Search:

Type: Posts; User: GWTS

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.09 seconds.

  1. Perkiraan crop sejam kg melalui tinjaun oasis yang diduduki

    Why scout oasis? sebab jarang player letak def scout banyak kat oasis.

    1. hantar 2 wave scout (selang 1 minit @ 2 minit) ke oasis yang diduduki kg target.

    2. tunggu laporan.

    3. jumlah crop...
  2. Replies
    46
    Views
    48,731

    1. up wall and/or up residen 2. pedang kuning...

    1. up wall and/or up residen
    2. pedang kuning muncul kat list serbuan perompak
    3. perompak hantar cata residen, ram wall..
    4. ulang langkah satu sehingga dapat same sec wave dr perompak
    ...
  3. Replies
    20
    Views
    25,264

    Medal n title sekarang da x da harga.. pump...

    Medal n title sekarang da x da harga..

    pump hammer senyap2 pas tu langgar byk kg natar art n WW da bleh dpt medal merah n title panglima no.1 penyerang. x payah join war.. hahah

    farm id2...
  4. Thread: Now doing

    by GWTS
    Replies
    60
    Views
    38,096

    (whew)(whew)(whew)(whew)(whew)(whew)(whew)(whew)(w...

    (whew)(whew)(whew)(whew)(whew)(whew)(whew)(whew)(whew)(whew)
  5. Thread: Logik ke tak ni?

    by GWTS
    Replies
    26
    Views
    2,352

    logik r.. def clubbies sekor 5 point ja.. kalau...

    logik r.. def clubbies sekor 5 point ja.. kalau seratus.. total 500 def point.. hero TK leh capai beribu2 point.. level 4 dah bleh capai 2k lebih damage point..
  6. Replies
    52
    Views
    4,153

    pesal sokongan my1 tak penah jawab soalan2 aku? ==

    pesal sokongan my1 tak penah jawab soalan2 aku? ==
  7. Replies
    11
    Views
    1,312

    http://s1.travian.com.my/spieler.php?uid=1...

    http://s1.travian.com.my/spieler.php?uid=1
    http://s2.travian.com.my/spieler.php?uid=1
    http://s3.travian.com.my/spieler.php?uid=1
    http://s4.travian.com.my/spieler.php?uid=1...
  8. Thread: crop

    by GWTS
    Replies
    20
    Views
    6,668

    askar tu takkan mati selagi crop kat jelapang tak...

    askar tu takkan mati selagi crop kat jelapang tak habis.. kena topup crop r kalau nak biarkan askar tu kat situ lama2.. tak pun hantar raid.

    slalunya hammer besar2 latih askar bukan kat capital....
  9. Thread: Akaun Plus?

    by GWTS
    Replies
    20
    Views
    6,843

    wah.. camna tu? adoi..aku ni lembab sikit.....

    wah.. camna tu? adoi..aku ni lembab sikit.. hehe.. ada plak program cam tu?? hm... kena topup emas ni.. dah berbulan2 tak guna emas.. :p
  10. Thread: natar????????

    by GWTS
    Replies
    16
    Views
    4,389

    kalau x silap.. natar x akan serang pemain2...

    kalau x silap.. natar x akan serang pemain2 biasa.. just tinjau ja..
  11. Replies
    27
    Views
    5,848

    check requirement dlu.. ^^

    check requirement dlu.. ^^
  12. Thread: wira

    by GWTS
    Replies
    7
    Views
    4,936

    eh.. setahu aku wira bleh bunuh 100 askar biasa.....

    eh.. setahu aku wira bleh bunuh 100 askar biasa.. depend on damage dia dan jumlah def point askar def tu.. :p
  13. Replies
    23
    Views
    1,695

    bonus wira hanya effect kat askar pemilik wira...

    bonus wira hanya effect kat askar pemilik wira tersebut sahaja. ^^

    tak kira dari kampung mana, yang penting askar tu pemilik hero tersebut..

    please correct me kalau salah.. :P
  14. Thread: Peperangan

    by GWTS
    Replies
    33
    Views
    4,128

    perang? s5 dah ada cata?

    perang? s5 dah ada cata?
  15. Replies
    17
    Views
    3,905

    selalunya maklumat koordinat target yang sebenar,...

    selalunya maklumat koordinat target yang sebenar, masa askar tiba, rancangan sulit diplomatik, rancangan back stab.

    kalau benda2 ni jatuh ke tgn musuh, ada can rancangan serangan gagal. tapi...
  16. Replies
    13
    Views
    6,201

    erm.. bagi sesapa yang nak hold natar atau...

    erm.. bagi sesapa yang nak hold natar atau special team.. kena ada paling kurang 5 wasteland ada perbendaharaan tahap 10 agam wira tahap satu. kelima2 kampung tersebut mesti lah berdekatan.. erm.....
  17. Thread: psl pemerangkap

    by GWTS
    Replies
    25
    Views
    1,523

    garis d bawah? signature?

    garis d bawah? signature?
  18. Replies
    24
    Views
    5,883

    kalau x guna askar tu, simpan r kat wasteland.....

    kalau x guna askar tu, simpan r kat wasteland.. bg askar2 korang makan kat wasteland korang... ^^
  19. Thread: Dh upgrade ker

    by GWTS
    Replies
    5
    Views
    1,539

    travian version baru.. hahah sakit r teuton nak...

    travian version baru.. hahah sakit r teuton nak rompak gaul pas ni
  20. Thread: Antara 15C & 9C

    by GWTS
    Replies
    12
    Views
    7,468

    yup.. aku guna cara ni gak.. ^^

    yup.. aku guna cara ni gak.. ^^
  21. Thread: Teuton vs Rom

    by GWTS
    Replies
    20
    Views
    5,230

    slalunya org buat askar kat 6c sebelah(1 petak)...

    slalunya org buat askar kat 6c sebelah(1 petak) 15c capital named army factory. kat situ ko latih la army ko... malah bleh latih smpi lebih 400k crop sejam kalau kg ko ade 40-50 kg la..
    ...
  22. Thread: Oasis

    by GWTS
    Replies
    3
    Views
    1,554

    Oasis

    salah ke kita tawan oasis allies tanpa persetujuan dia?

    Apabila membuat aduan berkenaan serangan persahabatan, aduan perlu dihantar ke Multihunter dalam tempoh 48 jam bagi membolehkan ia disahkan....
  23. Replies
    7
    Views
    1,999

    sia2? huhu.. kalau game tak habis2.. larat ke nak...

    sia2? huhu.. kalau game tak habis2.. larat ke nak jaga beratus2 kampung

    normal server mampu cecah lebih kurang 50 kampung... nak jaga 30 kg pun letih..
  24. Thread: Pembukaan Kg Bru

    by GWTS
    Replies
    8
    Views
    3,027

    erm.. kalau aku.. aku cari 15c yg ade crop oasis....

    erm.. kalau aku.. aku cari 15c yg ade crop oasis. crop oasis utk capital sgt penting..
  25. Thread: ibu kota

    by GWTS
    Replies
    5
    Views
    2,907

    askar beratus ribu baru terbaik ^^

    askar beratus ribu baru terbaik ^^
Results 1 to 25 of 100
Page 1 of 4 1 2 3 4