Search:

Type: Posts; User: Mashimaro

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    11
    Views
    12,139

    bukan la maksud aq dlu mne ade smpai tugasan...

    bukan la
    maksud aq dlu mne ade smpai tugasan 25..
    skang dah ade.
    smpai siap kene wat kedutaan lak?

    waduh..
  2. Replies
    11
    Views
    12,139

    Tugasan Travian

    salam nak tanye sikit ni..
    kenapa turutan tugasan travian dh berubah ye.
    dah lame x bkak,ttibe tugasan dh brubah
    moderator boleh x kasi turutan tugasan baru tu?
  3. Thread: Falanks Mati

    by Mashimaro
    Replies
    6
    Views
    7,019

    yang hairannye populasi kampung tu baru 2 je.....

    yang hairannye populasi kampung tu baru 2 je..
    falanks tu sbenarnye buat mase quest,lepas siap 2 terus hantar..
    haha
  4. Thread: Falanks Mati

    by Mashimaro
    Replies
    6
    Views
    7,019

    Falanks Mati

    bru2 ni sy mnggunakan 2 askar falanks untuk menyerang sesebuah kampung yang hanya mempunyai 2 populasi,tetapi ape yang mengejutkan seorang askar sy telah mati,kenape ye?
    untuk pengetahuan sy dh lame...
  5. Thread: satria

    by Mashimaro
    Replies
    14
    Views
    4,288

    Cume Dasar Pecah Perintah Barat Je Wat Kite...

    Cume Dasar Pecah Perintah Barat Je Wat Kite Berbeza.
    Walhal Sbelum Tu Setaraf Je
    Masa Tu Perjanjian Belanda-Britain.
    Belanda Amik Bengkahulu(Indonesia)
    Britaian Amik Tanah Melayu(Malaysia).
  6. Replies
    27
    Views
    18,279

    untuk yang baru tu buat la gua.. klau boleh cuba...

    untuk yang baru tu buat la gua..
    klau boleh cuba ckp baik2 ngan orang tu..
    jika masih x jalan gak.
    delete.
    wat account baru.
    :P
  7. Replies
    9
    Views
    2,560

    hahaha.. x pernah orang wat keje camtu... baik...

    hahaha..
    x pernah orang wat keje camtu...
    baik awak runtuhkan gua awk..
    lagi baerbaloi.
  8. Replies
    10
    Views
    3,444

    maksud aq sesuai letak kat kampung no bape?

    maksud aq sesuai letak kat kampung no bape?
  9. Replies
    10
    Views
    3,444

    Senator Di Kampung No?

    aq main server speed.
    dh ade 5 kampung.
    tapi masalahnya aq x tau nk wat senator kat kampung no berape ek?
  10. Replies
    5
    Views
    3,416

    Kilang Papan Kesalahan Ejaan "dalam"

    Sini, kayu dihantar oleh pemotong kayu anda diproses. Berdasarkan tahapnya, Kilang Papan anda boleh meningkatkan produksi kayu anda sehingga 25 peratus.


    Peningkatan semasa "dalma" Produksi: ...
  11. Replies
    1
    Views
    771

    Kos Tembok Bandar-Puak Rom

    Camne nk cari kos sepenuhnya sumber dan masa pembinaan Tembok Bandar dari Puak Rom.
    Dah cuba cari kat FAQ tapi tidak jumpa
    Harap tolong saya.
  12. Thread: Lupe Email

    by Mashimaro
    Replies
    5
    Views
    1,790

    Lupe Email

    Aku lupa email aku la..
    Camne ni?
  13. Replies
    9
    Views
    5,838

    Travian Dan Belajar

    aq dngar korang ni ade yg skola lagi cam aq,pon skola lagi thun ni amik PMR...
    kampung aq kat s3 ade 9 tpi sumber asik full je sbb jrg on9 dh..
    ni delete or bagi kat org sayang plak...
    yg aq pelik...
  14. Replies
    12
    Views
    4,751

    Travian Beyond.. Ooo Itu Bahaya..:p:p Rahsia...

    Travian Beyond..
    Ooo Itu Bahaya..:p:p
    Rahsia Kerajaan
  15. Thread: Senator

    by Mashimaro
    Replies
    12
    Views
    6,446

    Ade la sikit... Kui3

    Ade la sikit...
    Kui3
  16. Thread: Senator

    by Mashimaro
    Replies
    12
    Views
    6,446

    ooo maksudnye kat cni.. lepas kite clearkan...

    ooo maksudnye kat cni..
    lepas kite clearkan askar kampung tu....
    kena serang guna senator ulang2 la ni ye?
  17. Thread: Senator

    by Mashimaro
    Replies
    12
    Views
    6,446

    Senator

    hi,

    aq ade seorang senator,ajar aq camne nk tawan kg orang?
  18. Replies
    33
    Views
    21,235

    Tpi bagi aq la kn.. Apa yg aq nmpak.. Keje...

    Tpi bagi aq la kn..
    Apa yg aq nmpak..
    Keje hammer ngan sweeper ni biasa rom yg wat..
  19. Replies
    3
    Views
    2,297

    Ayark... Malunye Aq... :P

    Ayark...
    Malunye Aq...

    :P
  20. Replies
    3
    Views
    2,297

    Residen Thap 15

    hi,

    kenape residen aq dh thap 15 tp masih x bole latih peneroka?
    "Untuk mengasaskan kampung baru, anda perlukan Residen tahap 10 atau 20 dan 3 peneroka. Bagi penjajahan, anda perlukan residen...
  21. Replies
    11
    Views
    5,902

    klau camtu kena la sntiasa kasi jelapang berisi.....

    klau camtu kena la sntiasa kasi jelapang berisi..
    mksudnye rjin2 la curi sumber ye..
    kata askar bnyk kan..
    :p:p:p
  22. Replies
    10
    Views
    5,192

    ye3.. sy juga.. ingatkan IP komputer aku kena...

    ye3..
    sy juga..
    ingatkan IP komputer aku kena ban..
    :P
  23. Replies
    26
    Views
    12,870

    haha.. bijak gak idea ko ni.. orang mkan org...

    haha..
    bijak gak idea ko ni..
    orang mkan org pastu tnaman brtmbah

    tpi tu bukan karnivor..
    yg itu di pnggil
    KANIBAL..
    ade faham..?
  24. Replies
    12
    Views
    10,770

    aish.. senang2 je nk ttup thread ni... kasi...

    aish..
    senang2 je nk ttup thread ni...

    kasi la sbb kenapa kena amik 9c dlu?
  25. Replies
    12
    Views
    10,770

    Antara 15C & 9C

    Nak tanya sikit ni..

    Aku nak bukak kampung baru..
    Masalahnye antara kg 15c & 9c mna berbaloi aq amik dulu ye?
    Kg 15c & 9c tu sebelah menyebelah..
Results 1 to 25 of 61
Page 1 of 3 1 2 3