Search:

Type: Posts; User: ahfred

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    13
    Views
    1,270

    hehe..mcm User Identification Detail je..hehehe...

    hehe..mcm User Identification Detail je..hehehe (Pengenalan Diri lah dalam BM)...:D
  2. soalan penuh dengan soalan..cuba terangkan dengan...

    soalan penuh dengan soalan..cuba terangkan dengan lebih details..baru users boleh jawab...pertanyaan tue mcm tersangkut je...
  3. Thread: tawan

    by ahfred
    Replies
    33
    Views
    2,623

    kena tanya MOderator..maybe dia boleh dapatkan...

    kena tanya MOderator..maybe dia boleh dapatkan info dari admin travian..TQ
  4. Thread: kegemaran

    by ahfred
    Replies
    20
    Views
    1,087

    Beli PLUS cara-caranya: Login travian anda ...

    Beli PLUS

    cara-caranya:

    Login travian anda

    sebelah kiri ada tulis PLUS

    Klik PLUS
  5. Replies
    16
    Views
    11,361

    Berkaitan dengan sumber..banyak pertanyaan...

    Berkaitan dengan sumber..banyak pertanyaan diajukan...ada yg kata sumber tak boleh hantar dengan banyak..takut MH suspek dual account..tapi setiap perbuatan ada penjelasan..MH boleh faham..ada kes...
  6. Thread: x faham

    by ahfred
    Replies
    17
    Views
    965

    kalau dual player kena lah satu hati..kalau tak...

    kalau dual player kena lah satu hati..kalau tak sependapat so maknanya tak kekal lama lah acct tue..ada kebaikan ada keburukan..yg penting kerjasama(wonder pet):D
  7. Replies
    14
    Views
    10,363

    kalau troops attacker serang and then ur hero...

    kalau troops attacker serang and then ur hero still alive..thats mean u dapat lah % > pengalaman..but % depend on attacker size...if im not mistaken...better buat hero exmple: ROM : KJ Teutonik : KT...
  8. Replies
    49
    Views
    45,725

    pek grafik dah banyak untuk 3.5..but kena...

    pek grafik dah banyak untuk 3.5..but kena berhati2 masa download kerana takut ada orang yang ambil kesempatan..mereka letak spyware atau dikenali pepijat komputer..TQ
  9. Replies
    40
    Views
    22,778

    POP is not everything..try to make more troops...

    POP is not everything..try to make more troops and gon farm..from there use bounty to upgrade bangunan..kalau nak tunggu resources production lambat lah...:)
Results 1 to 9 of 16