Search:

Type: Posts; User: haha

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    1,110

    WTA - Speed server MYX

    Ramai diantara travianer speed server sudah kemaruk nak main nie..
    Agak2 encik admin di forum nie
    tau ke bila speed server nak on balik ekk ?
  2. Thread: Veteran Player

    by haha
    Replies
    10
    Views
    3,513

    hahahaha.. mcm mne kalau email tue masuk spam.....

    hahahaha..
    mcm mne kalau email tue masuk spam..
    dan kita tak perasan ?
    dia kena activekan ke mcm mne ?
  3. Thread: TS3 server 2013

    by haha
    Replies
    8
    Views
    2,540

    ini zaman bila punya server daaa.. ts3 skrg dah...

    ini zaman bila punya server daaa.. ts3 skrg dah lain.. hahaha
  4. Thread: Battle Report

    by haha
    Replies
    203
    Views
    61,048

    Cepat la kasi abis ini session kita start session...

    Cepat la kasi abis ini session kita start session baru.. Adeh
  5. Thread: WW Latest Update

    by haha
    Replies
    247
    Views
    70,930

    aku rasa dah raya pon still tak abis2 lagi myx...

    aku rasa dah raya pon still tak abis2 lagi myx nie...
    sebab diorg still lagi ada banyak hammer2 besar tak keluar..
    huhu~
  6. Thread: ts1 Battle Report

    by haha
    Replies
    69
    Views
    43,937

    alahai.. pasal WW tittle pon nak kecoh2... sah...

    alahai.. pasal WW tittle pon nak kecoh2...
    sah sah la owner asal tak yah nak claim sgt pasal WW winner tue...
    org pon tau yang nish nie mmg pernah menang WW di s5 dlu guna id autopillot...
    ko tue...
  7. Thread: WW Latest Update

    by haha
    Replies
    247
    Views
    70,930

    cepat la abiskan myx nie.. dah boring sangat...

    cepat la abiskan myx nie.. dah boring sangat lor.. wuwuuuu~
  8. Thread: Battle Report

    by haha
    Replies
    203
    Views
    61,048

    aik terasa ka bro ? hahahaha sapa makan cili...

    aik terasa ka bro ? hahahaha sapa makan cili terasa pedasnye.. aumm :D
  9. Thread: Battle Report

    by haha
    Replies
    203
    Views
    61,048

    aku rasa kamu lagi teruk daripada apa yang kamu...

    aku rasa kamu lagi teruk daripada apa yang kamu bilang..
  10. Replies
    6
    Views
    7,708

    huhu~ goplayplay kad susah nak cari wooo.. huhu~

    huhu~ goplayplay kad susah nak cari wooo.. huhu~
  11. Thread: Battle Report

    by haha
    Replies
    203
    Views
    61,048

    hahahahahahahaaha.. gaya kamu macam sudah panas...

    hahahahahahahaaha.. gaya kamu macam sudah panas aja ISABELLA.. :)
  12. Thread: Battle Report

    by haha
    Replies
    203
    Views
    61,048

    jgn pandai ckp aje bro.. haha dlm DSx pon ramai...

    jgn pandai ckp aje bro.. haha dlm DSx pon ramai yang dah tak jge WW melainkan id castello saja..
  13. Thread: Battle Report

    by haha
    Replies
    203
    Views
    61,048

    hahaha.. standard la tue.. main kena ada strategi...

    hahaha.. standard la tue.. main kena ada strategi gak.. tapi ISABELLA nie awat ckp lebey ja nie ?



    adoiyai.. kecik2 pon jatuh gak WW.. hahahaha~
  14. Replies
    17
    Views
    7,900

    huhu~ bukan kena hack pon.. kekadang diri sendiri...

    huhu~ bukan kena hack pon.. kekadang diri sendiri saje hantar then kata kena hack.. aku pon boleh buat..
  15. Replies
    47
    Views
    19,357

    jangan nak panggil pengkhianat.. kalau tak tau...

    jangan nak panggil pengkhianat.. kalau tak tau cerita macam mana... huhu..



    jangan rasa diri kamu tu bangus sangat la azrul..
Results 1 to 15 of 16