Search:

Type: Posts; User: serai

Search: Search took 0.05 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    2,286

    xder org nak tolong jawabkan ke.... aduyaiii....

    xder org nak tolong jawabkan ke.... aduyaiii....
  2. Replies
    5
    Views
    2,286

    Mata Budaya vs Kampung baru

    admin mod otai dan player sekelian... ada satu pertanyaan...

    andaikata saya mempunyai 3 buah kampung dan sedang mengumpul mata budaya untuk kampung ke 4... tiba2 kampung kedua saya diserang dan...
  3. Replies
    13
    Views
    3,760

    tenggara ni memang kuadran suweiii.... mana...

    tenggara ni memang kuadran suweiii.... mana server mesti panas... server indon pun sama... server india pun sama.... next time... pilih la kuadran lain....
  4. Replies
    3
    Views
    2,484

    saya cadangkan buat peraduan siapa paling cepat...

    saya cadangkan buat peraduan siapa paling cepat buat kg ke-2... kemudian kg ke-5.. ke -10... ke-15 dan seterusnya ikut suka admin sampai kg ke berapa pun xper.....

    hadiah xyah besar2 pun xper......
  5. Replies
    14
    Views
    8,510

    sebegitu lah seeloknya... buat apa nak main...

    sebegitu lah seeloknya... buat apa nak main banyak2 akaun.... kalau dah terer tu... tetap terer gak walau pun dgn satu akaun.... kalau dah tak reti main buat la 10 akaun mcm mana pun duk satu...
  6. Replies
    14
    Views
    8,510

    noob jer yg dok sibuk gaduh dgn MH pasal multi...

    noob jer yg dok sibuk gaduh dgn MH pasal multi akaun ni.... travian ni dah 7 lebih dah running..... dah masak dah dgn perangai multi akaun ni.... alasan tak abes2 satu rumah la akaun adik la.. akaun...
  7. Replies
    58
    Views
    38,879

    wah.. dah ada yg mencabar tu.... apa lagi.....

    wah.. dah ada yg mencabar tu.... apa lagi.. tunjukkan battle report masing2....:)
  8. Replies
    37
    Views
    22,406

    tu la.... STG ni mungkin talam dua muka gak.......

    tu la.... STG ni mungkin talam dua muka gak.... dgn semua org dia baik... sampai masa nanti dia laga2kan semua org.... dlm diam2 jauh kat SW dia dah buat wing kat situ.... mungkin ada udang sebalik...
  9. Replies
    37
    Views
    22,406

    STG menangguk di air keruh.... hahahaha.....

    STG menangguk di air keruh.... hahahaha.....
  10. Replies
    37
    Views
    22,406

    My6 2012 - Gold vs PRIME vs dAMn

    otai2 sekalian... meh meh ulas sket My6 2012 kali ni.....

    Persekutuan Gold, PRIME dan dAMn... ally dominan setakat ni kat MY6... hebat sangat ke dorang ni.....
    masing2 ada support unit dan...
  11. Thread: myx

    by serai
    Replies
    54
    Views
    22,015

    xper la.... aku merajuk je la.... mebawa diri...

    xper la.... aku merajuk je la.... mebawa diri jauh2.... carik 9c jer dok jauh kat pedalaman.... hutan belantara kiri kanan.... biar aku up kat situ sebelum org lain sampai......hahahahahaha.....
  12. Thread: myx

    by serai
    Replies
    54
    Views
    22,015

    ada orang curik 15c akuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......

    ada orang curik 15c akuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... hampeh....(punch)
  13. Thread: Russia & Ukraine

    by serai
    Replies
    11
    Views
    11,799

    i'm Malaysian.. but playing in Poland server....

    i'm Malaysian.. but playing in Poland server....
  14. Thread: Oasis Sendiri

    by serai
    Replies
    5
    Views
    3,860

    oooo... okay.... dah faham dah sekarang.... thanx...

    oooo... okay.... dah faham dah sekarang.... thanx Rozar kerana membantu...
  15. Thread: Oasis Sendiri

    by serai
    Replies
    5
    Views
    3,860

    alamak... adakah maksudnya ianya cara alternatif...

    alamak... adakah maksudnya ianya cara alternatif untuk merompak sumber dari kampung?.... so adakah askar deff dikampung oasis tersebut akan otometik jugak mempertahankan oasis dari serangan?....
    ...
  16. Thread: Oasis Sendiri

    by serai
    Replies
    5
    Views
    3,860

    Oasis Sendiri

    Nak tanya tentang Oasis....

    1. Masa oasis terbiar, kita boleh serbu untuk dapatkan sumber.... tapi bila kita dah tawan oasis tu jadik milik kita... masih boleh lagi tak serbu untuk dapatkan...
Results 1 to 16 of 16