Search:

Type: Posts; User: 4u2c

Search: Search took 0.05 seconds.

  1. (3) These Terms will solely be published on the...

    (3) These Terms will solely be published on the websites of the game. They can be
    downloaded into the random access memory, stored on a permanent data carrier or
    printed out. However, upon the...
  2. Nak bace pon dah pening nie kan pulak nak...

    Nak bace pon dah pening nie kan pulak nak memahami...
    Rasa nya tak semua player kat malaysia yg faham bahasa omputih..

    ada pape penjelasan:confused:

    kalau nak guna google translate,tak semua...
  3. Thread: Travian 4 (T4)

    by 4u2c
    Replies
    52
    Views
    29,875

    Sticky: Kalau macam tue,teuton dah takde kelebihan dari...

    Kalau macam tue,teuton dah takde kelebihan dari hasil rompakan..:D
  4. Thread: Travian 4 (T4)

    by 4u2c
    Replies
    52
    Views
    29,875

    Sticky: ye ke teuton takde lagi bonus rompakan??:confused:

    ye ke teuton takde lagi bonus rompakan??:confused:
  5. Thread: Tips Untuk Farmer

    by 4u2c
    Replies
    30
    Views
    37,564

    sorry la bro..aku tak perasan...:o

    sorry la bro..aku tak perasan...:o
  6. Thread: Tips Untuk Farmer

    by 4u2c
    Replies
    30
    Views
    37,564

    Kalau nak farm gaul nie sebenarnya takde...

    Kalau nak farm gaul nie sebenarnya takde masalah..cuma pastikan askar back up anda cukup utk lepaskan askar yg masuk perangkap...pada mulanya puak gaul nie tak la kuat sangat..cuma bergantung pada...
  7. Replies
    37
    Views
    42,757

    Kalau kg 1 dan kg 2 tue ialah wasteland,cari la...

    Kalau kg 1 dan kg 2 tue ialah wasteland,cari la kg3 tue 15c...sekurang kurang nya resos dari kg 1 dan 2 tue hantar pi kat 15c...cepat sikit nak membangunkan 15c...
  8. Thread: Travian 4 (T4)

    by 4u2c
    Replies
    52
    Views
    29,875

    Sticky: Jangan berhenti main travian...teruskan usaha...

    Jangan berhenti main travian...teruskan usaha anda utk binasakan kg lain..:p
  9. Replies
    31
    Views
    50,449

    Sticky: Buka 2 tab kat mozilla...1 tab tue untuk server1...

    Buka 2 tab kat mozilla...1 tab tue untuk server1 dan 1 tab lagi utk server 2...kalau buat macam nie,takde masalah..pada masa yg sama,awk tak perlu logout pastu buka server lain...cara nie mudah utk...
  10. Replies
    3
    Views
    3,107

    Maybe internet ko slow kot...kadang2 loading bar...

    Maybe internet ko slow kot...kadang2 loading bar tue jalan sekerat je..
  11. Kalau nak join,apply kat kat forum persekutuan...

    Kalau nak join,apply kat kat forum persekutuan kami..
  12. Rank Top 2

    Rank Top 2
  13. RVG tue nama persekutuan la sayang... adeii la..

    RVG tue nama persekutuan la sayang...
    adeii la..
  14. Come Join Us To Make One Big Family Area NE now!!!

    Teg : -RVG-

    Nama : |ReVenGe|


    Syarat˛ untuk menyertai persekutuan -RVG- :


    1)Populasi mestilah lebih daripada 80 keatas..
Results 1 to 14 of 14