Search:

Type: Posts; User: xxreezaxx

Page 1 of 11 1 2 3 4

Search: Search took 0.05 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    2,622

    kenapa dah takde forum untuk yg ongoing TS1 dan...

    kenapa dah takde forum untuk yg ongoing TS1 dan TS3?
  2. Replies
    10
    Views
    3,580

    kalau email berlainan tp memang dah lama main,...

    kalau email berlainan tp memang dah lama main, takde cara ke?
  3. Thread: hello2

    by xxreezaxx
    Replies
    21
    Views
    5,235

    ms mod, tolong wat forum ts1 hari lahir

    ms mod, tolong wat forum ts1 hari lahir
  4. Thread: hello2

    by xxreezaxx
    Replies
    21
    Views
    5,235

    dah lama tak guna email yg sama, last skali lebih...

    dah lama tak guna email yg sama, last skali lebih kurang 4 tahun lepas, skarang ni baru guna pulak, boleh dapat tak medal veteran?
  5. Thread: hello2

    by xxreezaxx
    Replies
    21
    Views
    5,235

    aww kalau skip 2 tahun pastu main balik leh dapat...

    aww kalau skip 2 tahun pastu main balik leh dapat gak tak?
  6. Replies
    49
    Views
    10,836

    mintak ijin mau lalu, udah tua nih(party)

    mintak ijin mau lalu, udah tua nih(party)
  7. Thread: hello2

    by xxreezaxx
    Replies
    21
    Views
    5,235

    takpelah, dah dapat ahaha nak tanya lain...

    takpelah, dah dapat ahaha
    nak tanya lain pulaklah, camna nak dapat medal veteran? dah lama main nih(party)
  8. Replies
    104
    Views
    57,720

    ooo jadinya aku lagi lama la sbb aku main sikit...

    ooo jadinya aku lagi lama la sbb aku main sikit je sblm speed start ahahaha
    aku ingat lagi masa myx2, eh tak ingat dah la :D , tu time bantai menang kan? dah jadi ustadz dengar2 cite, sama2 ngan bob...
  9. tunggu bila dah panas baru ramai :D

    tunggu bila dah panas baru ramai :D
  10. kabar baik, kira otai la ni kan, 2009 :p

    kabar baik, kira otai la ni kan, 2009 :p
  11. Replies
    9
    Views
    3,989

    thread closed, go play somewhere else ahahahaha

    thread closed, go play somewhere else ahahahaha
  12. Replies
    247
    Views
    71,848

    restart je la MOD, kasik natar menang

    restart je la MOD, kasik natar menang
  13. Replies
    69
    Views
    44,265

    aduh, abis yer, apsal hm tak menang??

    aduh, abis yer, apsal hm tak menang??
  14. Replies
    203
    Views
    61,784

    masih berkokok yer dia mmmm :)

    masih berkokok yer dia mmmm :)
  15. Replies
    203
    Views
    61,784

    ahahaha siann

    ahahaha siann
  16. Replies
    247
    Views
    71,848

    cepat la oiii, lamanyaa(whew)

    cepat la oiii, lamanyaa(whew)
  17. Replies
    169
    Views
    59,686

    myx yg boring ahahaha

    myx yg boring ahahaha
  18. Replies
    58
    Views
    38,945

    myx nanti jangan lupa main, kita main separuh...

    myx nanti jangan lupa main, kita main separuh jalan dah la ahahaha
  19. Replies
    58
    Views
    38,945

    siannn(rofl), weh im mana ko nih, saurus pun dah...

    siannn(rofl), weh im mana ko nih, saurus pun dah hilang, castello makin menyombong:p , susah nak cari tok guru yg power nih hahaha
  20. Replies
    27
    Views
    5,407

    mai la umah aku, kita main play doh (hug)

    mai la umah aku, kita main play doh (hug)
  21. Replies
    58
    Views
    38,945

    a'a, lokman hahaha, aku memang target nak taruk...

    a'a, lokman hahaha, aku memang target nak taruk castello nih (rofl) tapi aku cuma wat troop def je (chuckle)
  22. Replies
    169
    Views
    59,686

    sja je nak kasik naik atas balik ahahahahahahaha...

    sja je nak kasik naik atas balik ahahahahahahaha
    ada lagi ke R&R?
  23. Replies
    27
    Views
    5,407

    tak sangka betul, ally yg ditubuhkan masa myx2...

    tak sangka betul, ally yg ditubuhkan masa myx2 dengan niat nak mengajar budak2 main travian dah jadi ally budak2 jahat (rofl)

    p/s im, call aku
  24. Replies
    203
    Views
    61,784

    nombor 010 ke? meh sini no fon ko, biar aku call,...

    nombor 010 ke? meh sini no fon ko, biar aku call, blom kaya lagi nih (party)
  25. Replies
    47
    Views
    19,525

    bila dapat tawan je aku blah la :D nantilah, aku...

    bila dapat tawan je aku blah la :D
    nantilah, aku nak lawan ww hangtuah kat ts6 ahaha
Results 1 to 25 of 259
Page 1 of 11 1 2 3 4