Search:

Type: Posts; User: riena

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. Replies
    10
    Views
    10,281

    Ada sesiapa yg sure kena runtuhkan perbendaharaan...

    Ada sesiapa yg sure kena runtuhkan perbendaharaan natar br dapat artifak? Sebab rasanya just kena bunuh askar alam n wira survive dapat artifak... Kena runtuhkan treasury kalau nak rampas artifak dr...
  2. Replies
    11
    Views
    6,133

    Adeh.... cth: dah selidik kapak senjata lvl...

    Adeh.... cth: dah selidik kapak senjata lvl 20.... then kedai senjata dicata n musnah... level senjata kapak tetap lvl 20....... <--- yg nie sure

    yg thorned warrior tue akan tukar dgn jumlah post...
  3. Replies
    15
    Views
    7,761

    yup akan turun ke lvl 10 balik.... n kalau dah...

    yup akan turun ke lvl 10 balik.... n kalau dah bina kedai tukan batu dia akan hilang....
  4. Replies
    11
    Views
    6,133

    Tak... tahap perisai n senjata tetap sama (yg...

    Tak... tahap perisai n senjata tetap sama (yg telah diselidik)
  5. Thread: Kampung Hilang

    by riena
    Replies
    31
    Views
    13,032

    Cth: saYdAas ada 3 kg... kg A (residen lvl...

    Cth: saYdAas ada 3 kg... kg A (residen lvl 10)------> buka Kg B
    Kg B kena cata pop 0 (jadi lembah terbiar)------> so U tgl 1 kg je (kg A)
    Slot peneroka di kg A akan jadi free n boleh buat balik 1...
  6. Thread: askar mati

    by riena
    Replies
    16
    Views
    2,109

    Mungkin wall or main building....

    Mungkin wall or main building....
  7. Replies
    21
    Views
    8,335

    Ada 2 ajaran pilih wira that I know of.... 1:...

    Ada 2 ajaran pilih wira that I know of....

    1: pilih infantry sebab a) bila attack dgn wira biasanya pengiring askar infantry yg banyak... so tak bawa kesan pada ETA pun kalau pakai infantry... b)...
  8. Replies
    21
    Views
    8,335

    Tahu 1 soalan je soalan 3: askar akan makan...

    Tahu 1 soalan je

    soalan 3: askar akan makan crop dari kg asal walau dia tak ada dlm kg... Even kalau hantar askar sebagai bantuan pun selagi askar tak sampai dalam kg bantuan, crop akan tolak dr...
  9. Replies
    31
    Views
    3,738

    Uiks ada ke? macam tak ada je.. siap ada project...

    Uiks ada ke? macam tak ada je.. siap ada project malam raya ni.. kekeke... :D
Results 1 to 9 of 16