Search:

Type: Posts; User: alquoira

Page 1 of 9 1 2 3 4

Search: Search took 0.06 seconds.

  1. Replies
    7
    Views
    1,000

    1) klik istana tue... then awak akan nampak ayat...

    1) klik istana tue... then awak akan nampak ayat "istihar sebagai ibu kota".. klik yg tu..

    2) masalahnya awak tak dapat buat istana.. betul tak..
    syarat lain untuk membuat istana ialah kedutaan...
  2. Replies
    13
    Views
    1,450

    Poll: tak boleh panjang sangat... nanti askar mati...

    tak boleh panjang sangat... nanti askar mati kebuluruan tak makan..
  3. Replies
    32
    Views
    19,612

    betul2.. tp nanti bila dah besar dan nak start...

    betul2.. tp nanti bila dah besar dan nak start war ada susah sikit nak wat fake.. hehe:D
  4. Replies
    32
    Views
    19,612

    susah bro... aku rom... :(

    susah bro... aku rom... :(
  5. Replies
    32
    Views
    19,612

    Kenapa awak ckp smart plak?? kali ni ada susah...

    Kenapa awak ckp smart plak??
    kali ni ada susah skit (non-gold)... bila dah hantar 10 serangan, x dpt nak kuarkan askar yg stay kat base.. :D
  6. Replies
    34
    Views
    3,371

    ada apa2 perkembangan tentang myx ke?? :D:D:D...

    ada apa2 perkembangan tentang myx ke?? :D:D:D
    aku nak tau lar....
  7. Replies
    17
    Views
    11,074

    number registration identity card... ;)

    number registration identity card... ;)
  8. Replies
    18
    Views
    1,335

    6 dual.. not enough meh?? 4 hours for 1 person.....

    6 dual.. not enough meh?? 4 hours for 1 person.. :D
  9. Thread: Top 10 List

    by alquoira
    Replies
    14
    Views
    13,356

    aiyo... bad.... u using teuton?

    aiyo... bad.... u using teuton?
  10. Thread: Hi :)

    by alquoira
    Replies
    391
    Views
    101,124

    New in My forum?? where are u before?

    New in My forum?? where are u before?
  11. Replies
    69
    Views
    5,388

    memang lar cepat.. dah nama speed server.. :D

    memang lar cepat.. dah nama speed server.. :D
  12. Replies
    19
    Views
    14,124

    jika kamu diraid terus. buatkan gua. hanya itu...

    jika kamu diraid terus. buatkan gua.

    hanya itu penyelesaiannya.. jika kamu ada membuat pasukan, hntarkan pasukan mu itu ketempat yang kamu rasa selamat, bila pasukan mu sudah terkumpul ramai anda...
  13. Thread: Fan Art

    by alquoira
    Replies
    25
    Views
    2,599

    emm ya lho.. what languange is that?

    emm ya lho.. what languange is that?
  14. Replies
    29
    Views
    24,686

    gaul... perangkap bertambah.. from 300 jadik 400:D

    gaul... perangkap bertambah.. from 300 jadik 400:D
  15. Replies
    33
    Views
    3,092

    awak tolong lar dia buat settlers supaya cepat...

    awak tolong lar dia buat settlers supaya cepat wat kampung ke-2.. ;)
  16. Thread: Peperangan

    by alquoira
    Replies
    33
    Views
    4,044

    tak nampak apa pown.. dia suruh aku log-in plak.

    tak nampak apa pown.. dia suruh aku log-in plak.
  17. Replies
    18
    Views
    1,335

    if u got dual.. u can sleep well.. :D

    if u got dual.. u can sleep well.. :D
  18. Replies
    19
    Views
    26,767

    Sticky: yupz... that's right.... cuba awak baca balik...

    yupz... that's right.... cuba awak baca balik post pertama.. and cuba fahami.. :D:D
  19. Replies
    31
    Views
    2,205

    SE again.. waa... Hot..

    SE again.. waa... Hot..
  20. Replies
    28
    Views
    2,811

    tau takpe.. We need each other ma.. even from...

    tau takpe.. We need each other ma.. even from different place..
  21. Replies
    33
    Views
    3,092

    selling gold lar.. lol..

    selling gold lar.. lol..
  22. Replies
    162
    Views
    12,394

    hatred with big alliance.. Gajah lwn gajah.....

    hatred with big alliance.. Gajah lwn gajah.. tikus mati di tengah2..
  23. Thread: This Forum:

    by alquoira
    Replies
    321
    Views
    53,466

    that his job as a moderator.. :D

    that his job as a moderator.. :D
  24. Replies
    61
    Views
    4,096

    what do u mean?

    what do u mean?
  25. Replies
    19
    Views
    26,767

    Sticky: JENIS hero awak pilih sendiri.. Hero boleh...

    JENIS hero awak pilih sendiri.. Hero boleh dipilih dari mana2 askar. KEUPAYAAN hero bergantung kepada statistik yang kita upkan..
Results 1 to 25 of 201
Page 1 of 9 1 2 3 4