Search:

Type: Posts; User: StrawXHat

Page 1 of 6 1 2 3 4

Search: Search took 0.16 seconds.

  1. Replies
    162
    Views
    62,769

    Insert2 def tu untuk kampung "kawan2" ko kat ally...

    Insert2 def tu untuk kampung "kawan2" ko kat ally aku bukan untuk figur. Takyah nyamar2 macam aku tatau ko sape budak2 melaka ally aku.

    Itu cara aku ucap trime kasih kat figur atas "PTA" yang dia...
  2. Replies
    162
    Views
    62,769

    yg ko butthurt sgt kenapa? sukati aku ar nak...

    yg ko butthurt sgt kenapa? sukati aku ar nak kawan ngn sape... akaun mmg jage sendiri ngn dual2 aku yang hensem tu... kalau aku tak jage sendiri pun ape ko susah?

    akaun geng2 ko yg kene serang,...
  3. Replies
    162
    Views
    62,769

    sukati aku ar nak bom sape pta ke tidak.... akaun...

    sukati aku ar nak bom sape pta ke tidak.... akaun aku yang jage.... troop aku yang bela.... gold sugar daddy aku yang kasi.... aku backstab depan2 je takde mulut manis sume nak tipu2 sume.... yang...
  4. Replies
    247
    Views
    73,526

    Makin sikit makin lame abis.... Sebab ramai lum...

    Makin sikit makin lame abis.... Sebab ramai lum kuar hammer, so 1 WW perlu diratakan banyak kali sebelum orang kehabisan hammer...
  5. Replies
    54
    Views
    26,670

    OMG internal war???????? ABC vs PRO

    Apa dah jadi dengan OMG? (whew)(shake)

    Dengar citer, figur kene serang OMG ABC? Apa dah jadi? OMG ABC batal konfed ngn OMG PRO? OMG APC declare war with OMG PRO? Masalah dalam kain ke? Cube selak2...
  6. Replies
    162
    Views
    62,769

    Itu la aku kate.... Serang jerrrrrrrrrrrrrrrrrr ...

    Itu la aku kate.... Serang jerrrrrrrrrrrrrrrrrr
    ANEH Go Go Go!
    NWC takde def dah tu.......
  7. Thread: [OMG] vs DSx

    by StrawXHat
    Replies
    59
    Views
    26,236

    Sudahla, punye susah nak carik Cas... Kene go...

    Sudahla, punye susah nak carik Cas... Kene go through check point kekasih abe Cas tu dulu.... wkakakakakakak
  8. Replies
    162
    Views
    62,769

    Amboi abe cas tak sayang mulut nampak.....

    Amboi abe cas tak sayang mulut nampak.....
  9. Thread: [OMG] vs DSx

    by StrawXHat
    Replies
    59
    Views
    26,236

    Alamak terkantoi kat Abe Cas... Sape report? Ce...

    Alamak terkantoi kat Abe Cas... Sape report? Ce cite?

    Honestly OMG menanglaaaaaaaaaaaaaaaaaaa DSx tu ally cikai jer... Meh la paste report...

    <flame mode activated>
  10. Replies
    162
    Views
    62,769

    Ko senyap la sakos, jangan sampai cata aku sampai...

    Ko senyap la sakos, jangan sampai cata aku sampai kampung ko..... Kitorang bukan xbalas tapi bila balas kitorang kasi best punye... Segar dari ladang... GO GO ANEH!!!!!
  11. Thread: [OMG] vs DSx

    by StrawXHat
    Replies
    59
    Views
    26,236

    OMG PRO!~~~~~~~~~~~~~~~ Aku support!!!!~ DSX tu...

    OMG PRO!~~~~~~~~~~~~~~~ Aku support!!!!~ DSX tu ally cikai jer tu
  12. Replies
    162
    Views
    62,769

    Kire takde chance la OMG nak menang WW kalau...

    Kire takde chance la OMG nak menang WW kalau takde support... So up to SW dan DSX je nak grab chance ni
  13. Replies
    162
    Views
    62,769

    Hangat ni, kira figur mempergunakan kedua2 PTA...

    Hangat ni, kira figur mempergunakan kedua2 PTA membernya la? Kalau OMG NE n NWC serang OMG PRO, ape akan jadi?
  14. Replies
    162
    Views
    62,769

    (party)(party)(party)(party)(party)(party)(party)(...

    (party)(party)(party)(party)(party)(party)(party)(party)(party)(party)
    dah agak dah.....
  15. Replies
    162
    Views
    62,769

    http://tx3.travian.com.my/allianz.php?aid=55

    http://tx3.travian.com.my/allianz.php?aid=55 <--- ni link OMG NE

    NWC ally cikai jer, nak mintak masuk ally pun tanye lebih2 bukan hebat mane pun... Pigirahhhhhhhhhhhhhhh.... Aku tetap caye ngn OMG...
  16. Replies
    162
    Views
    62,769

    Top Pop takde ape2 yang nak dibanggakan bro...

    Top Pop takde ape2 yang nak dibanggakan bro...
  17. Replies
    162
    Views
    62,769

    Aku rase [OMG]NE yang bakal menang sebab dorang...

    Aku rase [OMG]NE yang bakal menang sebab dorang banyak back up konfed dan PTA... Tengok point serangan pun dah tau. Ni first time aku dengar ader ally NWC. Sebelum ni tak pernah pun tau pasal ally...
  18. Thread: myx

    by StrawXHat
    Replies
    54
    Views
    22,505

    ramai dah delete.... bosan akh

    ramai dah delete.... bosan akh
  19. Thread: Top Ally

    by StrawXHat
    Replies
    78
    Views
    26,022

    takde modal nak gaduh2...

    takde modal nak gaduh2...
  20. Replies
    50
    Views
    20,842

    koq diban... biasa sama PC/IP jugak gak diban...

    koq diban... biasa sama PC/IP jugak gak diban kalau gak ada langgar peraturan....
  21. Replies
    50
    Views
    20,842

    Account for sale....

    Account for sale....
  22. Replies
    169
    Views
    60,680

    pi mintak maaf cepat

    pi mintak maaf cepat
  23. Replies
    169
    Views
    60,680

    Huhu, ni cite caci2 pasal orang ke pasal perang...

    Huhu, ni cite caci2 pasal orang ke pasal perang ni... Menarik dan panas...
  24. Replies
    50
    Views
    20,842

    tak abis2... kat thread lain pun beribu cite...

    tak abis2... kat thread lain pun beribu cite pasal dier, lagi bukak thread baru... haha... butthurt sungguh
  25. Thread: R&R

    by StrawXHat
    Replies
    39
    Views
    18,731

    Sume kedekut report hammer... Entah ape2 punye...

    Sume kedekut report hammer... Entah ape2 punye report dorang share...
Results 1 to 25 of 140
Page 1 of 6 1 2 3 4