Search:

Type: Posts; User: Luna Enchantress

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    906

    persekutuan ini telah bertukar nama menjadi MY-NE...

    persekutuan ini telah bertukar nama menjadi MY-NE

    harap maklum and have a nice game

    :D
  2. Replies
    28
    Views
    3,054

    haha .. main je kat mana2 ... i pun main gak kat...

    haha .. main je kat mana2 ... i pun main gak kat server ID .. xde mslh pon :p
  3. Replies
    19
    Views
    1,812

    tapi time cata tu kena pilih (rawak) lah ye utk...

    tapi time cata tu kena pilih (rawak) lah ye utk dpt 2 sasaran?
  4. Replies
    75
    Views
    29,051

    well said .. macam ni baru ler kreatif dan...

    well said ..
    macam ni baru ler kreatif dan bukannya copy paste jer idea orang

    :D
  5. Replies
    3
    Views
    906

    tinggal beberapa tempat kosong jer lagi ;)

    tinggal beberapa tempat kosong jer lagi ;)
  6. Replies
    3
    Views
    906

    NE~RC - RevENGe cLaN

    Kami di NE~RC - RevENGe cLaN ingin membuka peluang untuk anda menganggotai Persekutuan kami di kawasan Timur Laut.

    Ciri-ciri utama pemain yang ingin memohon:

    1. Aktif online /sanggup di 'sit'...
  7. Replies
    12
    Views
    7,490

    so funny maa :D

    so funny maa :D
  8. ohhh baru ku tahu :D

    ohhh baru ku tahu :D
  9. Replies
    46
    Views
    5,614

    ally sy best ... ade KeJeSaME :D

    ally sy best ... ade KeJeSaME

    :D
  10. Replies
    16
    Views
    9,283

    mcm mana nk turunkan kesetiaan? kena bw senator...

    mcm mana nk turunkan kesetiaan? kena bw senator ke?
  11. Replies
    75
    Views
    29,051

    ntahnyer .. bosan arr .. I letak lirik lagu...

    ntahnyer .. bosan arr .. I letak lirik lagu semangat utk peperangan .. mungkin x kreatif but I think it's cooler than copy logo2 org

    :p
  12. Replies
    7
    Views
    1,173

    great .. thanks

    great .. thanks
  13. mula2 main game ni pening gak sebab translation...

    mula2 main game ni pening gak sebab translation teruk terutamanya utk jual beli di pasar

    har har ... jgn mare :p
  14. Replies
    17
    Views
    11,179

    kat 7eleven ada jual mol .. tapi kena register...

    kat 7eleven ada jual mol .. tapi kena register dulu..

    kalau nk beli sikit je gold, nape x guna sms je?

    ;)
  15. Thread: spy

    by Luna Enchantress
    Replies
    14
    Views
    8,958

    ler :confused:

    ler :confused:
  16. Replies
    46
    Views
    5,614

    rajinnye buat analisa.. :)

    rajinnye buat analisa.. :)
  17. Replies
    37
    Views
    5,481

    Masih awal kan utk buat assumption? :)

    Masih awal kan utk buat assumption?

    :)
Results 1 to 17 of 17