Search:

Type: Posts; User: [LD]Mr.H

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. aku tgk bunyi lg byk dari action...

    aku tgk bunyi lg byk dari action nie...comon...post lg byk war report la...nie cakap je lebih tp dan2 cam tue gak...
  2. Thread: IM| Confed

    by [LD]Mr.H
    Replies
    69
    Views
    8,364

    Ades nie kan cerite lepas...lari dari topic...

    Ades nie kan cerite lepas...lari dari topic nie...xpe2 bukak buku baru...yg dah lepas2 la
  3. This is war and political game....siapa yang rasa...

    This is war and political game....siapa yang rasa diri dye kuat and berani carik pasal kene, berani la terima padahnyer...NW7 tiada masalah dgn mana2 pihak boleh dikatakan NW7 nie pihak yg neutral,...
  4. Thread: area NW???

    by [LD]Mr.H
    Replies
    141
    Views
    17,313

    budak2 zaman sekaang nie x paham aku...guneknlah...

    budak2 zaman sekaang nie x paham aku...guneknlah troop anda sebaik mukin
  5. Thread: IM| Confed

    by [LD]Mr.H
    Replies
    69
    Views
    8,364

    lol easy..coz we didit have any prob with TBH :D

    lol easy..coz we didit have any prob with TBH :D
  6. Thread: TBH vs DSx|HQ

    by [LD]Mr.H
    Replies
    35
    Views
    5,630

    ala selamber je...baru kate orang buku bertemu...

    ala selamber je...baru kate orang buku bertemu ruas, ala2 clash of titan la! looking forward to see who is more victorious
  7. Replies
    320
    Views
    35,613

    http://travian-reports.net/my/report/20719fb5383...

    http://travian-reports.net/my/report/20719fb5383

    hbat..walaupun di kroyok Newbies dan 10 wing nya 3 minggu berturut2 tp masih bertahan....salute buat bless.you!:D...Newbies sudah habis hammer ya?...
  8. Thread: NWStar™

    by [LD]Mr.H
    Replies
    20
    Views
    3,163

    Quadrant yg aman baik untuk menggumpulkan hammer2...

    Quadrant yg aman baik untuk menggumpulkan hammer2 besar =)
  9. Thread: area NW???

    by [LD]Mr.H
    Replies
    141
    Views
    17,313

    View Post

    <=== gambar Cik Megan ke?, ngurat bole?


    btw yap betul ape kate Cik Megan, mase early game time korang mintak aman(xmau kene raid) kite orang kasi....then sekarang ade askar sikit dah mule nk...
  10. Thread: area NW???

    by [LD]Mr.H
    Replies
    141
    Views
    17,313

    Lg HQ dorang pon xlarat nk jage wing2 dorang x...

    Lg HQ dorang pon xlarat nk jage wing2 dorang x xikut cakap nie semua ikut kepala sendiri....so dorang dah bg green light untuk uruskn mane dak2 yg x dgr cakap nie...urm pasal tendai kau tanyer dye...
  11. Thread: area NW???

    by [LD]Mr.H
    Replies
    141
    Views
    17,313

    confidentnyer...kalau kau tgk balik battle report...

    confidentnyer...kalau kau tgk balik battle report patut ke send full force hanya untuk hapus kn troop cam tue(striker1)? same2 kite renungkn...pasal Megan sy x taw...dye tue secretive sket pasal...
  12. Thread: area NW???

    by [LD]Mr.H
    Replies
    141
    Views
    17,313

    LD xde troop pop pon kecik x mmpu nk tampung...

    LD xde troop pop pon kecik x mmpu nk tampung troop byk2...bak kate bdk2 nie bdk2 HWD suke main sim je, xde troop pon wakakaka :D
  13. Thread: area NW???

    by [LD]Mr.H
    Replies
    141
    Views
    17,313

    Haiz sape kate? tue juz 1/3 dari pada troop count...

    Haiz sape kate? tue juz 1/3 dari pada troop count dye...kalau nk tgk troop count dye yg sebenar try la carik pasal dgn dye...salah satu sbb dye keluarkn hanya sebilangan kecil, x berbaloi tarik semua...
  14. Thread: area NW???

    by [LD]Mr.H
    Replies
    141
    Views
    17,313

    ades bro...mane dapat cerita nie(yg merah) bdk...

    ades bro...mane dapat cerita nie(yg merah) bdk tue kene kick sbb nk berbaik dgn HWD? bro aku kenal semua perangai MT dkt GenG HQ dieorang jenis menepati janjji and and aku respek dgn sikap dieorang,...
  15. Thread: area NW???

    by [LD]Mr.H
    Replies
    141
    Views
    17,313

    haha...act agak2 siape yg keluarkn MM suruh...

    haha...act agak2 siape yg keluarkn MM suruh serang Megan? urm xkn tibe angel & the geng serang Megan tanpa dapat dari arahan sape2? mesti ade leader yg suruh wat cam tue kn leader GenG I ke yg...
  16. Thread: area NW???

    by [LD]Mr.H
    Replies
    141
    Views
    17,313

    Yap GenG HQ mmg elite, tp yeke GenGI elite? ...

    Yap GenG HQ mmg elite, tp yeke GenGI elite?

    aku dgr ad ramai player yg penah masuk GenGI complain pasal leader ally nie and ended up keluar ally bukan tue je ade yg sampai delete acc pun ade sbb...
  17. Replies
    240
    Views
    28,643

    Poll: GenG I tue adalah wing....mane ade wing...

    GenG I tue adalah wing....mane ade wing lain....persolan yg patut dikemukan: adakah GenG I akan dibantu oleh HQnyer...hehehe:cool:
  18. Thread: area NW???

    by [LD]Mr.H
    Replies
    141
    Views
    17,313

    kos kerugian penyerang = 1,088,550 kos kerugian...

    kos kerugian penyerang = 1,088,550
    kos kerugian pembela = 708,275

    LoL
  19. Replies
    410
    Views
    45,415

    yah mmg udah ku tahu pasti ada report yg mnarik...

    yah mmg udah ku tahu pasti ada report yg mnarik dari superflanker...LoL
  20. Thread: area NW???

    by [LD]Mr.H
    Replies
    141
    Views
    17,313

    Bukan lah ID saya mane power cam tue sy noob...

    Bukan lah ID saya mane power cam tue sy noob je...=)
  21. Thread: area NW???

    by [LD]Mr.H
    Replies
    141
    Views
    17,313

    Waha de pengikut setia GenG...huhu btw nape point...

    Waha de pengikut setia GenG...huhu btw nape point penyerang GenG tinggi sgt? tgh war dgn sape?
  22. Replies
    200
    Views
    23,182

    Belum cube belum taw lg tue biri2...conqeror mmg...

    Belum cube belum taw lg tue biri2...conqeror mmg jenis suke cakap besar..tp dlm cakap besar dye pon masih berisi kalau x xkn early game dah start cata dak2 TBH( 2 week titik perhimpunan lvl20...
  23. Thread: area NW???

    by [LD]Mr.H
    Replies
    141
    Views
    17,313

    Hot and spicy...wakaka...ally HWD nie ramai dak2...

    Hot and spicy...wakaka...ally HWD nie ramai dak2 noob je(underdog) ahli pon xramai bape kerat je jika berbading dgn ally lain...so bukanlah ancaman besar bg GenG...byk lagi ally yg lebih layak jd...
  24. Replies
    375
    Views
    37,477

    kenapa rank CT menjunam ya? CT diambang kekalahan?

    kenapa rank CT menjunam ya? CT diambang kekalahan?
  25. Replies
    410
    Views
    45,415

    ganas2...dah bole sapu WW dah hehe...

    ganas2...dah bole sapu WW dah hehe...
Results 1 to 25 of 51
Page 1 of 3 1 2 3