Search:

Type: Posts; User: hexogen

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    169
    Views
    93,430

    inilah padahnye kalau mat rempit main travian......

    inilah padahnye kalau mat rempit main travian... :3
  2. Replies
    69
    Views
    62,416

    haha kantoi spy

    haha kantoi spy
  3. Replies
    69
    Views
    62,416

    ehem, paham2 la... wira terbungkang tanpe sebab...

    ehem, paham2 la... wira terbungkang tanpe sebab de, kesian pun ada,
  4. Replies
    69
    Views
    62,416

    untungla attack time aku makan asam pedas...

    untungla attack time aku makan asam pedas tenggiri :P
  5. Replies
    203
    Views
    44,388

    lol? WAF diperkotak-katikkan ke? tu la, degil...

    lol? WAF diperkotak-katikkan ke? tu la, degil lagi, nak sgt join NE, kan dah mendapat ubatt.... obat oh obat~
  6. Replies
    203
    Views
    44,388

    WAF tu dulu dgn NW, tapi xtau la leader die macam...

    WAF tu dulu dgn NW, tapi xtau la leader die macam x puas ati je so berpaling tadah ke ROTC, last2 tak jadi ape, betul tak "slumb"..

    p/s : len kali jgn menabur fitnah, hhihi
  7. Replies
    203
    Views
    44,388

    woots, igtkan aku yg dapat musnahkan die, rupanya...

    woots, igtkan aku yg dapat musnahkan die, rupanya dah kena gb dulu, nice work :)
  8. Replies
    203
    Views
    44,388

    sepatutnya WW dihapuskan, biar smpai satu tahap,...

    sepatutnya WW dihapuskan, biar smpai satu tahap, nak end game, last man standing, baru la betol nampak sape kawan, sape lawan, ni awal2 dah politik macam babun, konfed sana, konfed sini, api sana,...
  9. Replies
    203
    Views
    44,388

    xpe, kita biar je diorang kamikaze, comel2...

    xpe, kita biar je diorang kamikaze, comel2 semuanya.... kikiki

    game perang, strategi perang, politik kotor, semua ada dalam travian, terbaik la xD
  10. Replies
    203
    Views
    44,388

    NE? aduh.... sedih2... ...

    NE? aduh.... sedih2...

    http://travian-reports.net/my/report/87098162f07

    =)
  11. Replies
    226
    Views
    47,714

    kalau dah noob tu, noob jugak, :) ...

    kalau dah noob tu, noob jugak, :)

    http://travian-reports.net/my/report/8351825dc24,83520c3dec2,835220c8ba5,83523cd8567,83524bbf696,83526d0a1c9
  12. Replies
    36
    Views
    10,815

    aku nak pulangkan balik la kat natar, ade arti...

    aku nak pulangkan balik la kat natar, ade arti buat aku stop product askar je.. tak mendatangkan keuntungan langsung.. keke
  13. Replies
    226
    Views
    47,714

    player noob, teknik chiefnya amat mudah dibaca :)

    player noob, teknik chiefnya amat mudah dibaca :)
  14. Replies
    226
    Views
    47,714

    aik sape lak syakirin ni? main paste je report...

    aik sape lak syakirin ni? main paste je report...
  15. Replies
    36
    Views
    10,815

    penat betul jaga art ni, ada croppers pun mcm x...

    penat betul jaga art ni, ada croppers pun mcm x wujud je, crisis crop melanda... kkekekeke
  16. Replies
    36
    Views
    10,815

    ahhhhhhhh~ xde beli2.. akan ku pertahankan smpai...

    ahhhhhhhh~ xde beli2.. akan ku pertahankan smpai mati.. yang datang sungguh2 pun makan habuk je la.. ade 6 kampung semua perbendaharaan da ready.... kui kui kui
  17. Replies
    226
    Views
    47,714

    bukan quad war... takut kena gb war wakakakaka...

    bukan quad war... takut kena gb war wakakakaka >.<"

    p/s : tau2 je "ayam" tu bakal dimusnahkan, cepat2 je die konfed.. kekeke
  18. Replies
    36
    Views
    10,815

    hahaha.. ramai benar yang udah offer membeli...

    hahaha.. ramai benar yang udah offer membeli artifak ni >.<"
  19. Replies
    226
    Views
    47,714

    haiz.. apa dah jadi.... SW+NE gabung... takut...

    haiz.. apa dah jadi.... SW+NE gabung... takut sangat ke dgn NW+OCEAN? =)
  20. Replies
    36
    Views
    10,815

    boleh, dgr cite admin leh bagi art tu masuk dalam...

    boleh, dgr cite admin leh bagi art tu masuk dalam perbendaharaan terus, tapi dapat pakai 20 saat pastu akaun automatik ban, hehe

    p/s : apsal server ni aku xleh fake ke kampung sendiri utk sorok...
  21. Replies
    36
    Views
    10,815

    haha harap2 10 macemen aku leh membunuh deffend2...

    haha harap2 10 macemen aku leh membunuh deffend2 natar, masing2 aku bagi pakai m16
  22. Replies
    226
    Views
    47,714

    sebentar lagi akan ada report "JALAKMELALAK"...

    sebentar lagi akan ada report "JALAKMELALAK" tunggu :)


    http://travian-reports.net/my/report/81975e9b622,819761bd088,81984320ce8
  23. Replies
    226
    Views
    47,714

    - removed :) -

    - removed :) -
  24. Replies
    226
    Views
    47,714

    NWRG nubs je, jangan la buli kami :( ...

    NWRG nubs je, jangan la buli kami :(
    ...
  25. Replies
    226
    Views
    47,714

    http://travian-reports.net/my/report/8055705befd...

    http://travian-reports.net/my/report/8055705befd

    :)
Results 1 to 25 of 27
Page 1 of 2 1 2