Search:

Type: Posts; User: skynet

Page 1 of 5 1 2 3 4

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Thread: Battle Report

    by skynet
    Replies
    203
    Views
    63,245

    hahaha...kesian kat skyz dikatakan berlagak sbb...

    hahaha...kesian kat skyz dikatakan berlagak sbb troop dia balik bergaya...troop pun ciput je kalau x silap
    confius aku :0...aku rasa x de rasis dalam ally ANC...sbb ni kali pertama aku main dalam...
  2. Thread: Battle Report

    by skynet
    Replies
    203
    Views
    63,245

    kalau nak abis cepat...ally2 besar berperang...

    kalau nak abis cepat...ally2 besar berperang sampai 0 pop baru cepat abis
  3. Thread: Battle Report

    by skynet
    Replies
    203
    Views
    63,245

    kan dsx dah raid ari tu pakai 10k belantan kalau...

    kan dsx dah raid ari tu pakai 10k belantan kalau x silap le...kalau silap arap maap
  4. Replies
    247
    Views
    73,526

    WW pokemon pun dah kena bom...hammer dapat balik...

    WW pokemon pun dah kena bom...hammer dapat balik dgn bergaya
  5. Replies
    47
    Views
    19,942

    ape pasal nk gaduh2 ni...just game je....WW SKYZ...

    ape pasal nk gaduh2 ni...just game je....WW SKYZ pun dapat hammer dari ABC,SW dan DSX....ni kan game perang...perang je sampai 0 pop...boleh cepat berhenti bermain...GKP ni garang sgt....x comel ore...
  6. Replies
    47
    Views
    19,942

    spy ada dimana2...itu semestinya dalam travian

    spy ada dimana2...itu semestinya dalam travian
  7. Replies
    47
    Views
    19,942

    hentam aje sape2 yg hentam(nod)

    hentam aje sape2 yg hentam(nod)
  8. Replies
    47
    Views
    19,942

    silakan bro...itu kebiasaan WW,selalu kena bom.:D

    silakan bro...itu kebiasaan WW,selalu kena bom.:D
  9. Replies
    47
    Views
    19,942

    Bukan mcm tu bro...sape2 yg nk serang konfederasi...

    Bukan mcm tu bro...sape2 yg nk serang konfederasi APC...diaorg kena keluar dari ally...x payah menyusahkan ally APC....nanti semua ally salah anggap...WW SKYZ dah 2 kali kena hentam....1st dari budak...
  10. Replies
    247
    Views
    73,526

    bila le nak abis ni...letih dah menunggu

    bila le nak abis ni...letih dah menunggu
  11. Thread: [OMG]NE vs NWC

    by skynet
    Replies
    162
    Views
    62,769

    NWC support by OMG PRO....mcm mana OMG NE nak...

    NWC support by OMG PRO....mcm mana OMG NE nak menang...x de mana yg power kalau bersendirian..apatah lagi selborn....ni baru kenal nama :)
  12. Thread: Battle Report

    by skynet
    Replies
    203
    Views
    63,245

    ni kalau x multi,mesti gold @ silver (shake)

    ni kalau x multi,mesti gold @ silver (shake)
  13. Thread: Top Ally

    by skynet
    Replies
    78
    Views
    26,022

    bagi jack dapat medal pembela minggu...

    bagi jack dapat medal pembela minggu ni...SW...SW(whew)
  14. Thread: Battle Report

    by skynet
    Replies
    203
    Views
    63,245

    dengar kaba ramai budak2 ko kena banned (rofl)

    dengar kaba ramai budak2 ko kena banned (rofl)
  15. Replies
    50
    Views
    20,842

    kena jadi MH baru dapat lenyap kan id satu...

    kena jadi MH baru dapat lenyap kan id satu mlm....nampaknya ramai yg kena banned(rofl)
  16. Replies
    50
    Views
    20,842

    boleh sgt...1 mlm je...sorang plak tu (rofl)

    boleh sgt...1 mlm je...sorang plak tu (rofl)
  17. Replies
    50
    Views
    20,842

    aku je yg ada sejarah tragis dgn dsx :p....dari...

    aku je yg ada sejarah tragis dgn dsx :p....dari persahabatan hingga menjadi musuh...cuma server ni x tau lg(rofl)
  18. Replies
    169
    Views
    60,680

    RnR dah bergabung sama SW....takut betul gw..x...

    RnR dah bergabung sama SW....takut betul gw..x lama lah id gw kena gangbang sama SW& RnR.(whew)
  19. Thread: Top Ally

    by skynet
    Replies
    78
    Views
    26,022

    bukan ko OMG NE ek...ke ada multi lain...

    bukan ko OMG NE ek...ke ada multi lain...
  20. Thread: Top Ally

    by skynet
    Replies
    78
    Views
    26,022

    aku pun x paham ape yg aku tulis lukman :)

    aku pun x paham ape yg aku tulis lukman :)
  21. Thread: Top Ally

    by skynet
    Replies
    78
    Views
    26,022

    wah ...x dgr lagi OMG gabung sama SW :) beto...

    wah ...x dgr lagi OMG gabung sama SW :) beto ke....(rofl)
  22. Replies
    169
    Views
    60,680

    wah....mau hajar NE...jauh tu....tapi SW dan SE...

    wah....mau hajar NE...jauh tu....tapi SW dan SE di jemput masuk NE :)
  23. Replies
    169
    Views
    60,680

    tapi rasanya wakil RnR yg paling kuat dah...

    tapi rasanya wakil RnR yg paling kuat dah tumbang kat area NE....ANEH mmg aneh....DSX ni bila nak turun dari no 1 ni....masa WW nanti kot :)

    SW dan NE dah aman skg ni rasanya
  24. Replies
    169
    Views
    60,680

    hahaha...jangan gaduh...meh aku tolong serang...

    hahaha...jangan gaduh...meh aku tolong serang budak2 DSX....dah lama sgt x serang ni...kepingin dari dulu lagi id castello(masa tinggal 1 desa aje)... :)sorry ek yg lain gw x kenal...sbb dulu...
  25. Thread: R&R

    by skynet
    Replies
    39
    Views
    18,731

    hi semua...lama x masuk forum...xxreezaxx masih...

    hi semua...lama x masuk forum...xxreezaxx masih lg main..org lama dsx ni :)

    balqiss team
Results 1 to 25 of 111
Page 1 of 5 1 2 3 4