Search:

Type: Posts; User: Kenshin

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Thread: Wira - Lelong

    by Kenshin
    Replies
    2
    Views
    4,265

    Wira - Lelong

    ku nak tanya,
    ku baru start main semula kat T4 s4 Malaysia.

    semasa ku nak join bidaan dalam lelong, ku baru bid, tak sampai 0.005 saat, bid ku akan kalah sebanyak 1 perak pada account tertentu.....
  2. Replies
    0
    Views
    2,490

    archived pemenang lampau..

    nak tanya.. ada tak sesapa kat sini tau sama ada orag perseorangan atau kumpulan yang menyimpan senarai pemenang-pemenang server Malaysia dari zaman travian version 1 dulu..?

    kalau ada, tolong...
  3. Replies
    1
    Views
    5,718

    min aina anta qodim.. itu yang ku ingat..

    min aina anta qodim.. itu yang ku ingat..
  4. Replies
    20
    Views
    17,271

    Poll: walaupun ku dah lama berhenti main, jawapan ku...

    walaupun ku dah lama berhenti main, jawapan ku player adalah customer walaupun player tu tidak pernah beli sebiji gold pun. sebab; memang game ni asasnya percuma dan gold itu untuk pemain yang...
  5. Thread: 2 tahun

    by Kenshin
    Replies
    5
    Views
    6,627

    hoho.. ada masa nanti ku join semula aa game...

    hoho.. ada masa nanti ku join semula aa game ni..!! bukan apa, game ni buat ku tak tidur siang malam, sungguh bahaya..
  6. Thread: 2 tahun

    by Kenshin
    Replies
    5
    Views
    6,627

    2 tahun

    Dah 2 tahun juga ku tinggalkan game ni selepas. last time ku tinggalkan game ni masa ku main server my4 sebab commitment real life yang padat.

    forum ni dah berubah, game interface pun berubah.....
  7. Replies
    17
    Views
    1,633

    haha... nasib ko aa Kertaspasir... lepas ni kalau...

    haha... nasib ko aa Kertaspasir... lepas ni kalau ko dilepaskan sebagai orang tak bersalah... gudang ko tetap akan kosong dan semua level bangunan + ress diturunkan 1 lvl...

    ku pernah juga kena...
  8. Replies
    25
    Views
    13,385

    pulak.. kenapa tak baca sendiri...??

    pulak.. kenapa tak baca sendiri...??
  9. Thread: Pasal Tanaman

    by Kenshin
    Replies
    16
    Views
    1,028

    atau bunuh 1 askar untuk kembali neutral...

    atau bunuh 1 askar untuk kembali neutral...
  10. Thread: spy

    by Kenshin
    Replies
    14
    Views
    8,664

    ku tak pernah buat spy, tapi setiap peninjau,...

    ku tak pernah buat spy, tapi setiap peninjau, penjelajah, Kesatria Diplomatik yang datang pasti keluar report...
  11. Thread: camna

    by Kenshin
    Replies
    11
    Views
    2,986

    ia terpulang pada admin... tentang nama tepi...

    ia terpulang pada admin...

    tentang nama tepi tu, ia menunjukkan level... lagi banyak post, level makin naik... dan kalau ko tanya, kenapa ada nama yang ada image, itu ko kena apply jadi mod, baru...
  12. Replies
    24
    Views
    5,757

    ku pernah ada sampai -5k dalam kampung... memang...

    ku pernah ada sampai -5k dalam kampung... memang tak tidur malam...!!
  13. Thread: 7x7

    by Kenshin
    Replies
    8
    Views
    1,979

    rasionalnya, mudah ko nak defend dari di rampas...

    rasionalnya, mudah ko nak defend dari di rampas kampung lain...!!
  14. Replies
    31
    Views
    2,188

    gencatan senjata biasa akan ada pada hari...

    gencatan senjata biasa akan ada pada hari perayaan besar termasuk hari raya... sapa yang ada project malam raya tu, lupakan je aaa...

    korang masih mampu nak buat/hantar serangan, tapi hasilnya...
  15. Thread: spy

    by Kenshin
    Replies
    14
    Views
    8,664

    tak juga... takde spy pun report akan keluar...

    tak juga... takde spy pun report akan keluar tentang kedatangan spy tu... dia gini, ada 2...

    1. kita takde spy - report keluar, spy kampung lain akan balik lenggang kangkung.

    2. kita ada spy -...
  16. Thread: spy

    by Kenshin
    Replies
    14
    Views
    8,664

    spy akan dapat dikesan selepas ia sampai ke...

    spy akan dapat dikesan selepas ia sampai ke kampung... on the way, memang tak leh kesan...!!
  17. Replies
    75
    Views
    27,893

    profile ku = [0]

    profile ku = [0]
  18. Replies
    51
    Views
    26,427

    ha'ah... mungkin...!! sitter memang tak leh nak...

    ha'ah... mungkin...!! sitter memang tak leh nak hantar serangan normal.
  19. Replies
    4
    Views
    1,786

    syarat bina kedutaan adalah perlu mempunyai...

    syarat bina kedutaan adalah perlu mempunyai Bangunan Utama tahap 1... mustahil boleh takde... ko check semula...
  20. Replies
    15
    Views
    4,702

    takpe... kalu mati, buat aa semula... atau ko...

    takpe... kalu mati, buat aa semula... atau ko hold aa dulu dari serangan kalau takut mati...!!
  21. Replies
    4
    Views
    2,455

    dia lebih kurang gini... katakan kampung ko raid...

    dia lebih kurang gini...
    katakan kampung ko raid tu gaul ada 1 gua [kapasiti 2k] dan gudang+jelapang 1700...

    1/3 gua = 666 sumber

    ko hanya mampu bawa balik sumber bila simpanan dalam gunang...
  22. Thread: padam akaun

    by Kenshin
    Replies
    2
    Views
    1,769

    Fuyoh!! banyak tul soalan... Boleh ke kita...

    Fuyoh!! banyak tul soalan...

    Boleh ke kita padam(delete) kg kita pastu buat kat tempat lain?
    padam boleh... nanti buka/register account baru, confirm ko akan dapat duduk petak lain ikut pilihan...
  23. Replies
    4
    Views
    2,457

    kalau aku dah buat residen lv10 kat kg aku. pstu...

    kalau aku dah buat residen lv10 kat kg aku. pstu 1 stler aku mati. maksudnya aku cuma boleh buat 2 stler ja lagi kan?
    ko tetap boleh buat sejumlah 3 settlers...

    kalau aku runtuhkan residen smp...
  24. Replies
    6
    Views
    2,488

    ku pun malas aaa nak jawab... tapi korang tgk...

    ku pun malas aaa nak jawab... tapi korang tgk sendiri aaa WOW yang ada kat link yang ku beri ni... pemain yang berjaya mencipta WOW lvl 100 akan diishtiharkan menang... tapi untuk kemenangan, 'apa...
  25. Replies
    13
    Views
    10,498

    nasihat ku... kalau ko bukan main sebagai...

    nasihat ku... kalau ko bukan main sebagai pemegang kedutaan.. cukup kedutaan level satu dah hanya buat kat mana mana kampung yang ko suka atau kampung untuk bina istana [nak buat istana kena ada...
Results 1 to 25 of 66
Page 1 of 3 1 2 3