Search:

Type: Posts; User: Tauke

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    47
    Views
    20,206

    Dsx ade backstab orang x ??? asyik dengar ally...

    Dsx ade backstab orang x ???

    asyik dengar ally lain yg backstab jer ni..
  2. Thread: R&R

    by Tauke
    Replies
    39
    Views
    18,852

    Mak oiiiii... ally mane yg rompak diorg tu??? ...

    Mak oiiiii... ally mane yg rompak diorg tu???
    Diorg kan LANUN travian..
  3. Thread: [OMG]NE vs NWC

    by Tauke
    Replies
    162
    Views
    63,200

    Jauh nye perang2 berlaku, dah menular ke kuadran...

    Jauh nye perang2 berlaku, dah menular ke kuadran yg lain... Barulah game makin menarik (party)
  4. Replies
    50
    Views
    20,985

    ko kena cuba tu reeza, main 1-2 minggu pas tu...

    ko kena cuba tu reeza, main 1-2 minggu pas tu close.. (chuckle)
  5. Replies
    5
    Views
    6,266

    (bow) sekarang mesti dah pandai tu..

    (bow) sekarang mesti dah pandai tu..
  6. Thread: R&R

    by Tauke
    Replies
    39
    Views
    18,852

    Nape la si Jack tu letak gelaran Tauke, tiba2 aku...

    Nape la si Jack tu letak gelaran Tauke, tiba2 aku jadi terlibat plak (headbang)
  7. Replies
    5
    Views
    6,266

    maybe ada pedagang di tawar n beli tu.. cer...

    maybe ada pedagang di tawar n beli tu.. cer check.. cer check..
  8. Thread: Top Ally

    by Tauke
    Replies
    78
    Views
    26,612

    Delete account la, gerun tgk org post hebat2 sume

    Delete account la, gerun tgk org post hebat2 sume
  9. Replies
    50
    Views
    20,985

    Beli la akaun saya abe Cas wei... (chuckle)

    Beli la akaun saya abe Cas wei... (chuckle)
  10. Thread: Top Ally

    by Tauke
    Replies
    78
    Views
    26,612

    (whew) semua hebat2 ni... x jadi la nak main..

    (whew) semua hebat2 ni... x jadi la nak main..
  11. Replies
    50
    Views
    20,985

    Aku kena buka diary lame2 la kalau nak cite pasal...

    Aku kena buka diary lame2 la kalau nak cite pasal sejarah (party)
  12. Replies
    104
    Views
    61,989

    Hi saya Tauke, baru main Travian ni setelah...

    Hi saya Tauke, baru main Travian ni setelah rehat.. hehehe..
    Minta tunjuk ajar bro2 n sis2 yg hebat main..
  13. Replies
    50
    Views
    20,985

    ...

    Masih cite same jer ke?
  14. Replies
    169
    Views
    61,418

    Hebat

    Wah, meriah jugak kat forum rupanya... (chuckle)
  15. Thread: Ebs?

    by Tauke
    Replies
    446
    Views
    19,186

    Memang Meriah rupanya kat sini.. Aku yg terlena...

    Memang Meriah rupanya kat sini..
    Aku yg terlena dah terjaga la plak sbb korang..
    Kekeke...
  16. Replies
    38
    Views
    27,486

    Poll: Bessstttt... lagi Hebat...

    Bessstttt... lagi Hebat...
  17. Replies
    26
    Views
    1,608

    OIL tu pasukan cari gali... Wkwkwkw.. :p

    OIL tu pasukan cari gali... Wkwkwkw.. :p
  18. Replies
    32
    Views
    46,403

    Sticky: X adil la camtu kan.. hehehe

    X adil la camtu kan.. hehehe
  19. Thread: North East News

    by Tauke
    Replies
    220
    Views
    11,852

    Jom kita support GOLD ke om Beni.. :)

    Jom kita support GOLD ke om Beni.. :)
  20. Replies
    106
    Views
    6,947

    NAma tu maybe berubah di minggu ke-2.. :)

    NAma tu maybe berubah di minggu ke-2.. :)
  21. All the best guys!!!

    All the best guys!!!
  22. Thread: new myx.

    by Tauke
    Replies
    104
    Views
    5,547

    Teruskan perjuangan sume.. Mase x sesuai...

    Teruskan perjuangan sume..
    Mase x sesuai sekarang nak main tapi rindu jugak nak merompak...
    Kekeke..
  23. Thread: The end myx4.

    by Tauke
    Replies
    38
    Views
    2,714

    Tahniah kepada pemenang.. Teruskan usaha kepada...

    Tahniah kepada pemenang..
    Teruskan usaha kepada yang kurang bernasib baik..
    Semoga semua enjoy bermain..
    Kita main nak suka2, jangan tension2 nanti raya x ceria :)
  24. Replies
    41
    Views
    34,115

    Hebat Guide nie.. Dulu aku pernah main gaul, tapi...

    Hebat Guide nie.. Dulu aku pernah main gaul, tapi aku latih phalank buat farm dulu baru TT, tapi bile dah ade TT memang best tgk sbb laju farm.. nak serang gaul jer takut, kadang2 phalank dah byk...
  25. Thread: jual nama??

    by Tauke
    Replies
    5
    Views
    892

    Sabar2.. cuba bincang dengan tenang.. :D

    Sabar2.. cuba bincang dengan tenang.. :D
Results 1 to 25 of 82
Page 1 of 4 1 2 3 4