Search:

Type: Posts; User: BetterDie

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    12
    Views
    4,268

    senang crita mcm nie.. ko ikut jak apa yg org tua...

    senang crita mcm nie.. ko ikut jak apa yg org tua tu suruh ko buat pastu sure ko dapat tangkap game nie skit2...
    pastu ko carik la guide pasal travian nie.. ko cari guide utk tribe yg ko guna.. ok?...
  2. Replies
    3
    Views
    2,620

    xda org mau jawap??

    xda org mau jawap??
  3. Replies
    3
    Views
    2,620

    T3.5 gua/cranny

    there is 1 thing i wanna ask..
    myx is now using T3.5 right?
    as i know cranny in T3.5 will hold 4/5 resources if the atker is teuton.. how bout myx??

    Note: For servers on T3.5, crannies only...
  4. Replies
    11
    Views
    7,115

    haha.. okeh.. close la thread nie..

    haha.. okeh.. close la thread nie..
  5. Replies
    11
    Views
    7,115

    jawapannya ialah... jeng3... xda makna!!...

    jawapannya ialah... jeng3...
    xda makna!! hahaha... biar upgrade weapon scout pun xda guna jugak sbb dia punya atk=0 jadi biar kita upgrade brapa kali pun weapon dia tetap jugak 0 dia punya atk.....
  6. Replies
    11
    Views
    7,115

    xpa la klau xda org mo jawap.. biar aku buat...

    xpa la klau xda org mo jawap.. biar aku buat xperimen sndri.. hahahah
  7. Replies
    54
    Views
    32,530

    bukan bahagi tiga.. darab tiga la klau utk speed...

    bukan bahagi tiga.. darab tiga la klau utk speed sver.. :D
  8. Replies
    11
    Views
    7,115

    scout upgrade blacksmith

    aku mo tanya nie.. benda nie aku x prnah buat lagik.. kalau la aku upgrade scout punya weapon apa jadi?
    kalau kita scout kampung org diorang punya scout akan mati ka atau xda effect? kalau scout...
  9. Thread: Help Me

    by BetterDie
    Replies
    5
    Views
    3,217

    paling bagus guna pasar utk trade.. crop - kan tu...

    paling bagus guna pasar utk trade.. crop - kan tu miss emily?
  10. Replies
    35
    Views
    26,248

    strategi rom? strategi gaul? strategi teuton?...

    strategi rom? strategi gaul? strategi teuton?
    huhu... snang jak.. ko carik jak la d intnet nie banyak tu diorang tulis pasal strategi2 nie..

    tapi aku bleh bagi tips skit2 la.. nie pun tpulang...
  11. Replies
    4
    Views
    3,302

    hurmm... aku mo tanya nie.. kalau aku dah buat...

    hurmm... aku mo tanya nie..
    kalau aku dah buat residen lv10 kat kg aku. pstu 1 stler aku mati. maksudnya aku cuma boleh buat 2 stler ja lagi kan?
    kalau aku runtuhkan residen smp lv0 balik pastu...
  12. Thread: MAta BudAyA

    by BetterDie
    Replies
    5
    Views
    3,327

    huhu... tenkiu2 banyak2.. :D

    huhu... tenkiu2 banyak2.. :D
  13. Thread: MAta BudAyA

    by BetterDie
    Replies
    5
    Views
    3,327

    MAta BudAyA

    aku mo tanya nie...
    ada sapa2 x bleh bagi list bangunan n mata budaya yang dihasilkan bangunan tu
    dgn bagi jugak lv n mata budaya yg bangunan trsbut hasilkan..
    TQ!!! hehe
  14. Replies
    11
    Views
    5,514

    wah. maksudnya 1 saat lagik serangan aku smpai...

    wah. maksudnya 1 saat lagik serangan aku smpai dia atk kg lain then cancel trus atk aku balik???
    gila... intnet laju gila la jawapnya klau mcm tu!
    aku x dapat buat mcm tu coz intnet aku nie macam...
  15. Replies
    54
    Views
    32,530

    lol ko buat apa smp 10 gua?? hehehe boleh.. ko...

    lol ko buat apa smp 10 gua?? hehehe

    boleh.. ko buat ja bangunan utama lv10 pastu musnahkan la gua tu.
  16. Replies
    11
    Views
    5,514

    mcmana nak buat mcm nie??

    mcmana nak buat mcm nie??
    lpas ja aku atk dia then dia trus atk aku balik.. mcmana tu?
    selang 1 saat lagik tu.. huhu.. mcmana buat mcm tu plz ajar aku.. hehe
    Pergerakan Askar:
    1 Serang dalam...
  17. Replies
    35
    Views
    26,248

    http://www.travianstrategy.com/roman#more-11

    http://www.travianstrategy.com/roman#more-11
  18. Replies
    32
    Views
    10,820

    ok gak tu... ko juz perlu atk pop yg low la.. klu...

    ok gak tu... ko juz perlu atk pop yg low la.. klu ko dapat buat pninjau lagi bagus sbb snang skit.. hehe
  19. Replies
    54
    Views
    32,530

    gaul 4 newbie only on early games.. WW winner...

    gaul 4 newbie only on early games..
    WW winner always be rom.. that is the truth..

    teuton at late game will be easy to defeat
  20. Replies
    20
    Views
    9,061

    sgt stuju... tapi klau early game baik xyah la...

    sgt stuju...
    tapi klau early game baik xyah la serang2 baik raid ja.. hhehehe..
  21. Replies
    35
    Views
    26,248

    lagipun rom sbenarnya mmg kuat kalau pandai guna...

    lagipun rom sbenarnya mmg kuat kalau pandai guna strategi..
    so pikir2 la sndri..
    hehe..
    klau ko nak raid yg paling sedap ko guna la teuton atau gaul..
    tapi bagi aku gaul best!.. hohohoho
  22. Replies
    35
    Views
    26,248

    yaps!! aku sangat2 la stuju!! hehehehe

    yaps!! aku sangat2 la stuju!!
    hehehehe
  23. Replies
    5
    Views
    2,040

    upgrade tapak sumber ngan upgrade bangunan.....

    upgrade tapak sumber ngan upgrade bangunan..
    makin tinggi ko upgrade ngan makin banyak ko buat bangunan makin tinggi la populasi ko..
  24. Replies
    35
    Views
    26,248

    gaul x smstinya dfnsive.. juz kbnyakan org guna...

    gaul x smstinya dfnsive.. juz kbnyakan org guna gaul dalm bntuk dfnsive.
    kalau ko kena atk 1k TT amacam? syok ka x syok? hehe
    rom actly kuat then mmg btul mst guna banyak strategi n mst online...
  25. Replies
    67
    Views
    25,232

    zzzzzzzz.......... ban?

    zzzzzzzz..........
    ban?
Results 1 to 25 of 67
Page 1 of 3 1 2 3