Search:

Type: Posts; User: ayakashisenpai

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    486
    Views
    191,309

    senpai

    :D hello everybody, who will be the champion of one in a million? how are you guys? any good news? wanna play anther free online game? try get tagged.com account then enter mafia wars and enter my...
  2. Replies
    486
    Views
    191,309

    hehehe.cam tu ler. :D i'm a happy people!! we are...

    hehehe.cam tu ler. :D i'm a happy people!! we are happy people!! yeah yeah. Aku bukn jenis yg cakap byk tp utk pengetahuan sumer aku dok seri kembangan. working in government sector. "outside" i'm...
  3. Replies
    486
    Views
    191,309

    kekawan

    hihihi:D

    aku main kat server 3. baru nak main. dulu beberapa bulan lepas main duels.com tapi dah sampai level 45 rasa macam bongok2 jer game tu jadi aku main ler game nie.:rolleyes: aku x kenal...
  4. Replies
    486
    Views
    191,309

    assalamualaikum sumer.

    wei

    hello sumer. aku org baru dalam game ini. tapi aim aku bina satu negara klu boleh join korang yg asal dari malaysia, meh kiter serang takluk america dan sekutu2nya ttp bukan kutu2nya.:D
Results 1 to 4 of 4