Search:

Type: Posts; User: mamat2

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    2,684

    ts1 tu bkn ke crop 2x....

    ts1 tu bkn ke crop 2x....
  2. Thread: hello2

    by mamat2
    Replies
    21
    Views
    5,516

    Pemain terbesar ...

    Pemain terbesar

    Pemain Persekutuan Populasi Kampung
    1. shin min-a N.E.X.T 5836 12
    2. ghostrider N.E.X.T™ 4276 9
    3. kilmister N.E.X.T 4220 9
    4. Patrick ReUNIoN 3912 8...
  3. Thread: hello2

    by mamat2
    Replies
    21
    Views
    5,516

    patutlah aku tak dapat pingat ada 2 email...

    patutlah aku tak dapat pingat ada 2 email (chuckle)
  4. Thread: hello2

    by mamat2
    Replies
    21
    Views
    5,516

    Salam smod/mod...sy baru dapat email bgtau ada...

    Salam smod/mod...sy baru dapat email bgtau ada org dh try 5 kali nk masuk guna sy punye log id tp tak dapat... klu tau sape siaplah mereka-mereka itu
  5. Thread: Malaysia!

    by mamat2
    Replies
    486
    Views
    184,301

    apesal travian ni berhantu....bila dah main dah...

    apesal travian ni berhantu....bila dah main dah tak leh nk berhenti lak :D :D
  6. Replies
    104
    Views
    58,689

    aku main my3 tahun 2006/2007 lame benor 2002 tu :)

    aku main my3 tahun 2006/2007 lame benor 2002 tu :)
  7. Replies
    69
    Views
    45,092

    gaduh ke gurau ni......(chuckle). ts1 dah start...

    gaduh ke gurau ni......(chuckle). ts1 dah start semula dah....lupakan yang lama fokus pada yang baru tak gitu :D
  8. Replies
    69
    Views
    45,092

    tahniah kepada nish, sangbelang...DZ family :D

    tahniah kepada nish, sangbelang...DZ family :D
  9. Replies
    104
    Views
    58,689

    Nama : mamat umur : teka sendiri lh asal : org...

    Nama : mamat
    umur : teka sendiri lh
    asal : org pahang duk kt selangor
    pengalaman : semua server main tapi tak pernah habis pun kecuali my1 main sampai habis

    nk bagi idea, boleh tak klu tembok...
  10. Replies
    69
    Views
    45,092

    http://travian-reports.net/my/report/119510145a6

    http://travian-reports.net/my/report/119510145a6
Results 1 to 10 of 12