Search:

Type: Posts; User: akf3348

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Thread: senator

    by akf3348
    Replies
    5
    Views
    4,982

    thanks bro2 sekalian,thanks for the info :D

    thanks bro2 sekalian,thanks for the info :D
  2. Thread: senator

    by akf3348
    Replies
    5
    Views
    4,982

    senator

    salam,saya ada satu pertanyaan,jika sudah mempunyai residen level 10 dan saya telah mengasaskan kg baru,kemudian saya berjaya naikkan akademi ke level 20 dan titik perhimpunan ke level 10,bolehkah...
  3. Replies
    10
    Views
    7,517

    artifak di server 3

    oooo mcm tu rupernyer....nampaknyer kene kumpul troops lg lah...thanks for the info bro, ye saya ahli faith-2,bro main kat s3 juga k...
  4. Replies
    10
    Views
    7,517

    cara mendapatkan artifak

    salam,

    saya telah membaca cara2 mendapatkan artifak,tapi masih ingin mengetahui ttg satu perkara,

    seperti sedia maklum,artifak di server 3 telah keluar baru2 ini, jika saya baru berjaya...
  5. Replies
    10
    Views
    7,517

    artifak

    terima kasih atas jawapan yg diber

    saya masih ingin tahu,adakah perbendaharaan tahap 10 dan keatas sahaja yang akan mendapat artifak,bagaimana mahu mendapatkan artifak,selepas mendapatkan...
  6. Replies
    10
    Views
    7,517

    artifak di server 3

    salam, saya ingin mengetahui,artifak apakah yang telah keluar di server 3 baru2 ini,
    terma kasih
  7. Thread: late start..

    by akf3348
    Replies
    11
    Views
    8,058

    ok bro,thanks for the info,kalo aku baru main kat...

    ok bro,thanks for the info,kalo aku baru main kat s1 sekarang ni,nanti bila pusingan permainan di s1 dan hbs,emas aku akan burn ker atau aku kene buka kg dia server lain lak utk transfer emas...
  8. Thread: late start..

    by akf3348
    Replies
    11
    Views
    8,058

    alamak, sorry bro,aku igt ni tempat yg betul utk...

    alamak, sorry bro,aku igt ni tempat yg betul utk soalan ni,anyway...ada idea tak ttg soalan aku tu...thanks
  9. Thread: late start..

    by akf3348
    Replies
    11
    Views
    8,058

    apa maksud satu pusingan

    salam,saya ingin menanyakan, berapa lamakah satu pusingan cth server 3,bila server 3 akan tamat dan bilakah server 3 itu akan di buka semula

    terima kasih
Results 1 to 9 of 9