Search:

Type: Posts; User: saYdAas

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.10 seconds.

  1. Replies
    9
    Views
    4,338

    bnde nie ade baik dan buruknyer yg baiknyer...

    bnde nie ade baik dan buruknyer

    yg baiknyer kite boleh ade gajah, harimau, babi, beruang, buaya dll mmpertahankan kg kite

    yg buruknye kite akan berperang dgn gajah2, harimau2, beruang2, babi2,...
  2. Replies
    1
    Views
    2,533

    Pengembaraan Wira my6

    ade sesape leh terangkan tntg pengembaraann nie tak...tentang

    1.cam mane nak tahu bile ade pengembaraan
    2.ape habuan yang kite boleh dapat
    3.apa itu baki mase
    4.camne nak tau kat mane ade...
  3. Thread: Natar

    by saYdAas
    Replies
    5
    Views
    3,090

    setahu aq askar natar x de kos ntuk dilatih, mase...

    setahu aq askar natar x de kos ntuk dilatih, mase latihan pon x de, dan yg lebih menggembirakan ialah x perlu gne ape2 sumber pon ntuk wat askar2 natar serta diorang x gune makanan pon
  4. Thread: Travian 4 (T4)

    by saYdAas
    Replies
    52
    Views
    29,975

    Sticky: akademi jer yg tukar ?!?!?

    akademi jer yg tukar ?!?!?
  5. Replies
    1
    Views
    1,678

    Masalah Di Pasar

    aq nak hantar res kat kg kawan aq nie sempena CFR besar-besaran...masalhnye ialah mase aq nak hantar kat pasar tu tulis



    dan aq klik la pekataan tu, keluarlah box bawah nie




    ade sesape...
  6. Replies
    6
    Views
    496

    http://s3.travian.com.my/allianz.php?aid=35 ...

    http://s3.travian.com.my/allianz.php?aid=35

    bahasa hungary...:o
  7. Replies
    26
    Views
    2,149

    korang rase logik x wira lvl 1[Kesatria teutonik]...

    korang rase logik x wira lvl 1[Kesatria teutonik] boleh bunuh 100 belantan....skali gus....mcm x logik jer....
  8. Replies
    6
    Views
    496

    Peraturan Permainan

    macam x de gne jer yg dibold kan tu.....
  9. Thread: Hi :)

    by saYdAas
    Replies
    391
    Views
    100,101

    its creepy quiet here.... r_r

    its creepy quiet here.... r_r
  10. Thread: Ibu Kota

    by saYdAas
    Replies
    7
    Views
    878

    Ibu Kota

    Nak Tanya boleh tak saya tukar ibukota saya yg berada di kg yg ada istana kepada kampung yg ada residen.
    contoh:-
    saya ada 4 kampung A, B, C dan D. Kampung A ialah ibukota dengan menggunakan istana...
  11. Replies
    10
    Views
    1,212

    kalu kg yg nak dichief tu sedang nak...

    kalu kg yg nak dichief tu sedang nak ditutup................:confused:
  12. Replies
    10
    Views
    1,212

    ape akan jadi pade kg sye yg ade 8 tu jika sye...

    ape akan jadi pade kg sye yg ade 8 tu jika sye tutup akaun ???......sbenarnye saye ada 10 kg 2 kg lagi telah di chief.....adakah kg di chief itu akan ditutup juga......??? tolong jawab 2 soalan saya...
  13. Replies
    25
    Views
    2,107

    haa kan betol aq cakap :p:p

    haa kan betol aq cakap :p:p
  14. Replies
    25
    Views
    2,107

    mungkin berek dekat s4 bukan t3.5 sbb t3.5 dapat...

    mungkin berek dekat s4 bukan t3.5 sbb t3.5 dapat mmpercepatkan 20% seperti dalam s5
  15. Replies
    47
    Views
    18,718

    jawapan yg diberi blom dapat mmuaskan hati...

    jawapan yg diberi blom dapat mmuaskan hati saye......ok camnilah soalan sye.....kalu dlm kg sye ade istana brape byk kg yg sye boleh buat dri kg yg ade istana tu....3 atau 6.....berikan sbb juge........
  16. Replies
    47
    Views
    18,718

    btol ker nie :confused::confused: knape kat lvl...

    btol ker nie :confused::confused:
    knape kat lvl 10 x leh wat chief lagi
  17. Thread: Palung kuda

    by saYdAas
    Replies
    12
    Views
    4,986

    palung kuda boleh dicata ker...

    palung kuda boleh dicata ker x.............:confused::confused:
  18. Replies
    25
    Views
    2,107

    aq x phm ko tulis ape yg mne 1 lambat yg lvl 7...

    aq x phm ko tulis ape yg mne 1 lambat yg lvl 7 atau lvl 6.........
    kalu lvl 6 lambat itu dah mmg spatutnyer dia lambat sbb makin tinggi lvl berek llagi cpat nak train askar.....
    kalu lvl 7 lambat...
  19. Thread: Kampung Hilang

    by saYdAas
    Replies
    31
    Views
    11,802

    nak tanya lagi contoh aq ade 3 buah kampung A, B,...

    nak tanya lagi contoh aq ade 3 buah kampung A, B, dan C. kg B dan C diasaskan oleh A. kemudian kg B ditarbil sampai 0 dan kg C tlh dijajah......

    soalannyer
    1]jika kg A ade residen lvl 20 adakah...
  20. Replies
    91
    Views
    45,569

    Sticky: kalau mcm tu x de gne lar tulis travian main...

    kalau mcm tu x de gne lar tulis travian main secara percuma.....nie nak main koman2 kne ade RM50...x cekik darah langsung laaa.....:mad:

    ade sesape boleh trgkan dan kemudahan dlm bm untuk Gold...
  21. Thread: Plus

    by saYdAas
    Replies
    2
    Views
    440

    Plus

    knape bonus pertahanan dan serangan x de dan knape mahal sgt goldclub dkat t3.6
  22. Replies
    13
    Views
    6,108

    bkan ker boleh curi dan x payah nak roboh kalu...

    bkan ker boleh curi dan x payah nak roboh kalu salah tlg betulkan
  23. Replies
    57
    Views
    25,655

    Poll: jauh laa dgn korang.... Queisster (101|-80)

    jauh laa dgn korang....

    Queisster
    (101|-80)
  24. Replies
    57
    Views
    25,655

    Poll: mari same2 kite ngundi :p:D;)

    mari same2 kite ngundi
    :p:D;)
  25. Thread: Kesetiaan Wira

    by saYdAas
    Replies
    7
    Views
    4,158

    aq nak tanye tntg chief dan setaraf dgnnyer boleh...

    aq nak tanye tntg chief dan setaraf dgnnyer boleh menurunkan brape banyak kesetiaan kg.....
    dan kg brape banyak boleh heal kannya
Results 1 to 25 of 97
Page 1 of 4 1 2 3 4