Search:

Type: Posts; User: acap2405

Page 1 of 20 1 2 3 4

Search: Search took 0.08 seconds.

  1. haaa.. try pm pemain yang kuat disekitar kampung...

    haaa..
    try pm pemain yang kuat disekitar kampung untuk dijadikan sebagai penaung..
    selalunya bile orang bukak profile dan lihat id tuh ada pelindung jarang orang farming..
    melainkan yang farming...
  2. Thread: Wira

    by acap2405
    Replies
    8
    Views
    7,168

    cuba usya tempat lelongan ataupun kalau bernasib...

    cuba usya tempat lelongan ataupun kalau bernasib baik..kau akan jumpa krim tuh waktu pergi mengembara..:D
  3. Replies
    35
    Views
    2,999

    apa yang aku perasan.. ader beberape bahagian...

    apa yang aku perasan..
    ader beberape bahagian wing BIA tak aktif..
    hurm..
    wing bahagian mana aku lupe..
    tapi yang pasti bukan wing SW..
    tapi yang aktif gerenti lawan yang aktif..
    KOF SW lawan...
  4. Thread: Artifak..

    by acap2405
    Replies
    5
    Views
    698

    orang yang mahu mentarbil kita.. :D

    orang yang mahu mentarbil kita..
    :D
  5. Replies
    7
    Views
    531

    masalah bug kot.?

    masalah bug kot.?
  6. Replies
    27
    Views
    1,642

    gunakan apa nih.? kelab emas atau travian plus.?

    gunakan apa nih.?
    kelab emas atau travian plus.?
  7. Replies
    29
    Views
    2,455

    haha.. tak sabar nak join.. hohoho. banzaii...

    haha..
    tak sabar nak join..
    hohoho.
    banzaii...
  8. Replies
    7
    Views
    531

    aku boleh jer.. masalah cookies kot.. try...

    aku boleh jer..
    masalah cookies kot..
    try clearkan cookies komputer ko dulu..
  9. Thread: Ha??

    by acap2405
    Replies
    5
    Views
    5,098

    eh.. tak perasan arr.. orang tengok sekali...

    eh..
    tak perasan arr..
    orang tengok sekali imbas her..
    ~walala~

    terkena aku..
    :o:o
  10. Thread: Ha??

    by acap2405
    Replies
    5
    Views
    5,098

    wahh.. itu ialah pembaharuan dalam game travian...

    wahh..
    itu ialah pembaharuan dalam game travian nih..
    kiranya server baru dengan benda baru..
    tak sabar tunggu server travian 4.0 kat malaysia nih..
    ^_^
  11. Thread: Myx4

    by acap2405
    Replies
    22
    Views
    1,911

    sedihnya korang.. pembinaan WW cepat sangat...

    sedihnya korang..
    pembinaan WW cepat sangat ker..??
    sampai sedih giler nih..?
  12. Replies
    2
    Views
    371

    tak boleh aarrr.. klau nak tukar gak.. tutup...

    tak boleh aarrr..
    klau nak tukar gak..
    tutup akaun tersebut dan buka akaun baru berserta nama yang baru..

    ataupun

    buka akaun baru di server yang lain berserta nama yang baru..
  13. Thread: WW updated

    by acap2405
    Replies
    235
    Views
    11,433

    kebanyakkan orang di idx adalah orang yang...

    kebanyakkan orang di idx adalah orang yang pakar..
    aku sendiri dah pernah main di sana..
    mereka telah memaksa daku untuk online sentiasa dan meyebabkan trauma untuk bermain speed server..
    T_T
    ...
  14. Thread: Wave

    by acap2405
    Replies
    4
    Views
    3,868

    waa.. dahsyat.. ko nih sah laa otai travian.....

    waa..
    dahsyat..
    ko nih sah laa otai travian..
    internet eden 100mbs jer..
    T_T
    tapi bagi aku dapat menyerang pon dah okey..
    janji askar tak duduk diam..
    hehe
  15. Replies
    6
    Views
    564

    itu bermakna pengunaan tanaman dah melebihi...

    itu bermakna pengunaan tanaman dah melebihi penghasilan tanaman ko dalam masa sejam.
    so.
    kalau nak jadikan dia positif kembali.
    sila naikkan level ladang anda.

    hoho
  16. Thread: lost report

    by acap2405
    Replies
    3
    Views
    436

    nak buat apa dengan laporan yang telah...

    nak buat apa dengan laporan yang telah dipadamkan.?
    tapi kalau ada fungsi 'undelete' laporan.
    best gak.
    hohoho
  17. Thread: Tarbil

    by acap2405
    Replies
    20
    Views
    1,748

    lol.. siapa yang nak buat kerja yang tiada...

    lol..
    siapa yang nak buat kerja yang tiada faedah itu.?
    dari mentarbil oasis,baik tarbil kampung tuan punya oasis..
    lagi berfaedah..
    :)
  18. haha.. dahsyat gak server myx nih.. dulu aku...

    haha..
    dahsyat gak server myx nih..
    dulu aku maain tak pernah ader bounty2 nih..
    semua main atas dasar gilakan populasi..
    haha
    :D :P
  19. Replies
    11
    Views
    9,100

    kerana klau main tanpa tugasan.. sangatlah sukar...

    kerana klau main tanpa tugasan..
    sangatlah sukar bagi seorang newbie untuk bangunkan kg..
    takde klu macamane nak main..

    dan jikalau yang bukan heavy user gold tuh..
    agak payah ah nak idop.....
  20. Replies
    9
    Views
    8,621

    cuba ko klik kat bahagian jawatan tuh.. ala.....

    cuba ko klik kat bahagian jawatan tuh..

    ala..
    yang first kene bubuh nama ahli selepas nama jawatan tuh
    pastu ko klik semua tanggungjawab/kerja yang ada..

    harap2 selepas itu dah okey laa..
  21. Thread: Chief

    by acap2405
    Replies
    5
    Views
    4,503

    seeloknya bawalah 6 senator. kalau yakin boleh...

    seeloknya bawalah 6 senator.

    kalau yakin boleh dapat kg tersebut..
    bawalah 5.
  22. Thread: Hi :)

    by acap2405
    Replies
    391
    Views
    99,179

    hi all.. :D

    hi all..
    :D
  23. Replies
    11
    Views
    9,100

    aiks..? sebab ada pilihan main tanpa...

    aiks..?
    sebab ada pilihan main tanpa arahan/tugasan ker.?
    klau bro klik tuh...
    naya arr..
    klik jer ke tugasan pertama..
  24. Thread: Tarbil

    by acap2405
    Replies
    20
    Views
    1,748

    klau nak serbu oasis sendiri baik takyah arr.....

    klau nak serbu oasis sendiri baik takyah arr..
    wat penat jer..
    baik serbu oasis yang takde tuan lagi..

    fungsi atck normal tuh untuk menawan oasis hak orang lain..



    :D
  25. Thread: Falanks Mati

    by acap2405
    Replies
    6
    Views
    5,384

    haha..falaks tuh askar defend.. bukannya askar...

    haha..falaks tuh askar defend..
    bukannya askar meyerang..
    klau hantar askar yang bukan dalam bidang dier memang susah arr..
    try buat askar lain laks..
    hoho
Results 1 to 25 of 500
Page 1 of 20 1 2 3 4