Search:

Type: Posts; User: dooms

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Thread: WW Latest Update

    by dooms
    Replies
    247
    Views
    71,848

    dah habis dah....hmm....aku baru nak...

    dah habis dah....hmm....aku baru nak daftar.........hahahahaha....(cool)
  2. Thread: crew

    by dooms
    Replies
    17
    Views
    9,116

    hahahahaha.....one piece...id yg sinonim dalam...

    hahahahaha.....one piece...id yg sinonim dalam travian...
  3. Thread: crew

    by dooms
    Replies
    17
    Views
    9,116

    one piece....macam pernah ke dengar id...

    one piece....macam pernah ke dengar id ni...hahahahaha....
  4. Replies
    14
    Views
    8,540

    aku bukannya otai...cume cube2 main je...tp...

    aku bukannya otai...cume cube2 main je...tp betullah kata kau...hanya noob je yg bising kalau kantoi dgn mh...kalau yg dah biasa tu....mereka tawar -menawar je dgn mh...hahahaha....
  5. Replies
    69
    Views
    44,265

    baru nak register....dah habis dah.....(cool)

    baru nak register....dah habis dah.....(cool)
  6. Replies
    14
    Views
    8,540

    aku main satu akaun je.....

    aku main satu akaun je.....
  7. Replies
    32
    Views
    15,820

    laa...jangan merajuk bro..tp kan...bg aku...kalau...

    laa...jangan merajuk bro..tp kan...bg aku...kalau tak flame..jawab die...basi lah forum travian ni..cube tgk thread kat speed server tu...sunyi..dah nak berhabuk dah...pada akulah..flame...
  8. Replies
    203
    Views
    10,841

    macam mana aku nak tolong...aku takde kat...

    macam mana aku nak tolong...aku takde kat situ....hahahahahahaha....nak cata dengan apa...keyboard ke...hahahahaha...jadi jgn bimbanglah pasal cata tu....hahahahaha..macam aku cakap td...bila dah...
  9. Replies
    203
    Views
    10,841

    aku peduli apa kalau waf tu hancur...kasi hancur...

    aku peduli apa kalau waf tu hancur...kasi hancur teruslah...kasi attack non stop...baru hancur terus.....hahahahaha....oooo kau keluar bila ada report NE kene attack...tp bila ada player kasi link...
  10. Replies
    203
    Views
    10,841

    kena serang dari SE kot...betul tak...

    kena serang dari SE kot...betul tak sog....hahahaha...

    come on...mengakulah...aku takkan nyalakan api punya....mancis aku basah...kena hujan semalam....hahahaha...
  11. Replies
    203
    Views
    10,841

    hahahahahaha...tikus dah bow pada NE...

    hahahahahaha...tikus dah bow pada NE nampaknya...hahahahahahaha....

    oh yaa...sog...kau yg bukak thread ni kan...kau budak SE kan.....hahahahahahahaha....
  12. Replies
    203
    Views
    10,841

    soul of ghost...budak SE....hahahahaha...

    soul of ghost...budak SE....hahahahaha...
  13. Replies
    108
    Views
    6,388

    look..aku tak nak kacau...aku cuma setuju je dgn...

    look..aku tak nak kacau...aku cuma setuju je dgn yang ni..ok..aku out dulu...
  14. Replies
    203
    Views
    10,841

    hahaha...tak puas hati lagi ni..takut sangat ke...

    hahaha...tak puas hati lagi ni..takut sangat ke sampai tak habis2 bangkit isu gabung ni...kalau takut..tak payah main travian..main cityville je..hahahaha...

    aku sibuk..ni baru masuk..sorilah...
  15. Replies
    203
    Views
    10,841

    cakap bab kg hilang ni..bukan baru ni ada sorang...

    cakap bab kg hilang ni..bukan baru ni ada sorang budak yg hilang capital ke..betul tak..geng mana tu..cakap bab strategi..tu bukan strategi..tu penakut...hahahaha..aku ty kau..tak bosan ke main cara...
  16. Replies
    203
    Views
    10,841

    kalau macam tu...tunggu apa lagi..gangbanglah NE...

    kalau macam tu...tunggu apa lagi..gangbanglah NE ni...takkan nak tunggu troop fam NE kurang..baru nak gangbang...tak macholah macam tu...atau....memang penakut pun...hahahahaha....(mendabik dada)...
  17. Replies
    203
    Views
    10,841

    hahahahaha...teringat aku kat polytron..mana...

    hahahahaha...teringat aku kat polytron..mana dia...nampaknya kau tak baca betul2...kan aku dah cakap..kebanyakkan player di NE suka kamikaze...tunduk ke...melutut ke...peduli apa..janji...
  18. Replies
    203
    Views
    10,841

    hahahaha...memang aku fam NE...dan kalau tak...

    hahahaha...memang aku fam NE...dan kalau tak rabun..cuba tengok tag merah tu..tentu kau tahu maksud aku kan?...aku rasa..tentu ada orang yang ingat id aku ni lagi kan...haahaha...

    oh yaa...sebut...
  19. Replies
    203
    Views
    10,841

    hahaha...banyak sangat komen2 yang aku tgk yg...

    hahaha...banyak sangat komen2 yang aku tgk yg katakan atau kutuk NE..sedangkan umum dah tahu bahawa quadrant NE mmg suka war starting server hingga habis server..setiap kali myx bermula..NE mmg...
  20. Replies
    226
    Views
    12,169

    sapa yang takut....sapa yang berani tu...dan sapa...

    sapa yang takut....sapa yang berani tu...dan sapa ayam pulak tu...ce cerita...aku baru lepas korek telinga ni...lapanggggg je rasa soundnya...
  21. Replies
    226
    Views
    12,169

    aikkkk!!!...dah tinggal 6 player je dlm ocean..yg...

    aikkkk!!!...dah tinggal 6 player je dlm ocean..yg lain lari ke mana???lari ke konfed dgn car ke??...tu lah...kalau dah tahu diri tu jenis penakut...jangan berlagak nak serang orang....kalau...
  22. Replies
    226
    Views
    12,169

    yang tak bestnya...seperti yg aku kata kat sini...

    yang tak bestnya...seperti yg aku kata kat sini 2-3 hari lepas...dah ada sekor yg cube berlindung dgn ally yg konfed dgr car...hahahahaha...wah!!!...player macam ni...memang tinggi sifat...
  23. Replies
    226
    Views
    12,169

    (cool) pasal tulah aku cakap mod gila..tp...

    (cool)


    pasal tulah aku cakap mod gila..tp sebenarnya...saja nak perli je tu...deff k.o....blh buat balik...
  24. Replies
    226
    Views
    12,169

    http://travian-reports.net/my/report/808216f9622...

    http://travian-reports.net/my/report/808216f9622

    ni yang dinamakan strategi testing mood gila...hahahahahaha..pakai deff pun boleh rompak..

    apa yang aku bimbangkan...takut2 nanti..geng2 ocean...
  25. Replies
    226
    Views
    12,169

    geng ocean ada cata satu kg player car,tp yg pop...

    geng ocean ada cata satu kg player car,tp yg pop kecik punya,yg besar tak tembus lg.kita akan serang balas balik.....cuma..aku bimbang je....
Results 1 to 25 of 250
Page 1 of 10 1 2 3 4