Search:

Type: Posts; User: zuletrade

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    30
    Views
    40,519

    bunuh je...buat perabis beras je...buat troops...

    bunuh je...buat perabis beras je...buat troops yang lain...
  2. Replies
    14
    Views
    1,722

    persekutuan apa akan jadi The First....:D

    persekutuan apa akan jadi The First....:D
  3. Replies
    47
    Views
    19,015

    tq for the info ;)

    tq for the info
    ;)
  4. Replies
    47
    Views
    19,015

    saya dah dpt buat 1 set lagi peneroka dgn upgrade...

    saya dah dpt buat 1 set lagi peneroka dgn upgrade residen ke lvl 10.
    tapi saya masih tak dpt cipta senator?macamana nak buat senator ye
    tq
    :confused:
  5. Replies
    47
    Views
    19,015

    maaf ye...tumpang tanya. masalah saya mcm ni......

    maaf ye...tumpang tanya.
    masalah saya mcm ni...
    saya ada Kg A.
    Di Kg A saya buat istana (sebagai ibukota) dan dah upgrade ke lvl 15.
    sekarang saya telah membina Kg B dan Kg C dgn 2 set peneroka...
Results 1 to 5 of 5