Search:

Type: Posts; User: ZeroEx

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Thread: NATAR myx

    by ZeroEx
    Replies
    8
    Views
    3,035

    yah betol tu ... tapi x apa2 sebab klu x silap...

    yah betol tu ... tapi x apa2 sebab klu x silap aku natar hanya menyerang WOW
  2. Replies
    26
    Views
    10,017

    belom ditutup lagi topic nih ...

    belom ditutup lagi topic nih ...
  3. Replies
    2
    Views
    1,054

    klu oasis tu belum diambil org, akan terus...

    klu oasis tu belum diambil org, akan terus menjadi hak milik ko apabila semua askar alam habis dimusnahkan .. (dgn ada nya hero) Klu oasis tu dah berpunya, kesetiaan oasis tu akan turun dlm 3 atau 4...
  4. Replies
    35
    Views
    20,241

    yeah that true .. more player playing the easier...

    yeah that true .. more player playing the easier to get 2nd village, last server some1(i forget his ign) make a 2nd village in 20 hours (gold user)
  5. Replies
    22
    Views
    17,500

    Better close this topic, you have make many enemy...

    Better close this topic, you have make many enemy for you and there is no more reason for you complaining you got many straight answer already :P

    p/s me a girl i hate u so much, stop complaining...
  6. Thread: Peninjau

    by ZeroEx
    Replies
    30
    Views
    8,624

    jan lak pulak intip kg yg besar yg lebih besar...

    jan lak pulak intip kg yg besar yg lebih besar dari kg ko. tu leh sebab kena serang bnyk kali
  7. Thread: Kilang Bir

    by ZeroEx
    Replies
    12
    Views
    5,237

    Btol jugak ..

    Btol jugak ..
  8. Replies
    14
    Views
    1,838

    Cari ler Kamus klu x paham .. Aku nak translate...

    Cari ler Kamus klu x paham .. Aku nak translate kan nyer tapi aku xtau aper makluman nyer .. sbb hanya main server my4 yg masih baru ..
  9. Thread: Antara 15C & 9C

    by ZeroEx
    Replies
    12
    Views
    7,570

    yah kata awk tu benar ...

    yah kata awk tu benar ...
  10. Start bermula endgame .. ikut bila dunia...

    Start bermula endgame .. ikut bila dunia ajaib@wonder of world siap .. klu awl siap .. awl lah habis game .. klu lmbt siap .. lmbt lah habis game ..
  11. Thread: rumah agam wira

    by ZeroEx
    Replies
    17
    Views
    6,122

    Gi tau lah MH server awk main .. gi tau...

    Gi tau lah MH server awk main .. gi tau masalahnyer ..
  12. Thread: Kurang Jelas

    by ZeroEx
    Replies
    7
    Views
    3,126

    Tapi taklah berapa kuat serangan berbanding dgn...

    Tapi taklah berapa kuat serangan berbanding dgn rom dan teutons
  13. Thread: Antara 15C & 9C

    by ZeroEx
    Replies
    12
    Views
    7,570

    15c = 15ladang 9c = 9ladang

    15c = 15ladang 9c = 9ladang
  14. Thread: Teuton vs Rom

    by ZeroEx
    Replies
    20
    Views
    5,278

    Itu asas jer lah cara nak lawan rom ... sediakan...

    Itu asas jer lah cara nak lawan rom ... sediakan askar awal2 lagi .. klu x dpt .. fikir2 lah cara lain .. bwa lari sama jer dia dtg balik .. hide res .. nanti dtg catas lah pula .. cara yg plg best...
  15. Replies
    32
    Views
    6,114

    Up senjata utk menang, up perisai utk selamat :)

    Up senjata utk menang, up perisai utk selamat :)
  16. Replies
    2
    Views
    1,416

    Yup, that true, better train leader, so that you...

    Yup, that true, better train leader, so that you can go capture village than find new one ..
  17. Thread: sedikit bantuan

    by ZeroEx
    Replies
    2
    Views
    1,169

    Baik hantar askar pi 'Suicide' dari pada lenyap :)

    Baik hantar askar pi 'Suicide' dari pada lenyap :)
  18. Thread: ibu kota

    by ZeroEx
    Replies
    5
    Views
    2,952

    Baik jangan bina Ibukota pada permulaan ... Bina...

    Baik jangan bina Ibukota pada permulaan ... Bina Ibukota apabila ko mempunyai 15c/ladang ... utk dijadikan sebagai Ibukota, supaya anda boleh membuat askar berpuluh ribu .. dgn menaikkan ladang ke...
  19. Replies
    6
    Views
    2,530

    Tapi pastikan jangan latih pemimpin jika ko sudah...

    Tapi pastikan jangan latih pemimpin jika ko sudah latih peneroka bagi kedua2 slot .. buang masa dan res jer ..
  20. Thread: Ape Yg Brlaku?

    by ZeroEx
    Replies
    25
    Views
    5,916

    tapi klu raid guna falanks alamatnyer mati lah...

    tapi klu raid guna falanks alamatnyer mati lah askar klu musuh tu ada askar pertahanan ..
  21. Replies
    29
    Views
    9,204

    negatif sikit xper .. nanti klu diserang mcm nak...

    negatif sikit xper .. nanti klu diserang mcm nak def kg ko, kg ko dah xbleh support askar dah ..
  22. Thread: TenTanG TaRBiL

    by ZeroEx
    Replies
    58
    Views
    17,543

    Kalau bangunan Utama musnah boleh dibina semula....

    Kalau bangunan Utama musnah boleh dibina semula.

    Upkan titik perhimpunan ker lvl 20, supaya tarbil boleh target dua banguna sekali gus ..
  23. Replies
    8
    Views
    3,065

    Baik ambil 15c jika kg awk berdekatan, senang nak...

    Baik ambil 15c jika kg awk berdekatan, senang nak hantar res ..
  24. Thread: hal populasi

    by ZeroEx
    Replies
    18
    Views
    4,547

    Pop bnyk, Ranking tggi, Pop tggi, Bnyk bangunan...

    Pop bnyk, Ranking tggi, Pop tggi, Bnyk bangunan lvl tggi, Bnyk bangunan lvl tggi, tggi askar punya offense dan defense, tggi askar offense dan defens, makin bnyk askar .. makin bnyk askar, makin...
  25. Replies
    6
    Views
    2,541

    Klu nak tahu pi cari kat FAQ

    Klu nak tahu pi cari kat FAQ
Results 1 to 25 of 45
Page 1 of 2 1 2