Search:

Type: Posts; User: Daisuke Robin

Page 1 of 7 1 2 3 4

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. Replies
    486
    Views
    184,602

    yay! Hari jadi saya masa raya nanti!...

    yay! Hari jadi saya masa raya nanti! Seronoknya!:rolleyes:
  2. Replies
    2
    Views
    630

    dah habis! Tutup thread

    dah habis! Tutup thread
  3. Replies
    1,744
    Views
    262,268

    OMG Usher.:D:D:D

    OMG Usher.:D:D:D
  4. Replies
    9
    Views
    562

    Puasa penuh tau!:D

    Puasa penuh tau!:D
  5. Replies
    486
    Views
    184,602

    selamat beruasa semua!:D

    selamat beruasa semua!:D
  6. Replies
    40
    Views
    48,087

    pek grafik saya macam ni! ...

    pek grafik saya macam ni!

    http://www.travianskins.com/pokemon/:D
  7. Replies
    486
    Views
    184,602

    Hello. I respond for you anyway!

    Hello. I respond for you anyway!
  8. Replies
    22
    Views
    3,373

    Forum pun ko baru!

    Forum pun ko baru!
  9. Replies
    16
    Views
    13,085

    Dia tak buat langsung!

    Dia tak buat langsung!
  10. Thread: sitter

    by Daisuke Robin
    Replies
    2
    Views
    3,074

    tanya kawan saya najmudin yang dalam forum ni...

    tanya kawan saya najmudin yang dalam forum ni nama soni! Dia sitter saya dan kawan saya dalam travian!:):D
  11. Replies
    16
    Views
    13,085

    Akuy dah tinggalkan 1 bulan dah!AKUN SAYA Dah...

    Akuy dah tinggalkan 1 bulan dah!AKUN SAYA Dah padam!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:
  12. Replies
    16
    Views
    13,085

    Dah daftar long ago!

    Dah daftar long ago!
  13. Replies
    16
    Views
    13,085

    Akaun saya dah padam!

    saya budak 11 tahun yang boleh main computer skejap saja!Saya pergi kem dalam tiga hari.Saya ada sitter dan namanya din dalam speed server tiga!Semasa aku nak main travian sekejap,ianya berkata nama...
  14. Replies
    10
    Views
    828

    Just don't play the travian forum if you don't...

    Just don't play the travian forum if you don't want to play it!:mad:
  15. Replies
    31
    Views
    27,163

    Poll: kau tak suka tengok cerita lawan ke?

    kau tak suka tengok cerita lawan ke?
  16. Thread: Japan

    by Daisuke Robin
    Replies
    90
    Views
    20,892

    But I only read a manga in the internet.And I...

    But I only read a manga in the internet.And I watch many anme at ANIMAX
  17. Replies
    11
    Views
    1,204

    Terima kasih sebab bagitau

    Terima kasih sebab bagitau
  18. Thread: Japan

    by Daisuke Robin
    Replies
    90
    Views
    20,892

    You are right!

    You are right!
  19. Replies
    11
    Views
    1,204

    Saya pun nak register ni!!

    Saya pun nak register ni!!
  20. Replies
    9
    Views
    8,710

    Kau cakap pasal apa?

    Kau cakap pasal apa?
  21. Replies
    31
    Views
    27,163

    Poll: Orihime,Chad,Ichigo,Rukia,Ikkaku,Renji,Uryu and...

    Orihime,Chad,Ichigo,Rukia,Ikkaku,Renji,Uryu and Jidanbo are The Characters in Bleach
  22. Replies
    4
    Views
    638

    who and don't say me

    who and don't say me
  23. Replies
    31
    Views
    27,163

    Poll: Vote for Bleach!!!!!!!!:D:D:DNow i know that so...

    Vote for Bleach!!!!!!!!:D:D:DNow i know that so many people like Naruto!
  24. Thread: Fan Art

    by Daisuke Robin
    Replies
    25
    Views
    2,657

    Now this is cool

    Now this is cool
  25. Replies
    31
    Views
    27,163

    Poll: One Piece?Its great but I don't like it.But if I...

    One Piece?Its great but I don't like it.But if I do Idaten Jump nobody will know this Anime!
Results 1 to 25 of 153
Page 1 of 7 1 2 3 4