Search:

Type: Posts; User: Sha

Search: Search took 0.05 seconds.

  1. Replies
    162
    Views
    12,899

    i said them, mean the ally, lol !!!

    i said them,
    mean the ally, lol !!!
  2. Replies
    162
    Views
    12,899

    Halo2.., do i knew u? Multi account will be...

    Halo2..,
    do i knew u?

    Multi account will be banned, did u know?
    Did Diamond ever been banned?
    But why ur account suddenly disappear, deleted by MH?
    wakakka
    U r so rude, Clareen..
    be nice...
  3. Replies
    19
    Views
    14,504

    A'ah,kn? tul gak.. Kalu ada had masa tuk jawab,...

    A'ah,kn?
    tul gak..
    Kalu ada had masa tuk jawab, lagi berkesan survey ni..
    tak la kita trpksa endahkn..
  4. Replies
    19
    Views
    14,504

    Survey : Ambil masa cuma 5 minit

    :)
    Slm smuanya...

    Hari tu kn, ada sorg mmber ni dia protes pasal survey yg kengkadang appears tu kn..
    Dia ckp dia bosan dan fadeup nk jawab soklan2 tu..
    Apa pndapat anda?

    Bg sya, survey tu...
  5. Replies
    17
    Views
    1,789

    My comment is : MH also human, They get real...

    My comment is :

    MH also human,
    They get real life..

    Plz bersabar..

    Kalu tak salah,
    prove kan tak salah...
    ok?
  6. Replies
    35
    Views
    15,958

    Itu tak betul, yg pntg adalah kerjasama.... ...

    Itu tak betul,
    yg pntg adalah kerjasama....


    Active players deserved more...
    Travian rules....
  7. Thread: server 3 down...

    by Sha
    Replies
    6
    Views
    1,045

    Adeh, kasarnya bhasa.. huhuhuhu :confused: ...

    Adeh, kasarnya bhasa..
    huhuhuhu
    :confused:

    dah lama ni
    lbih 3 jam dah..
    askar mati klaparan tuh
    adeh la....
    ;)
  8. Thread: My-sw

    by Sha
    Replies
    10
    Views
    2,402

    Aku nk join gak leh ke?

    Aku nk join gak leh ke?
  9. Thread: tawan ibu kota

    by Sha
    Replies
    12
    Views
    3,580

    Ataupun ibukota tu ko tarbil biar "kampung...

    Ataupun ibukota tu ko tarbil biar "kampung tersebut musnah sepenuhnya" baru boleh ko amik..

    Tak leh tawan, tapi boleh amik...
    hehhehh
  10. Replies
    35
    Views
    15,958

    :D Sya belajar mengenali manusia dan diri...

    :D Sya belajar mengenali manusia dan diri sndiri.....

    ;) Yg musuh boleh jadi kawan, yg kawan tak mustahil jadi musuh...

    :) Game ni mencerminkan perwatakan sebenar real life kita.....

    :( ...
  11. Replies
    22
    Views
    17,488

    What wrong women also play? We like this game...

    What wrong women also play?

    We like this game very much, ma!!!
Results 1 to 11 of 25