Search:

Type: Posts; User: palagas

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.06 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    2,858

    musnah mcm mana tu bro kalau setakat berek yg...

    musnah mcm mana tu bro
    kalau setakat berek yg musnah ok lagi
    tapi kalau desa tersebut dah dimusnahkan sepenuhnya kena buat dari A-to Z lah rasanya
    nak pasti tanya Adam
  2. Replies
    38
    Views
    27,534

    Poll: haha apa boleh buat kita layan server my7...

    haha apa boleh buat
    kita layan server my7 dulu....
  3. Thread: Battle Report

    by palagas
    Replies
    203
    Views
    73,534

    http://travian-reports.net/my/report/145139f660e,1...

    http://travian-reports.net/my/report/145139f660e,1451402397a

    khas buat antoganis yang nak bg makan troops,
    hantar kat kg skyz saja nanti kami bg makan dan berbuka puasa

    aku bg lagi current...
  4. Replies
    247
    Views
    85,909

    saya bukan kalah cuma dah bosan tahap gaban,...

    saya bukan kalah cuma dah bosan tahap gaban, dengan keadaan myx yang aman damai dan banyak kengkawan dah tak aktif
    mcm mana nak buat misi.......

    ISABELLA saya tak paksa org delete id, jng...
  5. Replies
    247
    Views
    85,909

    korsang nak menang ww tak....bg saja ally dsx...

    korsang nak menang ww tak....bg saja ally dsx yang hold ww tu

    wkwkw
  6. Replies
    247
    Views
    85,909

    jom delete id beramai2........

    jom delete id beramai2........
  7. Replies
    247
    Views
    85,909

    tak yah main dah myx tu buang karen .... jom...

    tak yah main dah myx tu
    buang karen .... jom delete id beramai2
  8. Replies
    6
    Views
    8,186

    adam mol point ok dah ker huhu.... lama tak beli...

    adam mol point ok dah ker
    huhu.... lama tak beli gold ni
    nak rembat crop dari id tak aktif
    aku tak berapa tau mcm mana nak hack password orang
    wkwkwk
  9. Replies
    37
    Views
    28,438

    ally besar2 pun kalau tak ada perang tak guna...

    ally besar2 pun kalau tak ada perang tak guna juga...
    kalau nak tngk ally mana yang hebat korang start lah war dari sekarang
    kalau otai pun tak ada perang, tak ada makna nya
  10. Replies
    17
    Views
    9,090

    biarlah server ni jadi jadi mcm server normal...

    biarlah server ni jadi jadi mcm server normal
    wkwkwk............kita layan saja yang penting gold jangan lupa reload
  11. Replies
    6
    Views
    8,186

    tak apa id yang tak aktif kan banyak boleh...

    tak apa id yang tak aktif kan banyak
    boleh rembat crop dari sana
    huhu............
  12. Thread: Battle Report

    by palagas
    Replies
    203
    Views
    73,534

    import dari china kami buatan local huhu.........

    import dari china
    kami buatan local
    huhu......
    dsx ni pun susah nak cakap bro, kalau korang tak nak sw menang p lah serang hammer sw dan ww SW
    peram hammer tu buat apa
  13. Thread: Battle Report

    by palagas
    Replies
    203
    Views
    73,534

    tiktok dari DSx apasal berhenti serang kg skyz...

    tiktok dari DSx apasal berhenti serang kg skyz 51l29
    masih ada troops kg yang tiktok serang tu
    tak kan dah give up
    wkwkw.....
    kali ni aku tak cut cata tu rasanya, bg free lah serang tu kg......
  14. Replies
    47
    Views
    22,361

    kalau dah janji apa blh buat tunaikan lah janji...

    kalau dah janji apa blh buat
    tunaikan lah janji tu
    buat latihan cata......
  15. Thread: Battle Report

    by palagas
    Replies
    203
    Views
    73,534

    ww skyz defend ada 500k saja :p

    ww skyz defend ada 500k saja
    :p
  16. Replies
    47
    Views
    22,361

    id tak tahu dah tukar pass dan support ww dan...

    id tak tahu dah tukar pass dan support ww

    dan new management
  17. Replies
    47
    Views
    22,361

    nampaknya ally pangait dah ada spy tahniah lah...

    nampaknya ally pangait dah ada spy
    tahniah lah korang jadi spy dlm ally kami

    palagas
  18. Thread: [OMG]NE vs NWC

    by palagas
    Replies
    162
    Views
    70,641

    apa kes ni huhu...... kalau tak nak kena hit...

    apa kes ni
    huhu......
    kalau tak nak kena hit baik main sorang2.....
    wkwkw
  19. Thread: [OMG] vs DSx

    by palagas
    Replies
    59
    Views
    29,066

    saja nak serang kg yg ada defend x juga sia2...

    saja nak serang kg yg ada defend
    x juga sia2 jaga crop
  20. Thread: [OMG] vs DSx

    by palagas
    Replies
    59
    Views
    29,066

    http://travian-reports.net/my/report/1275808833f...

    http://travian-reports.net/my/report/1275808833f

    main mini2 hammer saja. buat geliiiiii
    (rofl)
  21. Replies
    54
    Views
    29,464

    Ni gaduh adik beradik saja

    Ni gaduh adik beradik saja
  22. Thread: [OMG] vs DSx

    by palagas
    Replies
    59
    Views
    29,066

    Serang main saja ni......

    Serang main saja ni......
  23. Thread: [OMG]NE vs NWC

    by palagas
    Replies
    162
    Views
    70,641

    log yang power tak ada ker... aku nak tngk log...

    log yang power tak ada ker...
    aku nak tngk log serangan aizen saja ni
    dan log serangan skype

    korang x join war ker
    ally korang berperang tu
  24. Thread: [OMG] vs DSx

    by palagas
    Replies
    59
    Views
    29,066

    jangan korang yang kena buat lauk dah lah...

    jangan korang yang kena buat lauk dah lah yer..........
  25. Thread: [OMG]NE vs NWC

    by palagas
    Replies
    162
    Views
    70,641

    bukan kami diam seribu bahasa......... rasanya NE...

    bukan kami diam seribu bahasa......... rasanya NE dah boleh kalahlah NWC....
    troops yg lain kena stok dulu.......... ada misi penting buat hajar WW
    jack korang x ambil ww ker
    aku dengar dlm forum...
Results 1 to 25 of 53
Page 1 of 3 1 2 3