Search:

Type: Posts; User: Mr.Lee

Page 1 of 20 1 2 3 4

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. Replies
    31
    Views
    50,577

    Sticky: klau penin,,,,bertanye yeeeee,,,uhhuuh nnti x...

    klau penin,,,,bertanye yeeeee,,,uhhuuh
    nnti x tau,,,,jngan pelik lak,,,bile x leh nk hntar resos ke ,,,ape ke,,, :P
  2. Thread: Bye to all

    by Mr.Lee
    Replies
    12
    Views
    8,956

    iyeee,,,betul en.mod,,,x tipu,,,

    iyeee,,,betul en.mod,,,x tipu,,,
  3. Thread: Bye to all

    by Mr.Lee
    Replies
    12
    Views
    8,956

    Bye to all

    Hello,

    thanks..semua yang support aku kat forum,,,
    aku dah resign,,,,lain taun kite jumpe lagi ye,,,kekekekeke

    Mr.Lee
  4. Replies
    10
    Views
    10,955

    Sticky: Nice Guide.... :)

    Nice Guide.... :)
  5. Replies
    40
    Views
    24,754

    ceh,,,,baik x payah,,,mmg kaki pompuan la mod...

    ceh,,,,baik x payah,,,mmg kaki pompuan la mod ni,,wekkkkk:p
  6. Replies
    40
    Views
    24,754

    klau i x dek keje,,,insyaallah i...

    klau i x dek keje,,,insyaallah i datang,,kekekekekek
  7. Replies
    40
    Views
    24,754

    mesti la ade,,kompom,,,

    mesti la ade,,kompom,,,
  8. Thread: NE yang HOT

    by Mr.Lee
    Replies
    718
    Views
    29,864

    hahahaha,,dah macam terase kat forum indonesia...

    hahahaha,,dah macam terase kat forum indonesia dah,,,:D

    Sila post yang berkaitan dengan pemula topik!!!

    p/s: ingat,jangan gaduh2,,huhuuhuh
  9. Replies
    40
    Views
    24,754

    Mega Gathering Server 2

    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1158.snc4/150027_165771986779786_100000409581792_433724_3601649_n.jpg



    Dipetik dari :...
  10. Thread: Sw quadran

    by Mr.Lee
    Replies
    34
    Views
    1,862

    bluebird...

    bluebird

    Warning...Jangan sampai anda di Banned di forum ye.... :)
    Jage bahasa,,, Tidak pelu berkasar2,,, DAN patuhi peraturan samaada di Forum atau di dalam laman Game
  11. Thread: Sw quadran

    by Mr.Lee
    Replies
    34
    Views
    1,862

    lek r bro....nak main kne la cara aman,,,mne2...

    lek r bro....nak main kne la cara aman,,,mne2 server speed,,semue nye mcm gitu,huhuhuhu
    ape lgi berita terkini,,,,:D
  12. Replies
    24
    Views
    1,681

    Anda perlu gunakan Fungsi Seacrh dahulu sebelum...

    Anda perlu gunakan Fungsi Seacrh dahulu sebelum post,ataupun anda perlu buka Thread baru...

    Mod: rasenye thread ni dah boleh closed:D
  13. Replies
    2
    Views
    381

    Keluar Artifak pada 12.11.2010

    Keluar Artifak pada 12.11.2010
  14. Thread: Pek Grafik

    by Mr.Lee
    Replies
    40
    Views
    47,312

    Kalau x silap...tu saje yang ade,,, tapi bila T4...

    Kalau x silap...tu saje yang ade,,,
    tapi bila T4 dah keluar/dilancarkan,,,

    Tiada lagi mana2 travianskin yg boleh masuk pada T4,, :)
    Travianskin pada T4 telah dimansuhkan,,,:D
  15. Thread: Ketibaan Natar

    by Mr.Lee
    Replies
    0
    Views
    244

    Sticky: Ketibaan Natar

    Kepada pemain,

    Jika tiada sebarang masalah pada server 3,
    Kemungkinan Natar [WW] akan keluar pada 21.01.2011

    Untuk itu,bersedia lah untuk menawan WW di kampong Natar setelah ketibaan nya.
    ...
  16. Thread: Travian Tips

    by Mr.Lee
    Replies
    10
    Views
    9,953

    jika anda berhenti dri...

    jika anda berhenti dri travian,,,nescaye,,,kehidupan anda akan bosan,,,huhuuh:D

    mne2 yg dah otai tu,,lepas tu nak berenti,,,sumber2 kn lah tip2 yg boleh jadikkan pemain lain jadi otai,,uhuhu
    ...
  17. Replies
    41
    Views
    29,493

    Tahniah kepada Sanji

    Pertama sekali..mari kita ucap kan tahniah kepada Sanji yang telah jadik Boardadmin....
    Semoga berkekalan sampai bile2...kekekekkeke:D

    dan tahniah lagi sekali,,,nampak nye,,forum.com.my kite ni...
  18. Thread: Pelan Pembinaan

    by Mr.Lee
    Replies
    1
    Views
    206

    Kalau tidak silap,Plan pembinaan akan muncul di...

    Kalau tidak silap,Plan pembinaan akan muncul di server pada 5/11/2010
    pada jam 10:00 P.M
  19. Terlalu banyak sangat point2 yang penting kat...

    Terlalu banyak sangat point2 yang penting kat situ,,,,bukan setakat terlalu bnyak tapi mmg semua nye penting,,,,kami pon x sanggup jugak nak terangkan sebab point2 yg begitu banyak,,,,[bace pon dah...
  20. Replies
    16
    Views
    14,542

    itu tidak pasti....:D

    itu tidak pasti....:D
  21. Replies
    16
    Views
    14,542

    mungkin tidak,lagi pon ia dalam...

    mungkin tidak,lagi pon ia dalam percubaan,jadi,,,,dalam percubaan ni la ia akan dibetulkan ape yg bermasalah,,,,
    ini kerana semata2 untuk kepuasan pada para pemain nnti,,,x kan pemain sedang bermain...
  22. Replies
    11
    Views
    11,859

    Почему вы говорите, скучно? есть проблемы?

    Почему вы говорите, скучно?
    есть проблемы?
  23. Replies
    16
    Views
    14,542

    itu semuanya permintaan/Idea dari anda dan...

    itu semuanya permintaan/Idea dari anda dan pemain2 yg lain samaada di malaysia atau di negara-negara yg lain,,,
    so,jangan la kate "pelik2 jer,,," :D
  24. Thread: Best Report

    by Mr.Lee
    Replies
    84
    Views
    5,602

    mmg bagus,,,,tapi yg merugikan adalah "Dunia...

    mmg bagus,,,,tapi yg merugikan adalah "Dunia Keajaiban dimusnahkan" :D
  25. Thread: Malaysia!

    by Mr.Lee
    Replies
    486
    Views
    182,330

    ye ke x suka demand2,,,,,,,,,, Tapi selalunye aku...

    ye ke x suka demand2,,,,,,,,,, Tapi selalunye aku je yg kene demand ngan ko,,
    kekekekekek :p:D:D
Results 1 to 25 of 500
Page 1 of 20 1 2 3 4