Search:

Type: Posts; User: LegenD-TeuTon

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    46
    Views
    3,124

    mcm betol je??hurmmm...

    mcm betol je??hurmmm
    :confused::confused::confused:
  2. Replies
    19
    Views
    2,072

    bile nk habis ni...

    bile nk habis ni...
  3. Replies
    54
    Views
    4,388

    waaa perang2 :D:D:D

    waaa perang2


    :D:D:D
  4. Replies
    91
    Views
    45,796

    Sticky: apa la kalau bantuan dari org pun kena limit...

    apa la kalau bantuan dari org pun kena limit sakit la WW....hahaha
    nasib2 tu x limit...
  5. Replies
    69
    Views
    5,580

    kena pakai bot yg terbaru la..heheheh :p:p

    kena pakai bot yg terbaru la..heheheh
    :p:p
  6. Replies
    91
    Views
    45,796

    Sticky: suka hati aku la nk tanya kat sini ada masalah ke...

    suka hati aku la nk tanya kat sini ada masalah ke ngan ko??
    aku cuma tanya bukan nk cari pasal so yg xnk jawap diam2 sudah!!
    :cool::cool:
  7. Replies
    61
    Views
    4,246

    aduh boring gile kalau 80 serangan je.... suruh...

    aduh boring gile kalau 80 serangan je....
    suruh la diorang bg kite upgrade sampai lvl 100....leh la bt 400 serang...senang sikit nk farm...
    :D:D:D:D
  8. Replies
    61
    Views
    4,246

    tido la dgn puas2 dl... 7/12 dh xleh nk tido...

    tido la dgn puas2 dl...
    7/12 dh xleh nk tido dh....:D:D:D:D
  9. Replies
    91
    Views
    45,796

    Sticky: OWH kalau TP lvl 20 brp askar?? setiap 1 lvl brp...

    OWH kalau TP lvl 20 brp askar??
    setiap 1 lvl brp askar leh gerak??
    :confused::confused::confused::confused:
  10. Replies
    91
    Views
    45,796

    Sticky: T3.6 ape yg baru??

    myx adalah Travian versi T3.6

    tolong bgth ape yg baru kat T3.6 senang sikit player nk main nanti
    :D:D:D
  11. Replies
    19
    Views
    14,512

    aku pasal benda survey ni kena ikut mood.... sbb...

    aku pasal benda survey ni kena ikut mood....
    sbb kadang2 time2 tgh nazak(urgent) benda survey ni dtg....tu buat aku menyampah tu...terus aku skip je benda2 ni....kan bgs kalau leh kite jawab...
  12. Replies
    15
    Views
    8,779

    knp xde jawapan yg muktamad utk soalan ni???...

    knp xde jawapan yg muktamad utk soalan ni???
    semua org nk tahu hadiah dier apa...
Results 1 to 12 of 35
Page 1 of 2 1 2