Search:

Type: Posts; User: jake666

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. Replies
    31
    Views
    28,863

    Dah berhabuk dah forum2 ...

    Dah berhabuk dah forum2 ...
  2. Replies
    104
    Views
    57,820

    NeoPARAGONZ (bow)

    NeoPARAGONZ (bow)
  3. Replies
    8
    Views
    2,625

    Bukan keq mengikut statistic skrg T lagi mantap...

    Bukan keq mengikut statistic skrg T lagi mantap dari HRH (chuckle)
  4. Replies
    37
    Views
    22,522

    200k troop rom hang mana ???? Jangan cakap jeq...

    200k troop rom hang mana ????

    Jangan cakap jeq mcm tin kosong :)
  5. Replies
    49
    Views
    3,916

    status ww server nih ader ?

    status ww server nih ader ?
  6. Thread: Pek Grafik

    by jake666
    Replies
    40
    Views
    47,312

    Kalo guna skin DD mmg nampak blank skrin lamax2 :)

    Kalo guna skin DD mmg nampak blank skrin lamax2 :)
  7. Replies
    58
    Views
    39,001

    semua arti best2 jauh ...

    semua arti best2 jauh ...
  8. Replies
    58
    Views
    39,001

    masih ader bug ler riko aku tak dapat lihat hasil...

    masih ader bug ler riko aku tak dapat lihat hasil raid :(
  9. Replies
    58
    Views
    39,001

    tengah tunggu arti nih rasanya dah nak kuar (nod)

    tengah tunggu arti nih rasanya dah nak kuar (nod)
  10. Replies
    32
    Views
    15,838

    agreed !!

    agreed boring tol main tc2(takder tapak farm) dan normal speed server baik ader 2jer mcm tuh banyak player main 1server mcm aku main kat com2 best tol 11k++ player main(nod)
  11. Replies
    58
    Views
    39,001

    Kalo tak silap aku bdk2 NSA dah gerakkan...

    Kalo tak silap aku bdk2 NSA dah gerakkan penyerang2 & pcboss wing maner yg ko kater tak aktif huh:)
  12. Replies
    49
    Views
    3,916

    mael merupakan pengasas ally cherry kat tc2 :)

    mael merupakan pengasas ally cherry kat tc2 :)
  13. Replies
    49
    Views
    3,916

    cherry satu team dgn mael kan:)

    cherry satu team dgn mael kan:)
  14. Replies
    58
    Views
    39,001

    Tapi bahagian penyerang NSA mendominasi & NeRD...

    Tapi bahagian penyerang NSA mendominasi & NeRD skrg pembela pon mendominasi :D
  15. Replies
    32
    Views
    15,838

    MH server 2 nih mmg bias sbb biasanya kalo pemain...

    MH server 2 nih mmg bias sbb biasanya kalo pemain diban dia ambik 2-3 hari baru unban tapi ader plak beberapa player dapat unban dlm lebih kurang 3jam ???!!
  16. Replies
    7
    Views
    4,254

    pastikan java ko up to date & browser pun..

    pastikan java ko up to date & browser pun..
  17. Thread: Wira T4

    by jake666
    Replies
    18
    Views
    15,244

    senang jer kalo nak hero def kat kg yg lagi 1 pi...

    senang jer kalo nak hero def kat kg yg lagi 1 pi kat profile hero kat bawah sekali kat kiri ada [/] jika anda tidak mahu wira mempertahankan kampung yang didudukinya ko hanya perlu untick []
    ka...
  18. Thread: World Wonders

    by jake666
    Replies
    32
    Views
    1,347

    yup jake...ingatkan dual yg buka id tocho

    yup jake...ingatkan dual yg buka id tocho
  19. Replies
    5
    Views
    3,265

    buy gold pakej RM70 leh upkan sumber dgn laju :)

    buy gold pakej RM70 leh upkan sumber dgn laju :)
  20. Thread: World Wonders

    by jake666
    Replies
    32
    Views
    1,347

    tocho ni dual mana satu ^_^

    tocho ni dual mana satu ^_^
  21. Thread: World Wonders

    by jake666
    Replies
    32
    Views
    1,347

    http://travian-reports.net/my/report/630879f5b20,6...

    http://travian-reports.net/my/report/630879f5b20,630885968ab,6309007983e,63091245c69,6309272d Latest master gaul 1 vs 8
  22. Replies
    35
    Views
    10,341

    I can ask my frenz from thai & states to join ur...

    I can ask my frenz from thai & states to join ur adventure.
  23. Thread: World Wonders

    by jake666
    Replies
    32
    Views
    1,347

    Nrns attacks own ww...

    Nrns attacks own ww -http://travian-reports.net/my/report/60716963ca5(this is not 1st tyme)
  24. Thread: World Wonders

    by jake666
    Replies
    32
    Views
    1,347

    semua WW kekurangan def so lambat lagi kut

    semua WW kekurangan def so lambat lagi kut
  25. Thread: World Wonders

    by jake666
    Replies
    32
    Views
    1,347

    Keajaiban Dunia Pemain Persekutuan ...

    Keajaiban Dunia
    Pemain Persekutuan Tahap
    1. -DiVa- NRNS-WW 87
    2. Batangstem27 NRNS-WW 86
    3. ribena NRNS-WW 74
    4. FueledByKai NRNS-WW 68 ...
Results 1 to 25 of 32
Page 1 of 2 1 2