Search:

Type: Posts; User: krochks

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.05 seconds.

  1. Replies
    13
    Views
    3,711

    SE bergolak semula!!! sexo dgn sexy da mula buat...

    SE bergolak semula!!! sexo dgn sexy da mula buat fake.. hbis kg member aku bnjir oleh fake attack
  2. Replies
    13
    Views
    3,711

    biasanya yg mode simcity, main objective dorang...

    biasanya yg mode simcity, main objective dorang adalah WW.. konflik di tenggara hampir2 tdak kedengaran lagi.. rasanya AoA da serik da nak serang SEA..
  3. Replies
    13
    Views
    3,711

    nikmati la selagi mampu.. ntah esok ntah lusa da...

    nikmati la selagi mampu.. ntah esok ntah lusa da ada cata dtg menjenguk.. be prepared..
  4. Replies
    13
    Views
    3,711

    sama la kita.. hihi

    sama la kita.. hihi
  5. Replies
    13
    Views
    3,711

    hammer hammer mna?? cepat la.. bosan la tunggu...

    hammer hammer mna?? cepat la.. bosan la tunggu korang.. haha
  6. Replies
    13
    Views
    3,711

    hahaa.. jom ramai2 kita bakar line..

    hahaa.. jom ramai2 kita bakar line..
  7. 2010 player.. under NC banner.. (bow)

    2010 player.. under NC banner.. (bow)
  8. Replies
    13
    Views
    3,711

    dengar2 ada hammer yang dah kecundang di tgn ally...

    dengar2 ada hammer yang dah kecundang di tgn ally kecil.. siapa ada report sila share utk tatapan bersama.. kuikuikui..
  9. Replies
    13
    Views
    3,711

    konflik di tenggara

    Mari beramai ramai kita panaskan lagi suasana.. haha
  10. Thread: Konflik sw???

    by krochks
    Replies
    9
    Views
    3,932

    season depan noobcrew main tak?

    season depan noobcrew main tak?
  11. Thread: Battle Report

    by krochks
    Replies
    203
    Views
    61,048

    NoobCrew da tak main ka??..

    NoobCrew da tak main ka??..
  12. Thread: DSx Pembuli!?

    by krochks
    Replies
    27
    Views
    5,254

    speed da tamat ka blum?? wahaha.. lama tak jenguk...

    speed da tamat ka blum?? wahaha.. lama tak jenguk forum ksayangan ramai ni.. DSx pembuli?? hahahaha
  13. Replies
    108
    Views
    6,063

    haha, aku ingat da abis da tcx3 ni.. skali tgk SW...

    haha, aku ingat da abis da tcx3 ni.. skali tgk SW da jatuh.. lama lg nak abis kalau camni..
  14. Replies
    108
    Views
    6,063

    waduhh om, sekadar bernyanyi lagi dimarah nih.....

    waduhh om, sekadar bernyanyi lagi dimarah nih.. diam aja kalau gini.. wakakaka btw SW hammernya mantab yah.. hahahaha! nahh natar suda release ni, cuma masih lock lg.. SW bercadang mau ambil brp kg...
  15. Thread: SE FAM Vs ????

    by krochks
    Replies
    123
    Views
    7,035

    hahaha, keliatan seperti marah ya om melvin.....

    hahaha, keliatan seperti marah ya om melvin.. saya cuma bicara di forum aja.. id saya sekadar pemerhati di lapangan sama ada di pihak SW atau juga SE dan juga NE mungkin.. jgn marah om..
  16. Replies
    108
    Views
    6,063

    yeah, let show them.. anyway nice song.. SOUTH...

    yeah, let show them.. anyway nice song.. SOUTH EAST BELONG TO ME!!!!.. yeehaaaa!!!
  17. Replies
    108
    Views
    6,063

    seperti tercalar reputasi ya.. more log plss.....

    seperti tercalar reputasi ya.. more log plss.. apa pun nice report!
  18. Thread: SE FAM Vs ????

    by krochks
    Replies
    123
    Views
    7,035

    cantik lognya.. apa apa pun SW defend na habis...

    cantik lognya.. apa apa pun SW defend na habis semua.. nice!
  19. Replies
    203
    Views
    10,261

    haha, aku tak marah pun cuma hairan dgn tuduhan...

    haha, aku tak marah pun cuma hairan dgn tuduhan brader di awal posting, kata kat SE memperbudakkan newbie, tapi realitinya SE tak camtu.. sebaliknya NE tgk jer la, ambil contoh WAF, kesian yer. Tak...
  20. Replies
    203
    Views
    10,261

    hahaha, saya itu sekadar bergurau menyebutkan...

    hahaha, saya itu sekadar bergurau menyebutkan cata, biar brader doom seram sejuk baca perkataan cata, tapi apa apa juga, mana mungkin saya punyai cata. sekadar memiliki penghuni kampung sebagai...
  21. Replies
    203
    Views
    10,261

    wahaha.. aku dah kata 2-3 hari kebelakangan ni...

    wahaha.. aku dah kata 2-3 hari kebelakangan ni sibuk dgn perang, tak faham ker brader doom?? ehhh bukan brader doom pernah kata ker dulu, SE suruh orang bawahan itu la ini la, abis tu yg parah orang...
  22. Replies
    203
    Views
    10,261

    da bow ke NE?? apa ada pada NE?? kosong aja.. tp...

    da bow ke NE?? apa ada pada NE?? kosong aja.. tp kalau pada SW mmg kompak, respek juga pada SW Tapi NE?? harap KAMIKAZE?? hahaha kesian la brader doom and the gang.. apa yg boleh aku kata, NE itu...
  23. Replies
    203
    Views
    10,261

    (bow) TBSE = The Brave SE (bow) salute to all...

    (bow) TBSE = The Brave SE (bow)

    salute to all SE fam!
  24. Replies
    203
    Views
    10,261

    wahh! mesti jumlah cata SoG bnyk.. takut ahhh

    wahh! mesti jumlah cata SoG bnyk.. takut ahhh
  25. Replies
    203
    Views
    10,261

    yg pastinya.. SoG ni flames.. hehe

    yg pastinya.. SoG ni flames.. hehe
Results 1 to 25 of 98
Page 1 of 4 1 2 3 4