Search:

Type: Posts; User: anak haram

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    804

    speed : 7/12/09 ^^

    speed : 7/12/09 ^^
  2. Replies
    69
    Views
    5,154

    let the game begin.harharhar

    let the game begin.harharhar
  3. Replies
    162
    Views
    11,871

    nk jadi spy la.hehe

    nk jadi spy la.hehe
  4. Replies
    91
    Views
    45,473

    Sticky: xnk gune teuton la cm2.huhu

    xnk gune teuton la cm2.huhu
  5. Replies
    25
    Views
    18,146

    tp pada msa yg sme,c attack a kn?

    tp pada msa yg sme,c attack a
    kn?
  6. Replies
    25
    Views
    18,146

    pihak C tu nk attack A ke B?

    pihak C tu nk attack A ke B?
  7. Replies
    22
    Views
    10,781

    maksud die,klu kg kte kne serang,kte terpaksa la...

    maksud die,klu kg kte kne serang,kte terpaksa la hntar peneroka g raid/attack skali.

    tp ak rse lg baik klu hntar bntuan pneroka kte g kg mmbe2 kte
  8. Replies
    15
    Views
    11,267

    ha tol tu. ak sokong. mata2 tu sume depends kt...

    ha tol tu.
    ak sokong.
    mata2 tu sume depends kt ko
  9. Replies
    25
    Views
    18,146

    x clear sgt la soklan ko ni

    x clear sgt la soklan ko ni
  10. Replies
    16
    Views
    9,100

    semangat beliau pon akan turun:)

    semangat beliau pon akan turun:)
  11. Replies
    15
    Views
    11,267

    kite ade salah faham sket la kt sni acap. cube...

    kite ade salah faham sket la kt sni acap.
    cube ko bace post ak b4 post ko yg kt atas ni.
    sebnarnya aku nk balas post AwaRE tu.
    bkn nye post ko

    k da.
    smbung topic
  12. Replies
    24
    Views
    5,737

    haha watpe nak bagi askar mati katak macam tu...

    haha
    watpe nak bagi askar mati katak macam tu je.
    baik la ko g hantar bntuan dekat kg mmber2 kte
  13. Replies
    15
    Views
    11,267

    lol.sumpah aku xpaham.ko terang balik apa yang ko...

    lol.sumpah aku xpaham.ko terang balik apa yang ko nak sampaikan ACAP2405
  14. tapi kalau untuk waste land,wat jela bende2 ni....

    tapi kalau untuk waste land,wat jela bende2 ni.
    3k sejam banyak tu.
  15. Replies
    15
    Views
    11,267

    'jadi soalan aku ... aku buat wira askar...

    'jadi soalan aku ... aku buat wira askar pertahanan... jadi antara Pertahanan nga Bonus Pertahanan yg mana lebih penting untuk ditingkatkan... dan apa beza antara 2 tu ?'

    kn die ade tnye bonus...
  16. Replies
    15
    Views
    11,267

    oh ko xpaham beza antara pertahanan n bonus...

    oh ko xpaham beza antara pertahanan n bonus prtahanan erh?
    klu pertahanan hnya utk wira,tp kalau bonus pertahanan,askar2 pertahanan yang ada skali ngan wira tu akan jd pwer defend
    agak nye la
    huhu
  17. Replies
    31
    Views
    2,157

    ala hantar jela jaoh2 askar kita. set time tol2...

    ala
    hantar jela jaoh2 askar kita.
    set time tol2 waktu kite tol2 boleh on9 balik
  18. Replies
    31
    Views
    2,157

    hang ni confiden je

    hang ni confiden je
  19. Replies
    31
    Views
    2,157

    'kalo xde abis je semayang raya terus on...

    'kalo xde abis je semayang raya terus on travian..huhu'
    yess!
    ak da nampak da kelemahan ko.
    ak attack ko time ko g semayang raya
    haha

    mne mod ni.
    xckp pape pon
  20. Replies
    8
    Views
    12,041

    yang travianskins tu ak try xleh pon?

    yang travianskins tu ak try xleh pon?
  21. Replies
    31
    Views
    2,157

    tw xpe. ak lgi sanggup x balik raye kalau xde...

    tw xpe.
    ak lgi sanggup x balik raye kalau xde gencatan snjata nh
    attack gle2 ny
    kmpom la ak dapat sume medal kecuali defenders of the week
    haha
  22. tapi klu dekat 15c,bende2 ni x penting. buat...

    tapi klu dekat 15c,bende2 ni x penting.
    buat rugi space je
    kampung kite yg lain boleh tlg support resource
  23. Replies
    4
    Views
    678

    klu nk turun kn kesetiaan tu,xsilap aku just...

    klu nk turun kn kesetiaan tu,xsilap aku just serang 2-3 kali je
  24. Thread: Conquer....

    by anak haram
    Replies
    5
    Views
    538

    selamat conquer village:) *ak kn kaki forum...

    selamat conquer village:)
    *ak kn kaki forum skunk nh.haha
  25. Replies
    31
    Views
    2,157

    korg pernah dga ke askar2 leh balik cuti rye klu...

    korg pernah dga ke askar2 leh balik cuti rye klu dowg kt tgah hutan uh?
    huhu
Results 1 to 25 of 39
Page 1 of 2 1 2