Search:

Type: Posts; User: noobies

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    20
    Views
    33,893

    thanks bro joker all forum member

    sy dah dpt bukak kg kat greyzone TS1...mmg bernasib baik..huhu
  2. Replies
    1
    Views
    2,989

    T4: Ubah Kebenaran

    Boleh tak sesiapa ajarkan macam mana nak guna function "Ubah Kebenaran" ni. saya ada cuba ubah tapi sama je. tak ada apa yang berubah kat laporan tu. ke hanya pemain yang menggunakan gold je boleh...
  3. Thread: flag TS6

    by noobies
    Replies
    6
    Views
    3,911

    perghh..xsangka plak button kecik tu ada function...

    perghh..xsangka plak button kecik tu ada function dia..cess..tenkiu2...nmpk smart plak bila ada mcm ni..hehe
  4. Thread: flag TS6

    by noobies
    Replies
    6
    Views
    3,911

    yes..yg tu la..dah maximum guna..nak cancelkan...

    yes..yg tu la..dah maximum guna..nak cancelkan balik macam mana?
  5. Thread: flag TS6

    by noobies
    Replies
    6
    Views
    3,911

    flag TS6

    macam mana saya nak buang flag sebelum ni? sekarang ni dah maximum flag yang digunakan.huhu..:(
  6. Replies
    16
    Views
    11,709

    mak aih..byk rugi la klu macam...

    mak aih..byk rugi la klu macam tu..huhu...terpaksa wat feeder vill la keliling gini..sbb oasis mmg xde da..huhu
  7. Replies
    16
    Views
    11,709

    fuiyoh...rugi ar klu mcm tu..resos mcmne plak?...

    fuiyoh...rugi ar klu mcm tu..resos mcmne plak? sbb kan kat ibu kota je boleh lebih dari tahap 10? akan musnah jugak ke?
  8. Thread: midgame

    by noobies
    Replies
    4
    Views
    2,761

    thanks for the info...very helpful..(bow)

    thanks for the info...very helpful..(bow)
  9. Thread: midgame

    by noobies
    Replies
    4
    Views
    2,761

    owh..rupenbya time perebutan artifak..apeda...

    owh..rupenbya time perebutan artifak..apeda igtkan ape td..

    skang dah kuar item tuk wira thp dua yg bagi 1000 kekuatan berperang kat wira di ts6.nak ty item2 ni ada brape thp sebenarnya?
  10. Thread: midgame

    by noobies
    Replies
    4
    Views
    2,761

    midgame

    sy selalu dengar org sebut midgame...leh gtau tak midgame tu apa?pastu apa persediaan yg patut dilakukan sblm midgame..
  11. Replies
    7
    Views
    3,690

    ok bertambah konfiden tuk wat keputusan...

    ok bertambah konfiden tuk wat keputusan ni..thanks2..
  12. Replies
    7
    Views
    3,229

    moga2 mcm tu la..heheh..abis sedut semua ilmu kat...

    moga2 mcm tu la..heheh..abis sedut semua ilmu kat forum ni..thanks semua..
  13. Replies
    7
    Views
    3,229

    orite..dah setel...g rompak blk..lawok2...sejarah...

    orite..dah setel...g rompak blk..lawok2...sejarah dlm travian ni..
  14. Replies
    7
    Views
    3,690

    owh ye tak ye gak eh...ok2..

    owh ye tak ye gak eh...ok2..
  15. Replies
    7
    Views
    3,229

    tersalah hantar resos ke kg natar

    macam mana nak dapatkan balik? huhu dah la pergi 2x...byk la tu hntr 1k setiap sumber...nk cancel xboleh dah..boleh bg cdgn?
  16. Replies
    7
    Views
    3,690

    orite tenkiu..sygla nk runtuh istana ni..tp port...

    orite tenkiu..sygla nk runtuh istana ni..tp port xcantik plak...xbyk oasis tanaman..
  17. Replies
    7
    Views
    3,690

    Mata budaya bagi bangunan yang dimusnahkan

    saya nak tanya...sekiranya bangunan dimusnahkan adakah mata budaya turut terhapus?
  18. Replies
    16
    Views
    11,709

    orite..got it..baru phm..tqvm..hehe

    orite..got it..baru phm..tqvm..hehe
  19. Replies
    16
    Views
    11,709

    let say lepas runtuhkan semua istana tu. pastu...

    let say lepas runtuhkan semua istana tu. pastu bina residen smpi thp 10...bolehla buat kg lagi satu kan?
  20. Replies
    16
    Views
    11,709

    saya nak tanya...sitter sy tersilap buat istana...

    saya nak tanya...sitter sy tersilap buat istana kat kg pertama..skang dah thp 10..saya dah pun buat kg yg kedua. now sy nk runtuhkan istana tu boleh x? ada efek tak?..sebab sy nk buat ibukota kat kg...
  21. Replies
    30
    Views
    49,919

    farm

    aku ada gak dapat igm elok2 dari ex tempat aku farm..tp skang dia dah jd penyumbang askar defend tuk aku..
Results 1 to 21 of 22