Search:

Type: Posts; User: sfenny

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Thread: myx

    by sfenny
    Replies
    54
    Views
    33,260

    camner noob cam saya nak jd otai korg ye?

    camner noob cam saya nak jd otai korg ye?
  2. Thread: Share password

    by sfenny
    Replies
    25
    Views
    5,642

    NI lerr dikatakan NoobCrew ....:p Besa penyerang...

    NI lerr dikatakan NoobCrew ....:p Besa penyerang paling berjaya tp NO to NoobCrew but Penyerang paling gagal yes to NoobCrew....(party)
  3. Thread: Share password

    by sfenny
    Replies
    25
    Views
    5,642

    Di persilakan kepada peminat Dolce & Gabbana

    Kepada peminat Dolce & Gabbana,

    Di sini saya sertakan kata laluan Dolce & Gabbana iaitu 1a2b3c. Bukan untuk menunjuk tp disebabkan banyak yang IGM untuk meminta kebenaran untuk melihat akaun...
  4. Replies
    757
    Views
    151,091

    sabo2 nnt sat lg ader ler tu kena post troop2 yg...

    sabo2 nnt sat lg ader ler tu kena post troop2 yg dibuat pekasam (rofl)(rofl)
  5. Thread: Ww - race

    by sfenny
    Replies
    813
    Views
    167,561

    pertandingan ini amat disokong padu (chuckle)

    pertandingan ini amat disokong padu (chuckle)
  6. Thread: Ww - race

    by sfenny
    Replies
    813
    Views
    167,561

    sibbek lerr nak g WW GKP tu amik masa lebih 24...

    sibbek lerr nak g WW GKP tu amik masa lebih 24 jam klu x dah aku antar jer bala tenteraku yg gagah singgah .....:p wakakkaka
  7. Replies
    757
    Views
    151,091

    Tul2.. up lerr 1 lvl pon jd lerrr ampess tul smua...

    Tul2.. up lerr 1 lvl pon jd lerrr ampess tul smua ww x hebat season ni .... Smua dah terkena badi noob ngan NC kot tu yg smua ww xleh pakai....(rofl)
  8. Replies
    757
    Views
    151,091

    Adoiii xder WW yg layak trima serangan dr hammer...

    Adoiii xder WW yg layak trima serangan dr hammer ku yg gagah ni :(:(
  9. Thread: Ww - race

    by sfenny
    Replies
    813
    Views
    167,561

    Hahahaha kejap lg jatuh lerr glock tu..... tp ww...

    Hahahaha kejap lg jatuh lerr glock tu.....
    tp ww siapakah yang bakal berstatus 0 lg yerk
  10. Thread: Ww - race

    by sfenny
    Replies
    813
    Views
    167,561

    Keajaiban Dunia Pemain Nama Persekutuan Tahap ...

    Keajaiban Dunia
    Pemain Nama Persekutuan Tahap
    1. Glock 9 Mobster World INF-HS 85
    2. Expendable 'ONE FOR ALL' WARTEG™ 73 -
    3. KNN TEGAR & SEMANGAT WARTEG™ 71 -
    4. Kiko [AoW] Hamsap WW...
  11. Thread: Ww - race

    by sfenny
    Replies
    813
    Views
    167,561

    Abis lerr strawhat pon kena rasuah gak ker (whew)

    Abis lerr strawhat pon kena rasuah gak ker (whew)
  12. Thread: Ww - race

    by sfenny
    Replies
    813
    Views
    167,561

    fuhhh tu dier ungkapan kata2 otai....(bow)

    fuhhh tu dier ungkapan kata2 otai....(bow)
  13. Thread: Ebs?

    by sfenny
    Replies
    446
    Views
    88,086

    wahhh kampung hammer maling jemuran dah hilang...

    wahhh kampung hammer maling jemuran dah hilang dari peta travian...sape yang langgar tu?]:)
  14. Thread: Ebs?

    by sfenny
    Replies
    446
    Views
    88,086

    owhh kiranya AOW ni di kuasai oleh satu id jer...

    owhh kiranya AOW ni di kuasai oleh satu id jer ka? (think) so interesting...:)
  15. Thread: Ebs?

    by sfenny
    Replies
    446
    Views
    88,086

    aikk power ker ibs tu? Tgk rank 8 jerr (think)

    aikk power ker ibs tu? Tgk rank 8 jerr (think)
  16. Thread: Ebs?

    by sfenny
    Replies
    446
    Views
    88,086

    Wujudkah lagi ESB? (think) tgk cam kucar kacir...

    Wujudkah lagi ESB? (think) tgk cam kucar kacir jer..?
  17. Thread: Ebs?

    by sfenny
    Replies
    446
    Views
    88,086

    tu lerr ader citer byk budak ESB memohon join AOW...

    tu lerr ader citer byk budak ESB memohon join AOW asal ............. (think) sbb takut atau nak jd sepai tu??
  18. Thread: Ebs?

    by sfenny
    Replies
    446
    Views
    88,086

    (whew) fuhhh confed drop ker? huhuhu nampaknya SE...

    (whew) fuhhh confed drop ker? huhuhu nampaknya SE dah mula war?
  19. Thread: LG Vs ESB ???

    by sfenny
    Replies
    33
    Views
    8,162

    LOL tu lerr x sabar nak tau perjalanan citer...

    LOL tu lerr x sabar nak tau perjalanan citer antara LG ngan ESB lak
  20. Thread: LG Vs ESB ???

    by sfenny
    Replies
    33
    Views
    8,162

    wahhh sepertinya SNSD bakal memberikan maklumat...

    wahhh sepertinya SNSD bakal memberikan maklumat nampaknya..:D
  21. Thread: LG Vs ESB ???

    by sfenny
    Replies
    33
    Views
    8,162

    Erkk salah ker tp tu maklumat yg saya dapat..:x

    Erkk salah ker tp tu maklumat yg saya dapat..:x
  22. Thread: LG Vs ESB ???

    by sfenny
    Replies
    33
    Views
    8,162

    LG Vs ESB ???

    Ader maklumat mengatakan LG telahpun memulakan semboyan perang ngan ESB... Betul ker maklumat ni cuba share cikit maklumat yang tepat..:)
  23. Thread: Ebs?

    by sfenny
    Replies
    446
    Views
    88,086

    Aikk...xder wakil LG ker nak habaq aper2 news ni...

    Aikk...xder wakil LG ker nak habaq aper2 news ni :D
  24. Thread: Ebs?

    by sfenny
    Replies
    446
    Views
    88,086

    wow cam nak panas gak ni pasal soon LG vs EBS...

    wow cam nak panas gak ni pasal soon LG vs EBS lak...agak2 saper powerr yerk antara EBS ngan LG?
  25. Thread: Ebs?

    by sfenny
    Replies
    446
    Views
    88,086

    (whew) fuhh kuat tu geng oil....silap2 PieRape...

    (whew) fuhh kuat tu geng oil....silap2 PieRape yang kena simbah oil...(rofl) tp xper nnt aq standbykan pasir yerkk :D

    Tp citer AOW X ngan EHQ ni cam kurang jelas lg lah,.,.,.fuhhhh cuba PieRape...
Results 1 to 25 of 51
Page 1 of 3 1 2 3