Search:

Type: Posts; User: IMMORTAL™

Page 1 of 6 1 2 3 4

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. Replies
    10
    Views
    8,515

    to be honest, last time i read travian rules was...

    to be honest, last time i read travian rules was 2 years ago. (chuckle) before the auto-limited resource introduce, this case will not get ban if those account not help each other (resource & troop)....
  2. Replies
    7
    Views
    4,568

    Zhaou yun ni yg kene ban kat my1 ker? :p Hai...

    Zhaou yun ni yg kene ban kat my1 ker? :p

    Hai Yani, org jb ker..deting jom (chuckle)
  3. Replies
    10
    Views
    8,515

    Yes, and for additional, dual doesn't have to...

    Yes, and for additional, dual doesn't have to login in different PC as long as the PC not used for login another account using real password.



    Yes, this is consider siter BUT 1 account only...
  4. Replies
    10
    Views
    8,515

    As i recall, All the answers for ur examples...

    As i recall,

    All the answers for ur examples is Multi (chuckle).

    Ur account consider as a multi-account when, 1 PC login more than 1 account using real password. MH will not give a shit about...
  5. Replies
    38
    Views
    21,861

    Poll: I vote for Versi T3 Halaju X8 :)

    I vote for Versi T3 Halaju X8 :)
  6. Replies
    58
    Views
    38,723

    ID ak kene del, majuk ngn trabian :S saurus...

    ID ak kene del, majuk ngn trabian :S

    saurus pom majuk jgk, kitorg main tetris aje skrg :p
  7. Replies
    58
    Views
    38,723

    Ajar budak apa plak ni bro ? kekeke..main suka...

    Ajar budak apa plak ni bro ? kekeke..main suka suki jer bro..tumpang id org untuk lepas gian raid (chuckle)
    Budak Gold geng lokman ker ? hahaha. Blh tag-team gb hangtuah (party)
  8. Replies
    58
    Views
    38,723

    Art Gold kena rampas minggu ni..da mula...

    Art Gold kena rampas minggu ni..da mula peperangan ker..? Gold xnak rampas smula ker?

    p/s: abg reeza id apa ya ? :p
  9. Replies
    27
    Views
    5,254

    hahaha..jht btol dsx..serg la diorg blik..bkn...

    hahaha..jht btol dsx..serg la diorg blik..bkn kuat pon :p
  10. Replies
    69
    Views
    43,937

    wah da abes yer? tahniah pada yang...

    wah da abes yer? tahniah pada yang menang..akhirnya WW berpihak pda Myth.. (bow) suma otai2 belaka nih (party)
    xyah lah nk gado2..kesian bro aku paman kena hantam..tamat penderitaan dia...
  11. Replies
    69
    Views
    43,937

    wah da abes yer? tahniah pada yang...

    wah da abes yer? tahniah pada yang menang..akhirnya WW berpihak pda Myth.. (bow) suma otai2 belaka nih (party)
    xyah lah nk gado2..kesian bro aku paman kena hantam..tamat penderitaan dia...
  12. Replies
    69
    Views
    43,937

    wah da abes yer? tahniah pada yang...

    wah da abes yer? tahniah pada yang menang..akhirnya WW berpihak pda Myth.. (bow) suma otai2 belaka nih (party)
    xyah lah nk gado2..kesian bro aku paman kena hantam..tamat penderitaan dia...
  13. Replies
    69
    Views
    43,937

    wah tahniah pada yang menang! akhirnya berpihak...

    wah tahniah pada yang menang! akhirnya berpihak pada Myth juga kekeke..tamat juga kesengsaraan kawan-kawan aku kat ts1 :) So, siapa biggest hammer? craziest raider? biggest pops? (party)
  14. Replies
    69
    Views
    43,937

    Komuniti kita terlalu kecil, sampai yang aktif...

    Komuniti kita terlalu kecil, sampai yang aktif pun jadi x berapa nak aktif (chuckle)
  15. Replies
    69
    Views
    43,937

    reza, cube ko MM suh bdk2 posting dlm forum ni,...

    reza, cube ko MM suh bdk2 posting dlm forum ni, sape ingkar kena kick, ko kan diktator kekeke

    rase segan la cas hahaha..bgi kat aku ni sbb 9768 haeduan aku ade kat WW tu ke ? (blush) marilah join...
  16. Replies
    69
    Views
    43,937

    Sepi je forum :( ...

    Sepi je forum :(

    http://travian-reports.net/my/img/9678935e4a8.png
  17. Replies
    32
    Views
    15,699

    Jizz! Bulan mengambang ke apa? Lack sense of...

    Jizz! Bulan mengambang ke apa? Lack sense of humor? I jus joking around pal. Xtau plak smpai ada yg sentap. Sebenarnya semua posting aku dalam thread ni lebih ditujukan pada bro con a.k.a...
  18. Replies
    69
    Views
    43,937

    hahahahaha

    hahahahaha <--Kantoi
  19. Replies
    32
    Views
    15,699

    Hahaha..jake, klu ada button like mesti ko 'like'...

    Hahaha..jake, klu ada button like mesti ko 'like' jugak post aku kan? (chuckle)

    Teringin nak main di .com tapi kalau dpt 3x dual mcm CoN la hahaha

    Player2 di My2 ni mesti nak break WW record...
  20. Replies
    69
    Views
    43,937

    Kenapa wira-wira tu parking situ? Leveling hero?...

    Kenapa wira-wira tu parking situ? Leveling hero? Atau leader saja2 nak dapat medal pembela? (no)
  21. Replies
    32
    Views
    15,699

    tutup ja admin..pindah kan diorg masuk my1, bagi...

    tutup ja admin..pindah kan diorg masuk my1, bagi la pampasan gold mwahahaha

    xnak ak main server 200 pemain 1 quadran, klu ada 3 raider 1 quadran cam na? mwahahaa..weh mntk password, nak serg con,...
  22. Replies
    32
    Views
    15,699

    (finger) la U&I hahahaha ps: admin sila close...

    (finger) la U&I hahahaha

    ps: admin sila close my2 please, 200 player 1 quadran nak main apa? hahaha
  23. Replies
    69
    Views
    43,937

    hahaha..ko kene counter ker bro? paling2 dia anta...

    hahaha..ko kene counter ker bro? paling2 dia anta 10belantan wkwkwkw

    eh mcm mne ko tau die pki 230 krim tu..ehem 3x :p
  24. Replies
    69
    Views
    43,937

    ts1 Battle Report

    Kongsi laporan peperangan yang menarik di s1 :)

    Week 6th report;

    http://travian-reports.net/my/img/92246dd335d.png
  25. Thread: Now doing

    by IMMORTAL™
    Replies
    60
    Views
    37,278

    Al-Fatihah (bow) - Merebut semua 15c di...

    Al-Fatihah (bow)

    - Merebut semua 15c di tenggara (chuckle)
Results 1 to 25 of 126
Page 1 of 6 1 2 3 4