ade. kampung engko akan digelar kampung pekebun berjaya.
Results 1 to 18 of 18