Search:

Type: Posts; User: elyam90

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. aku da dpt 15 kali da PM nie. dan aku da btaw...

    aku da dpt 15 kali da PM nie. dan aku da btaw pada admin forum. tp smpi skrg xde jwpn lg. please letak firewall la.
  2. Thread: oasis

    by elyam90
    Replies
    8
    Views
    3,959

    baik. aku akan terangkan sikit psl oasis nie ...

    baik. aku akan terangkan sikit psl oasis nie

    klu ko na letak bp byk askar dlm oasis tu bole je. TP produksi tanaman perjam ko akan turun jgk.

    klu ko serang oasis ko sendiri mean ko amik smbr ko...
  3. Replies
    7
    Views
    3,743

    ko first time main ke nuar?

    ko first time main ke nuar?
  4. Replies
    31
    Views
    53,969

    Sticky: Kurang faham

    salam admin.
    kurang faham dgn peraturan baru.
    siapa yg terlibat dgn K1? dgn K2? dgn K3?

    siapa yg terlibat? xfhm langsung.

    dan satu lagi.

    tlg la letak firewall untuk spamming msg. saya rasa...
  5. Replies
    11
    Views
    4,688

    kita akan taw askar kita berada dioasis.. dan...

    kita akan taw askar kita berada dioasis..
    dan bila kita menghantar bantuan kepada oasis akan keluar pemberitahuan seperti serangan dan sebagainye..
    tetapi bg abntuan kepada oasis akan keluar warna...
  6. Replies
    10
    Views
    1,051

    akan mati seeokor askar oleh kerana residen...

    akan mati seeokor askar oleh kerana residen bertindak sebagai pertahanan..
    dan sebab lain ialah oleh kerana tembok kg tersebut..
  7. Replies
    11
    Views
    4,688

    nama kg tidak memainkan peranan apa bile...

    nama kg tidak memainkan peranan apa bile menghantr bantuan..
    klik pada titk perhimpunan di kg pertama anda untuk lihat dimana askar anda berada..
    mungkin anda terhantar bantuan ke oasis anda..
  8. Thread: Pyeces

    by elyam90
    Replies
    13
    Views
    6,056

    pisces ada komitmen pada kehidupan dye.. so aman...

    pisces ada komitmen pada kehidupan dye..
    so aman la korg..
    hahaahhaa..
    tp dye IGM aku ckp maybe restart server dye akan join blik..
    siap la...
    hahaha
  9. Thread: Hero anda

    by elyam90
    Replies
    39
    Views
    11,862

    hahahha.. aku nye hero level 25.. g serang kg...

    hahahha..
    aku nye hero level 25..
    g serang kg yg ada 100 pertahanana rom rilex je..
    hahaha
  10. Replies
    33
    Views
    15,049

    aku da taw ko kat s2 darkfox.. yg psl jenis...

    aku da taw ko kat s2 darkfox..

    yg psl jenis serangan ko tu mmg amat menarik..
    tp bg aku fake attack xde pe klu ko taw mcm mana na handle..
  11. Replies
    3
    Views
    1,414

    yup2.. travian plus ko da hbs.. kne bli emas /...

    yup2..
    travian plus ko da hbs..
    kne bli emas / gne emas yg sedia diberi pada awl permainan..
  12. Thread: natar

    by elyam90
    Replies
    60
    Views
    29,038

    untung la korg ada mid natar.. hahaha korg da...

    untung la korg ada mid natar..
    hahaha
    korg da ada mid natar,makin kelam kabut la nnt ally korg..
    sbb kne def kg yg ada artifak tu..
    peh makin besh plk..
  13. Replies
    7
    Views
    1,636

    selain dari pada itu.. semasa 10 sec pertama...

    selain dari pada itu.. semasa 10 sec pertama askar yg diberi arahan itu,anda bole menekan tanda pangkah berwarna merah dibahagian bawah kiri di titik perhimpunan..
  14. Thread: Kilang Bir

    by elyam90
    Replies
    12
    Views
    5,283

    laa.. klu mcm tu terus eja diproses je lol.. btol...

    laa.. klu mcm tu terus eja diproses je lol.. btol x?
  15. Thread: NaTar

    by elyam90
    Replies
    33
    Views
    9,270

    klu ikutkan natar tu ciput je.. tgk la serangan...

    klu ikutkan natar tu ciput je.. tgk la serangan dye pada kadar 20k askar terkuat dyeorg tu sume bole mati dgn pertahanan hanya 20k askar pertahanan,20k askar falanks dan 80k askar belantan.. hahaha..
  16. Replies
    18
    Views
    2,356

    yup.. s1 ada Maintenance work buat seketika.....

    yup.. s1 ada Maintenance work buat seketika.. mgkn kerana natar da na kuakan..


    n bg Avcas.. yg awk bg taw kat bwh nie..


    ini kerana kegagalan internet awk @ ping system to modem server @...
  17. Thread: myx down???

    by elyam90
    Replies
    2
    Views
    562

    no la.. somtimes they have maintainance work due...

    no la.. somtimes they have maintainance work due to upgrading to Travian T3.5..
    tq..
  18. Thread: Malaysia!

    by elyam90
    Replies
    486
    Views
    191,309

    malaysia,malay la.. huhu

    malaysia,malay la.. huhu
  19. Replies
    11
    Views
    4,770

    dan wira dari kg 1 hantar sebagai bantuan ke kg...

    dan wira dari kg 1 hantar sebagai bantuan ke kg dua.. wira xmcm askar.. dye bole serang dari mana2 kg yg dye duduk.. klu na tawan kne la ikut yg macam syarat2 tu..
  20. Replies
    3
    Views
    2,591

    jika na ambil sampi 15 oasis tu.. 1st ) hantar...

    jika na ambil sampi 15 oasis tu..

    1st ) hantar wira sebagai bantuan ke kg yg berdekatan dg oasis yg kita mahu tawan..

    2nd) buat clearance..

    3rd) hantar wira soerg pown ok jika sudah clear..
  21. Replies
    8
    Views
    5,054

    cisco da jwp untuk satu tahap perlukan 2 script.....

    cisco da jwp untuk satu tahap perlukan 2 script.. sekarang saya akan cbe btaw mcm mana na dapatkan script.. na dapatkan script awk kne serang mana2 kg yg awk spot ada perbendaharaan.. 1st,buat...
  22. Replies
    10
    Views
    3,461

    ok.. mcm nie.. anda kne bina perbendaharaan.....

    ok.. mcm nie.. anda kne bina perbendaharaan.. pada tahap 10 akan ada ruang dlm perbendaharaan anda.. apa yg anda kne buat,detect mana2 kg yg awk agk ada perbendaharaan.. clearance askar dye,bwk masuk...
  23. Replies
    82
    Views
    35,826

    klu org tu ada lebih dari satu kg mcm mane? na...

    klu org tu ada lebih dari satu kg mcm mane? na buat senator tu kat mana ae?
  24. but if your report say 'kampung ini telah...

    but if your report say 'kampung ini telah dimusnahkan sepenuhnya' its not mean all inside the village destroy.. mayb cranny still there.. and the ress still have 500 per unit.. and if you want cata a...
  25. Replies
    28
    Views
    2,889

    saya xbole pown masuk server sped tu.. bole bg...

    saya xbole pown masuk server sped tu.. bole bg url yg pnoh? n bg la server speed yg negara lain xpe la.. tp english..
Results 1 to 25 of 37
Page 1 of 2 1 2