Search:

Type: Posts; User: cyber

Page 1 of 20 1 2 3 4

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. Thread: 3 Wishes

    by cyber
    Replies
    249
    Views
    88,485

    1. to return to travian... 2. to return to...

    1. to return to travian...
    2. to return to forum....
    3. to return to this world
  2. Thread: Artefact Race

    by cyber
    Replies
    82
    Views
    10,095

    hmm.... is RTW is soo strong. tapi, saya rasa...

    hmm.... is RTW is soo strong.
    tapi, saya rasa ini bukan time sesuai untuk bertindak.
    saya tengah kumpul chief ni... nak serang satu ally sekaligus....
    bawak kawan2 skali.....
    baki tarbil till...
  3. Thread: Artefact Race

    by cyber
    Replies
    82
    Views
    10,095

    yap... RTW is alone... but other have many...

    yap... RTW is alone... but other have many confed....

    do u think it is same like last server....

    RTW as TBH
    RG/CZ.other as NWO

    hmm
  4. Replies
    35
    Views
    5,402

    hmm... team baru dah keluar untuk musnahkan RG......

    hmm... team baru dah keluar untuk musnahkan RG...
    nampaknya makin sengitlah gme ini.....
    INA ngan W&W dah bergabung ker?
    nak ta nak kena hati2 gak....
    banyak spy kat dalam ally nie....
    aku jumpa...
  5. Replies
    7
    Views
    1,492

    stonemason... batu.... kilang besi lain.... ...

    stonemason...
    batu....
    kilang besi lain....

    k... jawapan sudah dujawab....
    tinggal masa tutup thread
  6. Replies
    4
    Views
    1,383

    adakah berapa pun pop boleh? apa koordinat pun...

    adakah berapa pun pop boleh?
    apa koordinat pun boleh....
    selalu kena serang pun boleh.....
    spy pun boleh....

    at least...
    bagilah secar terperinci....
    tak payah simple...

    orang pun tak...
  7. Replies
    7
    Views
    1,492

    dont worry... after u make other village as...

    dont worry...
    after u make other village as main village...
    u can build stonemason there...
  8. Replies
    32
    Views
    4,905

    hahaa... korang tak kan mencapai jumlah aku.......

    hahaa... korang tak kan mencapai jumlah aku....
    melebihi 50 akaun multi.... sebenarnyer hampir 100....
    semua kena banned... yg aku pelik..
    abang aku tak kena bannd....
    mungkin sbb dia main ngan...
  9. Thread: 3 Wishes

    by cyber
    Replies
    249
    Views
    88,485

    we r both same about the same wish at no. 2 :D

    we r both same about the same wish at no. 2 :D
  10. Replies
    66
    Views
    6,537

    banned the above the person that above u.... eh...

    banned the above the person that above u....
    eh that is me....
  11. Replies
    15
    Views
    2,954

    itu cadangan dia saja... kalau kamu tak mampu wat...

    itu cadangan dia saja... kalau kamu tak mampu wat 500 askar..
    dia plak tak mampu wat 400 perangkap....
    apapun... aku nak jawpan segera...
    adakah tulis terkorban... atau masuk perangkap...
    hantar...
  12. Thread: permohonan

    by cyber
    Replies
    5
    Views
    1,395

    aku translet dalam bentuk quote supaya senang...

    aku translet dalam bentuk quote supaya senang faham...
    apapun... apakah pop anda.....
    dan puak anda wahai pemain....
  13. Thread: Server MyX Lag

    by cyber
    Replies
    7
    Views
    1,626

    tak per... aku dah bukak thread dan dah tutup.....

    tak per... aku dah bukak thread dan dah tutup..
    skhirnyer aku faham....
    anyway.... tq for the information...

    aku rasa bukan travian lag...
    tapi internet....
    aku pun... loading ambil 2 minit.....
  14. Thread: pasal travian ms

    by cyber
    Replies
    7
    Views
    1,454

    ok... now i am understand... u can close this...

    ok... now i am understand... u can close this thread now... mod...
    so if my ms is -0 is the best.... okay... tq....
    can close noe
  15. Thread: 3 Wishes

    by cyber
    Replies
    249
    Views
    88,485

    i mean the word whatsoever

    i mean the word
    whatsoever
  16. Replies
    66
    Views
    6,537

    banned u caused u banned me when i banned u cause...

    banned u caused u banned me when i banned u cause u banned?????:confused::confused:

    This forum requires that you wait 90 seconds between posts. Please try again in 21 seconds.
    i banned u 90...
  17. Thread: Japan

    by cyber
    Replies
    90
    Views
    26,745

    hmmph... i have been banned once... i will be...

    hmmph... i have been banned once...
    i will be banned again... but not now...
    about 2 month from now
  18. Replies
    15
    Views
    2,954

    hmm.... dia nie tak balas post kita... ini boleh...

    hmm.... dia nie tak balas post kita...
    ini boleh membawa makna yg dia ada tersilap
    tulis sesuatu...kalau masuk
    perangkap... sure padi tak kurang.....
    tapi... padi dia ada tak kurang lepas serang
  19. Thread: Hi :)

    by cyber
    Replies
    391
    Views
    127,587

    just do the work by own

    just do the work by own
  20. Replies
    4
    Views
    1,531

    itu namanye spam.. aku pun spam skarang.....

    itu namanye spam..
    aku pun spam skarang.. hmm....
    pop cuma 60 jew....
    troops takder pun ttakper?
    selalu kena serang pun tak pew
  21. Thread: Malaysia!

    by cyber
    Replies
    486
    Views
    219,598

    iqmal has a lot enemie..

    iqmal has a lot enemie..
  22. Replies
    32
    Views
    22,551

    tidak... jangan merajuk..... aku cuma ck pasal...

    tidak... jangan merajuk.....
    aku cuma ck pasal dia... bukan kamu...
    apapun aku dah wat persediaan penuh...
    dia baru wat kampong kedua..
    aku hampir wat cata.... aku akan serang dia tnpa henti...
  23. Thread: pasal travian ms

    by cyber
    Replies
    7
    Views
    1,454

    apa maksudnyer... aku tak faham... kadang2 dapat...

    apa maksudnyer... aku tak faham...
    kadang2 dapat 0,.. kadang2 dapat 600
  24. Thread: mod serangan

    by cyber
    Replies
    11
    Views
    2,668

    Hmmph. Aku ini jenis yang suka membantah idea...

    Hmmph. Aku ini jenis yang suka membantah idea orang. Apapun, kali ini aku setuju dengan idea kamu ini. Memang patut ada laporan yang mengatakan bahawa itu serangan normal atau serbuan. Ok, kita kena...
  25. Thread: pasal travian ms

    by cyber
    Replies
    7
    Views
    1,454

    pasal travian ms

    "Dikira dalam 8 ms "
    apa maksud tanda kat atas tu... dari dulu aku
    terpikir... baru rasa nak tanya...
    aku cari tak jumpa
Results 1 to 25 of 500
Page 1 of 20 1 2 3 4