Search:

Type: Posts; User: wazhanudin

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Thread: Now doing

    by wazhanudin
    Replies
    60
    Views
    37,501

    Sekarang tengah rasa annoying dengan Travian.....

    Sekarang tengah rasa annoying dengan Travian..
    Hari ini 15/09/2016..
    Tiba2 keamanan sambutan Hari Kemerdekaan..:D
    http://mytravian.ml/img/image.php?dm=W5LN
  2. Thread: Now doing

    by wazhanudin
    Replies
    60
    Views
    37,501

    Tengah tunggu wira balik..

    Tengah tunggu wira balik..
  3. Bug / Pemain tidak amanah dalam menjalankan tanggungjawab.

    Kejadian ini berlaku di pelayan TS4.
    Kesemua bidaan, saya letakkan harga sebanyak 200 perak.
    Yang menjadi kehairanan saya ialah. Bidaan semasa saya kalah dengan harga yang jauh lebih murah.
    ...
  4. Replies
    61
    Views
    48,633

    loading lambat.. boleh cepatkan skit.. tick...

    loading lambat.. boleh cepatkan skit..
    tick dekat "dengan halaju internet yang perlahan"
    tapi, kekurangan.. nak bukak map.. sakit...
  5. Thread: crew

    by wazhanudin
    Replies
    17
    Views
    9,116

    apa perkembangan terkini di TS7? xde saingan ke?

    apa perkembangan terkini di TS7?
    xde saingan ke?
  6. Replies
    14
    Views
    5,061

    meragut banyak nyawa

    meragut banyak nyawa
  7. Replies
    38
    Views
    22,047

    Poll: tak tau lagi result.. server speed x8 nie bakal...

    tak tau lagi result..
    server speed x8 nie bakal berlangsung atau tak..
    sebab admin x kasi kata putus lagi..
  8. Replies
    14
    Views
    5,061

    yang baru sahaja

    yang baru sahaja
  9. Replies
    104
    Views
    57,720

    Ceh.. Iye la tu.. Bley caya ke? 10% je caye.....

    Ceh.. Iye la tu.. Bley caya ke? 10% je caye..
    Server normal.. Smua pon slow..
    Tp, kira ok la.. Bg yg noob mcm aku nie.. Baru nak kenal travian..
  10. Replies
    27
    Views
    5,407

    patut la laju smacam je.. kalo bukak speed x8...

    patut la laju smacam je..
    kalo bukak speed x8 nnt..
    lagi laju.. mana yg baru nak blajar men..
    mai dtg blajar kat normal speed je..
    kite same2 blajar men travian..(blush)
  11. Replies
    14
    Views
    5,061

    di taman bunga

    di taman bunga
  12. Replies
    27
    Views
    5,407

    Itu, based on server speed ke? Atau normal speed?

    Itu, based on server speed ke?
    Atau normal speed?
  13. Replies
    14
    Views
    5,061

    dengan buah hatinya

    dengan buah hatinya
  14. Replies
    104
    Views
    57,720

    Otai server speed nie.. Semua layan server speed...

    Otai server speed nie..
    Semua layan server speed je..
  15. Replies
    27
    Views
    5,407

    Register lewat2.. Kalo register awal2... Memang...

    Register lewat2.. Kalo register awal2... Memang kena buli ngan otai2..
  16. Replies
    38
    Views
    22,047

    Poll: Kui kui.. Selalu jengok.. Tp, jadi pemerhati...

    Kui kui..
    Selalu jengok..
    Tp, jadi pemerhati je..
    Baca je ape yg korg post..
    Malu nak join sembang skali..
    Maklum la noob..

    Yeaahaa...
    T4x8 - 34 | 75.56%
    Teruskan mengundi.. Hope server...
  17. Replies
    247
    Views
    71,848

    mintak2.. restart server nie.. bukak server x8.....

    mintak2.. restart server nie..
    bukak server x8..
    hoho..
  18. Replies
    247
    Views
    71,848

    Tahniah pada pemenang.. Anda sememangnya POWER!!

    Tahniah pada pemenang..
    Anda sememangnya POWER!!
  19. Replies
    27
    Views
    5,407

    Otai bergabung.. Meletop.. TX3, server nie da...

    Otai bergabung.. Meletop..
    TX3, server nie da habis kan?
  20. Replies
    37
    Views
    22,476

    2 je WW yg d tawan..?

    2 je WW yg d tawan..?
  21. Replies
    7
    Views
    4,637

    Dorang nie, dikenali ramai kalau di server lame...

    Dorang nie, dikenali ramai kalau di server lame or server lain..
    Tapi, disini menggunakan nick lain..:x
  22. Replies
    38
    Views
    22,047

    Poll: Contoh macam nie : 636 Register pada : Dec...

    Contoh macam nie :
    636

    Register pada : Dec 2009
    Bilangan post : 16

    Hahaha, nampak sangat kurang jenguk forum..
    Hehe.. Jangan marah ye..
  23. Replies
    14
    Views
    5,061

    juga berkerinting, kerana..

    juga berkerinting, kerana..
  24. Replies
    37
    Views
    22,476

    TS6 da kluar WW da kan?

    TS6 da kluar WW da kan?
  25. Replies
    38
    Views
    22,047

    Poll: Belum di war-warkan lagi bila akan mula.. Nie...

    Belum di war-warkan lagi bila akan mula..
    Nie mungkin perancangan dorang je nie kot..

    +1 lagi vote utk T4 x8..
    Huhu.. Cantik..
Results 1 to 25 of 49
Page 1 of 2 1 2