Search:

Type: Posts; User: Quantum

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Thread: Ally TANDA™

    by Quantum
    Replies
    26
    Views
    1,596

    ya kasi gempak myx5 ni....biar org tahu erti...

    ya kasi gempak myx5 ni....biar org tahu erti Loyal hehehehe...(chuckle)
  2. Thread: LG Vs ESB ???

    by Quantum
    Replies
    33
    Views
    1,917

    tul ke aku tgk point Pembela emperor rendah...

    tul ke aku tgk point Pembela emperor rendah je...klu ye pun kene srg xkan xde def kut org kuat tu...(rofl)
  3. Thread: Ally TANDA™

    by Quantum
    Replies
    26
    Views
    1,596

    ya perang jangan tak perang...dgn siapa kita...

    ya perang jangan tak perang...dgn siapa kita tunggu dan lihat:grin::grin::grin:
  4. Replies
    8
    Views
    1,443

    Sticky: Name : Nuar Age: 22 Gender: Male Expertise :...

    Name : Nuar
    Age: 22
    Gender: Male
    Expertise : System computer in hardware & software...suka sesuatu yang baru & cepat belajar
    Location: Kuantan

    Purata online 15jam sehari:D
  5. Replies
    26
    Views
    1,371

    cari mangsa gali sumber sampai habis..agak2 mcm...

    cari mangsa gali sumber sampai habis..agak2 mcm tu ke??:D
  6. Thread: Car™

    by Quantum
    Replies
    76
    Views
    3,640

    yeke...:eek:aku rase xjd kut dah xde pun ally car...

    yeke...:eek:aku rase xjd kut dah xde pun ally car or oaw hq dalam top pembela mingguan...:D
  7. Replies
    12
    Views
    2,047

    betul la aku pun baru tau ni...xprasan lak selum...

    betul la aku pun baru tau ni...xprasan lak selum ni...:D
  8. Thread: Welcome all

    by Quantum
    Replies
    137
    Views
    8,004

    Harap war dari awal tu TBH dah ade balik tu xtau...

    Harap war dari awal tu TBH dah ade balik tu xtau la takut clone je...:p
  9. Thread: Welcome all

    by Quantum
    Replies
    137
    Views
    8,004

    sabar bro...:p

    sabar bro...:p
  10. Replies
    17
    Views
    2,235

    aku baru join s2 cz myx3 dah tamat ade tak mane2...

    aku baru join s2 cz myx3 dah tamat ade tak mane2 ally nk invited aku...aku duk area NE..boring la main sorang...

    puak tueton
    pop baru 31
    troop 13 blantan
    hasil rompak baru 5k:p
    mula join s2...
  11. Replies
    23
    Views
    1,723

    yup kite lihat kul3:07 nanti hehehe...:p

    yup kite lihat kul3:07 nanti hehehe...:p
  12. Thread: WW updated

    by Quantum
    Replies
    235
    Views
    12,037

    o...mcm tu sory slhfhm huhuhu...xsabar aku nk tgk...

    o...mcm tu sory slhfhm huhuhu...xsabar aku nk tgk sape hammer spastix nk tau gak dr ally mane...:rolleyes:
  13. Thread: WW updated

    by Quantum
    Replies
    235
    Views
    12,037

    Subjek: We Luv U NWO~ menyerang NWO WW ...

    Subjek: We Luv U NWO~ menyerang NWO WW
    Dihantar: pada 09/11/22 pada pukul 18:45:39

    ini yg myx2 la buat ape...kongsi la log myx3 skg,tu ww spastix sape agaknye hammer..:confused:
    n td aku tgk...
  14. Thread: WW updated

    by Quantum
    Replies
    235
    Views
    12,037

    Keajaiban Dunia Pemain Nama Persekutuan...

    Keajaiban Dunia
    Pemain Nama Persekutuan Tahap
    1. BlackId ╬RITTERKREUZ RG™ V╬ WW RG™ 84 -
    2. spastix Friends R Everything F1 83 -
    3. Frenz RG Corp Family WW RG™ 79 -
    4....
  15. Thread: WW updated

    by Quantum
    Replies
    235
    Views
    12,037

    dlm pejalanan cfd ke cfa....:p:p

    dlm pejalanan cfd ke cfa....:p:p
  16. Replies
    145
    Views
    10,693

    yup go go go F1...stakat bg semangat la nk bg def...

    yup go go go F1...stakat bg semangat la nk bg def xmampu....:p
  17. Replies
    30
    Views
    2,158

    klu betul 7cz & RG sedang perang besar mmg...

    klu betul 7cz & RG sedang perang besar mmg spastix ada harapan besar utk menang..tapi siapa pulak target hammer dsx...?:cool:



    wkwkwkwk..aku follow ko evil rabbit...:p
  18. Thread: membosankan

    by Quantum
    Replies
    62
    Views
    3,232

    bagi aku susah nak caye log ni cz xkan bnyk tu je...

    bagi aku susah nak caye log ni cz xkan bnyk tu je def..setahu aku bukan calang2 org pemilik ww tu..tp xtau la mungkin kebetulan natar sampai slpas ada yang dah hammer....:rolleyes:




    wkwkwkw...
  19. Thread: Vote together

    by Quantum
    Replies
    63
    Views
    2,935

    Poll: wkwkwkw same la aku pun pening nak vote mana satu...

    wkwkwkw same la aku pun pening nak vote mana satu cz seme musuh aku....:p
  20. Thread: WW updated

    by Quantum
    Replies
    235
    Views
    12,037

    ko ni asik bosan je relax r myx3 nak abis...

    ko ni asik bosan je relax r myx3 nak abis dah,masa ni la nak enjoy attack org...:p
  21. Thread: membosankan

    by Quantum
    Replies
    62
    Views
    3,232

    ape yang up...?:rolleyes:

    ape yang up...?:rolleyes:
  22. Thread: Malaysia!

    by Quantum
    Replies
    486
    Views
    182,330

    Selamat pagi redgundam460....:rolleyes:

    Selamat pagi redgundam460....:rolleyes:
  23. Thread: WW updated

    by Quantum
    Replies
    235
    Views
    12,037

    sape ye..?adoi informer aku lak outstation...

    sape ye..?adoi informer aku lak outstation arini:p...aku pun rase benny kut...:rolleyes:
  24. Thread: WW updated

    by Quantum
    Replies
    235
    Views
    12,037

    huhuhu pelik je bunyi boss...hebat hebat ayuh...

    huhuhu pelik je bunyi boss...hebat hebat ayuh tunjukkan kekuatan masing2..:cool:
  25. Thread: WW updated

    by Quantum
    Replies
    235
    Views
    12,037

    Cisco kamu main di myx juga ke...?:rolleyes:...

    Cisco kamu main di myx juga ke...?:rolleyes:
    walauapapun aku masih tertanya,persekutuan F1 tu perserkutuan solo atau dari RG atau 7cz??
    nak kata dari 7cz xde pun confed dgn 7cz n nak kata dari RG...
Results 1 to 25 of 51
Page 1 of 3 1 2 3