Search:

Type: Posts; User: KAB

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    35
    Views
    10,311

    Create Sparks...

    Create Sparks...
  2. Thread: Rom

    by KAB
    Replies
    11
    Views
    7,205

    Pakai jer Rom, jgn risau sgt.

    Pakai jer Rom, jgn risau sgt.
  3. Thread: Malaysia!

    by KAB
    Replies
    486
    Views
    182,191

    hello hello ah..

    hello hello ah..
  4. Replies
    37
    Views
    31,457

    cam menarik jer ...

    cam menarik jer ...
  5. Replies
    3
    Views
    837

    wow nama GOW masih hidup!

    wow nama GOW masih hidup!
  6. I received the same private message from that guy...

    I received the same private message from that guy as well, I treat it as a spam and would not follow the link.
  7. Thread: Mid game

    by KAB
    Replies
    9
    Views
    2,462

    bila Middle Natar ni akan unlock rasanya?

    bila Middle Natar ni akan unlock rasanya?
  8. Thread: Top 20 Player

    by KAB
    Replies
    37
    Views
    5,071

    well its Travian. Tengok jer lah perkembangan...

    well its Travian. Tengok jer lah perkembangan semasa nanti. :)
  9. Thread: Top 20 Player

    by KAB
    Replies
    37
    Views
    5,071

    di jangka bakal jatuh lagi....

    di jangka bakal jatuh lagi....
  10. Thread: Top 20 Alliances

    by KAB
    Replies
    46
    Views
    5,160

    22/12/2009 Sudah semakin banyak perubahan yang...

    22/12/2009

    Sudah semakin banyak perubahan yang dapat di lihat....
  11. Replies
    82
    Views
    35,263

    Thank you acap2405 sekarang its crystal clear.

    Thank you acap2405 sekarang its crystal clear.
  12. Replies
    82
    Views
    35,263

    Tumpang tanya pasal Penghulu ni:- Fungsi dia...

    Tumpang tanya pasal Penghulu ni:-

    Fungsi dia sama tak macam hero dari segi kalau kita transfer hero kita dari KG A kita ke KG B kita. So bila hero dah ada di KG B, hero tu boleh launch attack dari...
Results 1 to 12 of 13