Search:

Type: Posts; User: loserking206

Page 1 of 7 1 2 3 4

Search: Search took 0.10 seconds.

  1. Replies
    247
    Views
    81,245

    haha BURN!!!!

    haha BURN!!!!
  2. Replies
    247
    Views
    81,245

    sudah2 la bg je la sapa2 100 dlu dia menang la...

    sudah2 la bg je la sapa2 100 dlu dia menang la penat aku tggu...server rstart
  3. Replies
    226
    Views
    18,982

    mcm boring je forum kali nie...mana semua wahai...

    mcm boring je forum kali nie...mana semua wahai spammer2 skalian??? mai le gosip2 le kat sini.. :)
  4. Replies
    226
    Views
    18,982

    xdak ke report2 yg baru??? share la kat sni

    xdak ke report2 yg baru??? share la kat sni
  5. Replies
    226
    Views
    18,982

    wow nice report...ptut la smpai 9k point def, (y)

    wow nice report...ptut la smpai 9k point def, (y)
  6. Replies
    226
    Views
    18,982

    wahh bebudak NE pun dh mule kcu nC...abis la...

    wahh bebudak NE pun dh mule kcu nC...abis la nC...nmpak nye kne rdy la delete acc...:S
  7. Replies
    226
    Views
    18,982

    ZoE nie kjam btul la...apa la salah binatang2 kat...

    ZoE nie kjam btul la...apa la salah binatang2 kat dalam oasis tu...ish2...(punch)
  8. Replies
    226
    Views
    18,982

    wahhh nice report :)

    wahhh nice report :)
  9. Replies
    226
    Views
    18,982

    ehehhe... aku macam terase je kat ayat tu...:p

    ehehhe... aku macam terase je kat ayat tu...:p
  10. Replies
    201
    Views
    19,265

    Nice. :x

    Nice. :x
  11. Replies
    201
    Views
    19,265

    sapa nk buli ko bobo bg tau kat aku meh aku join...

    sapa nk buli ko bobo bg tau kat aku meh aku join skaki dgn diaorg buli ko...:D


    lawak je bobo ehehhe, (bow) kat otai bobo
  12. Replies
    201
    Views
    19,265

    mcm x panas je forum kali nie...asl smua tgh bz...

    mcm x panas je forum kali nie...asl smua tgh bz raid ke??? :D
  13. Replies
    201
    Views
    19,265

    wahh mcm best je myx6 nie xsabar la plak nk tggu...

    wahh mcm best je myx6 nie xsabar la plak nk tggu restart blik...

    ps/

    lars: ganas nye signature bro hehehe. tkut aku tgk(tmi)
  14. Replies
    201
    Views
    19,265

    wahh Long time no see(bow)

    wahh Long time no see(bow)
  15. Replies
    201
    Views
    19,265

    Kalo nk wat 100 kpg mmg kne wat prayaan kow2...

    Kalo nk wat 100 kpg mmg kne wat prayaan kow2 nie...(nod)
  16. Replies
    25
    Views
    2,289

    (bow) wahh tiap2 server hammer gempak...

    (bow) wahh tiap2 server hammer gempak...
  17. Thread: Ww - race

    by loserking206
    Replies
    813
    Views
    54,492

    teringat saat2 indah myx2 ke bro hahaha:D

    teringat saat2 indah myx2 ke bro hahaha:D
  18. Thread: Ww - race

    by loserking206
    Replies
    813
    Views
    54,492

    taniah kepada NC...like i say, u can do IT!!!:)

    taniah kepada NC...like i say, u can do IT!!!:)
  19. Replies
    757
    Views
    56,097

    gogogo KIKO u can Do it!!!(party)

    gogogo KIKO u can Do it!!!(party)
  20. Thread: Ww - race

    by loserking206
    Replies
    813
    Views
    54,492

    sy stuju dgn pndapat bro(y). walau pun kami nie...

    sy stuju dgn pndapat bro(y). walau pun kami nie pling loser n noob dlm ally tue tapi Elder2 kat dlm ally tue smua mnberi layanan sama kpd smua mber so kalo ada masalah bncang rmai2 so xdak la rasa...
  21. Thread: Ww - race

    by loserking206
    Replies
    813
    Views
    54,492

    itu le klebihan nye jadi leader...(nod)

    itu le klebihan nye jadi leader...(nod)
  22. Replies
    757
    Views
    56,097

    wahh nice one dude... (y)

    wahh nice one dude... (y)
  23. Replies
    757
    Views
    56,097

    wahh kami pun nk join team zi*nis gak hehehe:p

    wahh kami pun nk join team zi*nis gak hehehe:p
  24. Thread: Ww - race

    by loserking206
    Replies
    813
    Views
    54,492

    mybe xdak org yang nak spport kot???:confused:...

    mybe xdak org yang nak spport kot???:confused: susah gak kalo nk wat ww kalo xdak org yang nk spport atau pun dia tggu time yang cun bru dia nk up(nod)
  25. Replies
    757
    Views
    56,097

    ok no hal bro... :)

    ok no hal bro... :)
Results 1 to 25 of 160
Page 1 of 7 1 2 3 4