Search:

Type: Posts; User: limit

Page 1 of 6 1 2 3 4

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Thread: negative

    by limit
    Replies
    6
    Views
    9,312

    Untuk Speed Server mungkin mudah kot nak raid...

    Untuk Speed Server mungkin mudah kot nak raid kampung org dan dapat tanaman. Tapi kalau normal speed ni memang nasib lah nk dpt tanaman ke atau sumber2 lain. Pape pun jawapan2 atas ni dah byk...
  2. Thread: Ebs?

    by limit
    Replies
    446
    Views
    108,379

    mksd saya server akan datang. Myx juga. harap...

    mksd saya server akan datang. Myx juga. harap maklum ye Puan
  3. Thread: Ebs?

    by limit
    Replies
    446
    Views
    108,379

    Ada Sfenny, tapi bukan server ni ye..Harap...

    Ada Sfenny, tapi bukan server ni ye..Harap Maklum..
  4. Thread: Istana dan chief

    by limit
    Replies
    47
    Views
    29,458

    Soalan anda ni macam kurang lengkap je.. Pape pon...

    Soalan anda ni macam kurang lengkap je.. Pape pon aku try jawab ye.. Harap moderator check blk..(nod)

    1. kalau kita Teuton/Rom, dan menawan kampung Gaul. Kita hanya boleh latih Senator/Penghulu....
  5. Replies
    16
    Views
    11,409

    Eh anda ni suka sangat nak spam, kalau tak tengok...

    Eh anda ni suka sangat nak spam, kalau tak tengok K2, mcm mane nk tau beza K2 dan K3. Sebab tu kena tengok dua2..
  6. Replies
    10
    Views
    17,716

    Sticky: spam2..kui3..

    spam2..kui3..
  7. Thread: T4.0 Closed Beta

    by limit
    Replies
    16
    Views
    18,134

    Apabila pihak Admin International setuju untuk...

    Apabila pihak Admin International setuju untuk melancarkan Version T 4.0, Admin Malaysia akan umumkan kepada semua. Jangan risau. :)
  8. Replies
    16
    Views
    11,409

    Encik kakashi, saya rasa anda tersalah faham atau...

    Encik kakashi, saya rasa anda tersalah faham atau tersalah taip..Berkongsi 1 pc adalah boleh tetapi dikenakan kekangan K2 atau K3.Tapi kalau kes momok ni, saya rasa dia kena K3.

    Terima kasih,...
  9. Replies
    10
    Views
    17,716

    Sticky: bapak buruk gila circle nye..hua hua hua

    bapak buruk gila circle nye..hua hua hua
  10. Replies
    32
    Views
    58,845

    Sticky: Susah nak jawab soalan ni..TMbot ni agak susah nk...

    Susah nak jawab soalan ni..TMbot ni agak susah nk dikesan. Tapi jangan ingat selamat, Multihunter akan menggunakan sepenuh kuasanya untuk menghalang pemain yang guna TMBot ni dari terus berleluasa....
  11. Thread: nama wira?

    by limit
    Replies
    7
    Views
    2,295

    Topic answered.Thread closed.^.^

    Topic answered.Thread closed.^.^
  12. Replies
    12
    Views
    3,570

    jawapan 1 dan 2 .Boleh

    jawapan 1 dan 2 .Boleh
  13. Thread: oasis

    by limit
    Replies
    5
    Views
    1,316

    Rumah Agam Wira, aku rase topik ni dah...

    Rumah Agam Wira, aku rase topik ni dah dibincangkan sepenuhnya.
  14. Thread: kedutaan

    by limit
    Replies
    1
    Views
    717

    http://forum.travian.com.my/showthread.php?t=3285&...

    http://forum.travian.com.my/showthread.php?t=3285&highlight=kedutaan

    Jangan Buka Thread Yang Pernah Dibuka.Cari Dulu.

    Thread akan Ditutup.
  15. Replies
    7
    Views
    1,732

    nk wat thread spam lagi???????????

    nk wat thread spam lagi???????????
  16. Thread: jadi camna

    by limit
    Replies
    3
    Views
    1,158

    P/S : tak perlu juga spam di sini.

    P/S : tak perlu juga spam di sini.
  17. Replies
    11
    Views
    3,303

    alah,kalau ko org london pon ko kutuk jgk server...

    alah,kalau ko org london pon ko kutuk jgk server kalau slh translate.cuba korg kutuk english.brani?
  18. Thread: Top 20 Player

    by limit
    Replies
    37
    Views
    12,606

    storm leader storm tu real atau servant my1...

    storm
    leader storm tu real atau servant my1 :rolleyes:
  19. Thread: IGM to MT

    by limit
    Replies
    4
    Views
    1,470

    ada.IGM sorg2.brape kerat lah MT tu pon..

    ada.IGM sorg2.brape kerat lah MT tu pon..
  20. Thread: ladang level 20

    by limit
    Replies
    27
    Views
    19,386

    ntah,aku dengar2 dlu 25.salah kot.huhu.ape2 pon...

    ntah,aku dengar2 dlu 25.salah kot.huhu.ape2 pon takleh nak naikkan sampai lvl 20 pon..
  21. Thread: tawan

    by limit
    Replies
    33
    Views
    11,955

    links,anda lebih banyak SPAM dari...

    links,anda lebih banyak SPAM dari menjawab/menanya soalan!
  22. Thread: Perbendaharaan

    by limit
    Replies
    4
    Views
    1,327

    Untuk server sekarang ni aku tak pasti masih...

    Untuk server sekarang ni aku tak pasti masih adakah artifak besar. artifak kecil tu macam biasa lah.kena ada bangunan perbendaharaan tahap 10 baru boleh merampas tartifak tersebut.



    prasyarat...
  23. Thread: x faham masa

    by limit
    Replies
    7
    Views
    1,844

    Aku rase tak perlu kot mod/admin jawab.sape2 yang...

    Aku rase tak perlu kot mod/admin jawab.sape2 yang tawu tu sila2 lah ye..

    Yang aku faham sama macam wakuwaku fham.kalau korg bese main dengan server.korang try ping server korang.korang akan dpt...
  24. aku rase satu je jwpn yg betul2 menjawab...

    aku rase satu je jwpn yg betul2 menjawab pertanyaan xassassin..

    Byk SPAM dari menjawab.erm..
  25. Thread: speed server

    by limit
    Replies
    9
    Views
    4,671

    fuh kalau lah dpt 3x kali speed cata tu.tak hidup...

    fuh kalau lah dpt 3x kali speed cata tu.tak hidup nye kg2 sekitar2 tuh..plus natar pon pk bbyk kali nk hidup ke tak..hahah
Results 1 to 25 of 143
Page 1 of 6 1 2 3 4