Search:

Type: Posts; User: exit

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.25 seconds.

  1. Thread: Welcome To Myx

    by exit
    Replies
    49
    Views
    15,491

    salam.. jaga2.SE area.. team gua akan mengganas...

    salam.. jaga2.SE area.. team gua akan mengganas disana...
  2. Thread: Battle Report

    by exit
    Replies
    203
    Views
    64,367

    nampaknya topgear dah keluarkan askar2nya.. ...

    nampaknya topgear dah keluarkan askar2nya.. habis licin def SKY kena sapu..haha
  3. Thread: WW Latest Update

    by exit
    Replies
    247
    Views
    74,754

    aik..apesal castello duduk sorang2 pulak?? takut...

    aik..apesal castello duduk sorang2 pulak?? takut ada spy ker dalam ally dia tu..
  4. Thread: WW Latest Update

    by exit
    Replies
    247
    Views
    74,754

    jgn takde hammer yg langgar def banyak tu sudah...

    jgn takde hammer yg langgar def banyak tu sudah ler.. rugi jer kumpul kan..
  5. Thread: Battle Report

    by exit
    Replies
    203
    Views
    64,367

    WW sky dah rebah.. sape lg pasni..

    WW sky dah rebah.. sape lg pasni..
  6. Thread: Battle Report

    by exit
    Replies
    203
    Views
    64,367

    banyak nye askar dia..

    banyak nye askar dia..
  7. Thread: Battle Report

    by exit
    Replies
    203
    Views
    64,367

    deff tinggal banyak tu..rasanya sekali lg hammer...

    deff tinggal banyak tu..rasanya sekali lg hammer langgar boleh licin deff tu kot..
  8. Thread: WW Latest Update

    by exit
    Replies
    247
    Views
    74,754

    abc kena hentam ngan budak2 mandur.. askar2 ciput...

    abc kena hentam ngan budak2 mandur.. askar2 ciput pun boleh rebahkan ww dorang.hahaha
  9. Thread: WW Latest Update

    by exit
    Replies
    247
    Views
    74,754

    mane report nya..kasi ler tengok sama..

    mane report nya..kasi ler tengok sama..
  10. Thread: Battle Report

    by exit
    Replies
    203
    Views
    64,367

    mantap tu.. rugi tak hantar hero kat sana..

    mantap tu.. rugi tak hantar hero kat sana..
  11. Replies
    47
    Views
    20,206

    perhh.. dalam2 ramai2 tu mesti ada yg memendam...

    perhh.. dalam2 ramai2 tu mesti ada yg memendam duka lama.. haha,sesekali dapat peluang, hentam terus..
  12. Thread: WW Latest Update

    by exit
    Replies
    247
    Views
    74,754

    tak banyak report yg dapat kita dpt tgk kali...

    tak banyak report yg dapat kita dpt tgk kali ni..yg ada hanyalah serangan dr natar jee...
  13. Thread: WW Latest Update

    by exit
    Replies
    247
    Views
    74,754

    ipun hilang pulak dia punya pelan binaan.. memang...

    ipun hilang pulak dia punya pelan binaan.. memang takde saingan ler sw kali ni..
  14. Replies
    54
    Views
    26,995

    memang banyak kerugian gara2 perang yg berlaku.....

    memang banyak kerugian gara2 perang yg berlaku.. yg paling terasa adalah si figur tu..
  15. Thread: WW Latest Update

    by exit
    Replies
    247
    Views
    74,754

    Penyerang skype dari kampung 02 ▫▪₪ skypea...

    Penyerang


    skype dari kampung 02 ▫▪₪ skypea ₪▪▫
    Falanks Askar Pedang Penjelajah Penunggang Halilintar Penunggang Druid Haeduan Pelantak Tarbil Pemimpin Peneroka Wira...
  16. Replies
    16
    Views
    7,130

    mcm tu pun boleh ker??? cer ajo mcm mane nak buat...

    mcm tu pun boleh ker??? cer ajo mcm mane nak buat tu..
  17. Replies
    16
    Views
    7,130

    huss.. ada beberapa id otai kat NE dah kena blok...

    huss.. ada beberapa id otai kat NE dah kena blok ngan mh.. apa maksudnya tu..
  18. Thread: R&R

    by exit
    Replies
    39
    Views
    18,852

    ada lg yg tersimpan tu.. perjalanan masih...

    ada lg yg tersimpan tu.. perjalanan masih panjang.. tunggu jelah nanti..
  19. Thread: Top Ally

    by exit
    Replies
    78
    Views
    26,612

    cantik tu.. ada lg tak???

    cantik tu.. ada lg tak???
  20. Replies
    22
    Views
    1,951

    castello @ mahawangsa ker???

    castello @ mahawangsa ker???
  21. Replies
    203
    Views
    12,307

    sikit hari lg kurang lah tu..

    sikit hari lg kurang lah tu..
  22. Replies
    226
    Views
    13,816

    waa hebat ler Shin Seijuro banyak kan lg...

    waa hebat ler Shin Seijuro
    banyak kan lg serangan andaa..
  23. Replies
    7
    Views
    1,129

    ada lg ker ally ni..

    ada lg ker ally ni..
  24. Replies
    226
    Views
    13,816

    1 kpg aku dah kena tawan..haha ..

    1 kpg aku dah kena tawan..haha ..
  25. Replies
    226
    Views
    13,816

    perang jgn tak perang.. VVA dah muncul kembali...

    perang jgn tak perang..

    VVA dah muncul kembali nak join ally ni lah..
Results 1 to 25 of 84
Page 1 of 4 1 2 3 4