Search:

Type: Posts; User: AvCaS

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Yeah, Travian perlu puak baru. Nak buat askar...

    Yeah, Travian perlu puak baru.

    Nak buat askar yang semua nya askar berkuda (Hun). Tapi bila kaum baru ni ada dekat server mana?
  2. Replies
    18
    Views
    1,611

    http://s1.travian.com.my/ Connection...

    http://s1.travian.com.my/

    Connection Interrupted

    The connection to the server was reset while the page was loading.

    The network link was interrupted while negotiating a connection. Please...
  3. Replies
    18
    Views
    1,611

    Pengumuman Pihak travian ingin meminta maaf...

    Pengumuman

    Pihak travian ingin meminta maaf disebabkan kegagalan server pada 20 Mac 2009 iaitu hari Jumaat yang lalu. Kegagalan tersebut adalah diluar jangkaan kami dan disebabkan itu kami gagal...
  4. Replies
    18
    Views
    1,611

    yes.. yes... ada balik askar.. terima kasih.....

    yes.. yes... ada balik askar.. terima kasih.. tapi kenapa perkara ni berlaku??:confused:
  5. Replies
    18
    Views
    1,611

    adeh2.. askar hilang la pulang.. sape2 boleh bagi...

    adeh2.. askar hilang la pulang.. sape2 boleh bagi penjelasan ni.. nak kata mati tak pulak... tolong.. banyak hilang ni.. bukan satu dua.. dah beribu-ribu.. admin please say something....:(
  6. Replies
    18
    Views
    1,611

    mati ler askar... crop negatif teruk tu...:mad:

    mati ler askar... crop negatif teruk tu...:mad:
  7. Replies
    18
    Views
    1,611

    Maintenance work please wait huhu baru...

    Maintenance work

    please wait

    huhu baru cakap... sebelum ni tak der bgatau pun... ke saya miss sebarang info dari travian
    pasal ini..

    :confused:
  8. Replies
    18
    Views
    1,611

    S1(my) tidak boleh diakses

    Salam,

    Boleh saya tanya kenapa s1 tidak boleh diakses.. adakah saya seorang je tidak boleh masuk.. harap pihak berwajib dapat menberi pertolongan.. terima kasih..

    :(
  9. Replies
    24
    Views
    8,523

    THax For the Info.. amat2 dihargai..:D

    THax For the Info.. amat2 dihargai..:D
  10. Replies
    24
    Views
    8,523

    hmm.. maksud dier langar peraturan la.. ok.....

    hmm.. maksud dier langar peraturan la.. ok.. thax:)
  11. Replies
    15
    Views
    1,448

    Oasis.. first if the oasis said:"Lembah terbiar"...

    Oasis.. first if the oasis said:"Lembah terbiar" don't send ur peneroka. or u will laughs alone until morning. and if it's said:"Oasis berpeduduk" just send as bantuan.. or u will laughs alone until...
  12. Replies
    24
    Views
    8,523

    ada tak cara sah untuk main dual-player.. pasal...

    ada tak cara sah untuk main dual-player.. pasal member saya kene amaran ngan MH pasal masuk ke acc dual dier.. untuk makluman dier main travian dan menjadi dual untuk 2 acc lagi. dan adakah cara...
  13. Thread: tumpang tanya

    by AvCaS
    Replies
    33
    Views
    3,144

    Betul2, member sangup call saya kat tempat kerje...

    Betul2, member sangup call saya kat tempat kerje semata-mata suruh saya jaga acc. dia dekat comx pasal dia ada hal penting. dengan hati yang ikhlas pun tolong la member, walaupun kerje setinggi...
  14. Replies
    45
    Views
    5,368

    Sticky: T 3.5 pun tidak start lagi, tapi dah berharap...

    T 3.5 pun tidak start lagi, tapi dah berharap untuk T 4:D
  15. Replies
    24
    Views
    8,523

    multi acc or co-user

    Saya ingin bertanya, adakah maksud multi acc player secara jelas kerana jika seorang itu main acc pihak lain sebagai co-user(bukan SITTER) dia boleh dianggap multi-player(sebab main lebih dari satu...
  16. Replies
    44
    Views
    9,363

    Sorry.. but he insist to be popular.. so i just...

    Sorry.. but he insist to be popular.. so i just made him one...
  17. Thread: MY3 Federation

    by AvCaS
    Replies
    10
    Views
    5,015

    Huhu.. NATO... so we need Soviet.. baru balance.....

    Huhu.. NATO... so we need Soviet.. baru balance.. kui2..:D
  18. Thread: Persekutuan

    by AvCaS
    Replies
    14
    Views
    1,461

    kui2.. tapi ok lah u masih nak baca dan nak faham...

    kui2.. tapi ok lah u masih nak baca dan nak faham maksud "tersirat" IGM tuh..:D
  19. Replies
    44
    Views
    9,363

    Vatican Garden (22|77)= ok u been mark.

    Vatican Garden (22|77)= ok u been mark.
  20. u forget the roman...:D

    u forget the roman...:D
  21. every1 say to take out the club with t.t..maybe,...

    every1 say to take out the club with t.t..maybe, but don't forget about the spear.. very cheap n deadly def againt calavary(kuda)..
  22. NO.. u cant don't that(1 second mirro@counter)...

    NO.. u cant don't that(1 second mirro@counter) be'coz T.T speed =19 n Club = 7... need to plan carefully..
  23. Replies
    26
    Views
    9,183

    "farming is never a crime and never be!!"

    "farming is never a crime and never be!!"
Results 1 to 23 of 24