Search:

Type: Posts; User: fantasia

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Thread: Chat Room

    by fantasia
    Replies
    4
    Views
    5,404

    waalaikumussalam x der orang masuk....(hi)

    waalaikumussalam x der orang masuk....(hi)
  2. Replies
    104
    Views
    61,989

    saya tak pandai nak ajar tunjuk pun jari...

    saya tak pandai nak ajar tunjuk pun jari bengkok....kelingking pulak berkait:D
  3. Thread: WW at MY2

    by fantasia
    Replies
    3
    Views
    2,540

    aku pun nak tau gak hebat ke atau sekadar cakap...

    aku pun nak tau gak hebat ke atau sekadar cakap je.....
  4. Replies
    50
    Views
    20,985

    buka la...aku nak tau gak....:S

    buka la...aku nak tau gak....:S
  5. Replies
    50
    Views
    20,985

    yang tu terpaksa la aku setuju....yang aku...

    yang tu terpaksa la aku setuju....yang aku bangkang dia boleh cakap 1 malam....kalau seimbang lawan dia mampu ke dia lakukan?nampak macam dia mampu hentam lawan lemah je....:D
  6. Replies
    104
    Views
    61,989

    lagi rendah diri....hehehe...

    lagi rendah diri....hehehe...
  7. Replies
    50
    Views
    20,985

    dah ada penyokong kuat boleh la cakap cer...

    dah ada penyokong kuat boleh la cakap cer seimbang tengok 1 by 1 aha....
  8. Thread: Battle Report

    by fantasia
    Replies
    203
    Views
    64,367

    bila masa dia ajak orang apply dia x bagi masuk...

    bila masa dia ajak orang apply dia x bagi masuk kemain song lagi...
  9. Replies
    104
    Views
    61,989

    (shake) kalau boleh like aku like je.... :p

    (shake)
    kalau boleh like aku like je....
    :p
  10. Replies
    104
    Views
    61,989

    hi nama sebenar saya rashid asal pahang umur...

    hi nama sebenar saya rashid
    asal pahang
    umur toksah tanya la
    skype:rashidrambo
    FB/twitter/G-mail:rashid_ramli79@yahoo.com
    yahoomail:rashid_ramli79@yahoo.com

    pengalaman main travian sikit...
  11. Thread: Malaysia!

    by fantasia
    Replies
    486
    Views
    188,977

    (party) apa pun boleh....yang penting kita...

    (party) apa pun boleh....yang penting kita bergembira....
Results 1 to 11 of 11